Komentari na vest

Panter pokorio Atinu i bacio Panatinaikos na kolena - Partizan Mozzart Bet blista u Evroligi

T

Tri poenaaaa

pre preko 1 godinu

Radonjizam na aparatima!
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Iako sam navijač Zvezde moram priznati da Partizan u ovom momentu igra bolju kosarku od Zvezde.Ove sezone stvari su se obrnule u odnosu na prethodnu.Prošlu sezonu Zvezda je igrala timsku košarku a Partizan se oslanjao na individualce.Ove sezone stvar je obrnuta.Hoće li se šta menjati tokom sezone videćemo.U ovom momentu su jači od nas i još kada se na to doda da sudije kada je Partizan u pitanju zaista imaju čudan kriterijum suđenja kako u Aba tako i EL dolazi se do zaključka da su u mnogo boljoj situaciji od nas.Da me ne shvati neko pogrešno pokušaću objasniti na šta mislim.Obradović je veliki trener i to maximalno zloupotrebljava kod sudija.Na svaki faul reaguje i prigovara i samim tim vrši konstantan pritisak na sudije koje verovatno iz tog razloga ne sude mnogo toga u štetu partizana a na drugoj strani se svira svaki mogući kontakt.Evo sinoć je sudjenje bilo očajno.Bilo je greška na obe strane ali nekako mnogo više u korist Partizana i mnogo više ociglednih u korist Partizana.Obradović na svaki faul reaguje mnogo bucnije i bezobraznije nego što je sinoć npr. reagovao Radonjić pa ipak sudije ne daju njemu tehničke kako to daju drugim trenerima.Zašto? Verovatno jer je veliko ime u evro košarci i jer konstantno to radi pa sudije više nemaju osećaj da je to ono za šta drugi dobijaju tehničke.
G

Glu

pre preko 1 godinu

I to ti ide u paket ZOC efekta, jbg. Krivo vam sto vi nemate nekog Zeljka Obradovica. Aj sad razguli!
G

Gostnjdje

pre preko 1 godinu

ako ti meni nadješ gde je to Obradović bučno reagovao na sudske greške i to više od Radonjića?! Odma mi salji broj žiro računa da ti uplatim 100e
r

realan 2

pre preko 1 godinu

cista rampa lesora ponitki, faul... panter izguran, nije faul... sutiraju reklame a lopta nije bila ni blizu auta....
s

sampion evrope 92

pre preko 1 godinu

Jesi rekao veliku glupost, pogotovo za sinocnju utakmicu, pa jesi li slep ili sta je u pitanju? A nadji mi jednu utakmicu gde Zeljko prigovara sudijama?
K

Kevin Panter

pre preko 1 godinu

Ocu da igram za Srbiju
M

MilanG

pre preko 1 godinu

Gurović neće da navija za reprezentaciju. Biće velika steta! Panter je ubica!
Ш

ШАЈКАЧААА

pre preko 1 godinu

Партизан озбиљна екипа,сигурно у ТОП 8,а ако се сложе коцкице и мало среће могуће да и нешто више ураде.Тим је прављен да освоји Евролигу,можда не ове сезоне,али у наредне две,три осваја сигурно.
r

realno..

pre preko 1 godinu

pa ulozeno je 30 miliona evra malo li je
I

Inspektor

pre preko 1 godinu

Širok osmeh i zlatan zub...
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Bez Nanelija, smajlija, Avramovica i glasa dobismo Panatu u gostima...Svaka cast momci..kad se kompletira ekipa tek ce da se vidi koliko Partizan moze...idemooo

Sta cemo sa ovim

pre preko 1 godinu

@Cemu cenzura??? | Partizan je za onih 13 sezona kad je igrao Evroligu ranije ukupno dobio manje nego Zvezda za svaku sezonu pojedinacno unazad 10 ak godina.
d

dodik

pre preko 1 godinu

Stranka je ponosna na ovaj klub
v

vladil73

pre preko 1 godinu

Vazna pobeda sa malim fondom igraca. Tesko ce bti bez jos jednog centra jer Lesor igra previse i normalno je da padne u formi a mora se cuvati i povreda. Papapetru daleko od forme ali se vidi da je skolovan i pametan igrac.
G

Gost778

pre preko 1 godinu

zar nam treba jos 10? malo je ovih 15 skupo placenih
r

realan 2

pre preko 1 godinu

kojih 15 majke ti? ili pricas o covicevom klubu?
d

djon

pre preko 1 godinu

15?pomesao si Zvezdu i Partizan,imamo trenutno Panter,Grk,Naneli,Lesor,Ledej,Anjdjusic,Madar,Exum,8 igraca koji mogu da igraju EL uz 2 povredjena,ostali su klinci koji nikako ne mogu u EL,dok sa druge strane Zvezda je vec imala 12 igraca koja mogu da igraju EL i dovedete onog Argentica,ironija i mi smo drzavni projekat...Markovic,Nedovic,Petrusev,Dobric,Lazarevic,Ivanovic,Adams,Bentil,Martin,Raduljica,onaj crni na trojci,Mitrovic,Argentinac,Lazic,Kuzmic nzm ni dal sam zaboravio nekog,sve iskusni igraci,svaki od njih moze igrati u El imati svoju ulogu...
i

igokea 2008

pre preko 1 godinu

Ekipi iz Zagorja“kojoj niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “novca za za 17 preskupih milionera svaki od njih ima oko 1.5 do 3 miliona evra platu, Dok narod nema sta da jede, pare se razdeljuju sa raznim namestenim sponzorima, Ostoja im deli sendvice I deli besplatne sezonske da bi u duhu stranke napunili arenu. Imaju najskuplji tim u istoriji Ex yu

Info Baskets

pre preko 1 godinu

Ako ne citate vesti Evroliga je objavila 17 najplacenijih igraca medju njima nema igraca Partizana a na poslednjem mestu je igrac placen 1,7 miliona evra.
G

Grobar 62

pre preko 1 godinu

Monako
L

Lucky llll

pre preko 1 godinu

A vi kako ‘te?
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Partizan me najvise podseca na reprezentaciju Juzne Afrike. Svi tamnoputi i zaluta beli Holandjanin ridje kose (Andjusic u ovom slucaju).
u

usnica

pre preko 1 godinu

Prodacu i Kosovo i sve srpsko samo da ispunim sve debelom detetu mojoj rumenom i Ostoji limaru
G

Grobarska dusa!

pre preko 1 godinu

Samo da se zahvalim vodji sto je prepoznao da ce deset godina njegovih ulaganja da propadne, pa je odlucio da se narod greje od prvog Novembra, a da Naneli Panter, Lidej Pappatetru dodje kod nas za 2 miliona po sezoni. Veliko hvala nasem vodji Aleksandru Vucicu sto nam i ove godine, kao i prethodnih 10,daje neogranicen budzet. Doveli smo samo 15 igraca, ali ni to nije dovoljno. Nadam se da ce vodja ponovo reagovati ako zagusti i da se vec priprema plan poskupljenja benzina i struje, da bi doveli jos nekog skupog igraca. Kad su mogla deca sa Kosova da se odreknu stanova zbog nas,da bi se mi brukali po EL i sluzili za nabijanje skorova, onda moze i narod u Srbiji.
d

da se zna

pre preko 1 godinu

“ Zvezda je do 79. trijumfa stigla posle nepunih osam sezona u Evroligi, dok je Partizan, koji je igrao 13, ostao iza na 78. Pritom, crveno-beli su odigrali 19 mečeva manje od večitog rivala koji je EL poslednji put igrao 2014. godine”
P

Poznati anonimus

pre preko 1 godinu

Ma crknucete od muke! Sutra vas dere vas Obradovic.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Stravicno bitna informacija... 👀
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

A Radonjizam? Dje je? On samo Frankenstajna dobio, a verujem i uskoro otkaz u vidu noge.
@

@da se zna

pre preko 1 godinu

I sta je jos uradila sa tom boljom statistikom igrala neki plej off vise,presla u sledecu fazu ili na f4 i to samo ako gledamo od 2000-te a Evroliga se igrala i ranije od 1991. godine Partizan ima daleko vise pobeda ali uskoro ce i ovu statistiku popraviti i podvuci jasnu crtu.
e

ex press

pre preko 1 godinu

Od tih 79 pobeda napiši koliko je u top8, polufinalu i finalu Evrolige. Hvala unapred
7

777

pre preko 1 godinu

Lako je hvaliti se pobedama kada ti je sve omoguceno i dovedeno sve najbolje, grobar sam ali nema potrebe da se lazemo., ovo je najveci budzet u istoriji ex yu kosarke i normalno da ce da se dobiju neki prosecni klubovi
4

446

pre preko 1 godinu

sine deset godina nas tvoj AV unistava,dao jednu godinu nesto,al vama nistaa smanjio nije,,vildoza,bentil,nedovic,armani pao,nba..holand,hasan martin,pterusev efes,raduljica..,..20 igraca..
3

321

pre preko 1 godinu

Ti nisi grobar, beži.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Ti si grobar kao što sam ja papa.
S

SalIla

pre preko 1 godinu

Ti Grobar?! Buahahahhahahahhaha
m

milijunaš

pre preko 1 godinu

sta vam je bre imamo para ,nije vam ovo mornar iz bara,dovescemo skupog velikog asa da se razbije drzavna kasa.po kozna koji put... navijac jsd-a ne sme biti ljut! na drzavu
p

panter od 3.5 miliona

pre preko 1 godinu

coveo pokazao zasto je najskuplji igrac u ovom delu regiona, 3 igraca Pao kostaju kao jedan njihov
r

realan 2

pre preko 1 godinu

sto ga nema na spisku 17 najplacenijih igraca evrolige kad toliko kosta? ili mozda ima platu kao nedovic, vildoza? adams?
V

Vinke

pre preko 1 godinu

Smailagic ce pojacati rotaciju kad dodje kao i Avramovic, ali trebalo bi da Zeljko bar malo da vecu minutazu ovima sa klupe pre svega Koprivici, Vukcevicu i Glasu. Kad kazemvecu mislim na 4 do 5 min sad trenutno igraju manje od 2. Sa Trifunovicem raskinuti ugovor .
V

VladaTT

pre preko 1 godinu

Nek si ti njemu rek'o
4

446

pre preko 1 godinu

Kopriva je gori,kad udje 10 poena primimo za dva minuta,
r

realan 2

pre preko 1 godinu

velika ateta za baskoniju i milan... da smo bar na 4:2....
G

Gost898

pre preko 1 godinu

Ljudi moji vi ste kuci izgubili od osakacenog tim bez Voltersa i Bejkona , momci sipaju 34poena zajedno. Sta bi se desilo da su oni igrali u Bg-u Bravo za pobedu ali moram reci Volters decko ozbiljan igrac zahvaljujuci Radonjicu kojega pljujete. U EK je grejao klupu u Uniksu , Markus Pejdz ga je vrteo kako je hteo a decko trenutno igra kosarku zivota tacnije vec 2god. Zato Radonja samo napred jes da si CG ali kao da si nas Pozz od iskrenog grobara za Radonju i zvezdase ali ne za "Covica i sinove"
S

Samo napred

pre preko 1 godinu

Prvo poluvreme za udzbenike kosarke, posebno 1 cetvrtina. Bilo je ocekivano da se sa 7 igraca u rotaciji ne moze izdrzati u istom ritmu, ali ce ipak biti upisano da PAO nijednom nije bio u vodjstvu. Ovaj Partizan ima mnogo prostora za napredak pre svega Papapetru ofanzivno. Treba vise cistiti stranu Ekzumu jer covek ima fantastican ulaz, a zna i da odigra povratnu ako je udvojen. Kod njega se vidi napredak iz utakmice u utakmicu. Samo polako napred i bez euforije.
S

Sve ide svojim tokom

pre preko 1 godinu

Neko je na 50% dobijenih utakmica uprkos manjem fondu igraca i velikom broju povredjenih igraca. A neko je opet tradicionalni fenjeras sa samo 1 pobedom i pored slepera i slepera igraca kojih ima vise nego prosecni NBA timovi.
j

jadni mi ako

pre preko 1 godinu

su nam oni reper za poredjenje, 11 godina top 16...treba se ugledati na tauceramicu, monako, koji fmp, oni su topovsko meso u evroligi..
j

jadni vi

pre preko 1 godinu

Rece lik ciji klub nema ni 30% pobeda u EL, i te pobede bile protiv zjelene gore i ostalih NBA ekipa, hvalite se dugogodisnjim igranjem u EL a mi vas za par godina presisali u broju pobeda tu je jasno kako ste se provodili tamo xD poleteli uz najlaksi raspored kao u finalima kad se na pocetku klima glavom a posle placuci kuci tako ce i sada kad se na kraju svedu racuni ;)
j

jadni vi stvarno

pre preko 1 godinu

“ Zvezda je do 79. trijumfa stigla posle nepunih osam sezona u Evroligi, dok je Partizan, koji je igrao 13, ostao iza na 78. Pritom, crveno-beli su odigrali 19 mečeva manje od večitog rivala koji je EL poslednji put igrao 2014. godine”
d

debeliblok70

pre preko 1 godinu

Franjevac aj ne kaki.
m

mrk123456

pre preko 1 godinu

Jeste, ali vi ste igrali EL sa minimum 34 utakmica u sezoni, A Partizan je igrao grupe sa 6 timova pa ako prodje nova grupa sa 4. To je svake godine bas dosta vise utakmica.
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

zeljko vodio ekipu sa 6-7 igraca u rotaciji ali ispunio cilj...zvezda menja petorku posle 5 min bez obzira na rez i onda samar...ljudi kosarka se igra na pobede i to je cilj svake igre... mi tupimo koliko koja ekipa ima domacih igraca,besmisleno.Da partizan uzme titulu ,najmanje bi se o tome pricalo,kao i obratno...zvezda je spickala 10 godina budzeta i nista nije napravila,ni priblizno dostojnu ekipu za F4,partizan je doveo koga je doveo i to je normalno ako zelis uspeh...da igraju samo nasa deca bilo bi katastrofa i posle opet zeljko ne valja...zvezdas sam ali vremena su se promnila,pravis ekipu za uspeh a ne za novinare i kriticare.sportski pozdrav
G

Gost778

pre preko 1 godinu

Ma kako si ti pametan, ej oni doveli koga su hteli , pa kao Covic lud pa nije znao da postoje f4 igraci sa poenima u rukama , živiš u zemlji snova...sve to košta a zvezda nije imala para za te igrace
G

Glu

pre preko 1 godinu

Gost778: Nikad necete shvatiti, da nece jedan Naneli, Papapetru, Bacon, ili ko god vec, da dodje i trenira kod nekog tamo Vlade Jovanovica, pored Zeljka Obradovica??? To je taj ZOC efekat, a vi se sa tim sprdajte koliko hocete. Jesu oni placeni dobro, me kazem da nisu, ali sam siguran da bi svaki od njih prihvatio manju platu al da trenira sa Zeljkom nego vecu a da trenira sa Vladom... Zamisli dobijes ponudu da te trenira Karlo Anceloti ili Mladen Kratajic. 😂 Nemojte da se za je bavamo!
C

Cemu cenzura???

pre preko 1 godinu

Samo mala sitnica - Zvezda je za 10 godina dobila isto toliko para koliko Partizan u poslednjih godinu dana. Nije sve do umeca, ima i do sponzora... Boli istina izgleda...
m

mile sns zvezdas

pre preko 1 godinu

raduju se pobedi nad smesnom ekipom mi smo ove smo mi odrali 35,,6 ralzike,e,moji vi..
G

Gosttofo

pre preko 1 godinu

I ove godine u pioniru bi 20 razlike ali lose upisano u evroligi uzeli vam pobedu
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

proslih godina ne znas ko je bolji dal Alba, dal, Efes, makabi , Real ...ove godine niko pojma nema a ti na 17-tom mestu !! zamisli svrhu komentara ?
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Kevin Panter ugasio radonjizam
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

radonja trener od Laktasa do laskog i skoplja do Fehervara ...sve van granica tog rejona covek izgubljen u svemiru
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Navijao za Partizan ili Pao u ovom mecu totalno svejedno, isti broj srpskih igraca imaju.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

monako, pa pao , pa slovacko ...sunce ti kakav nalog
G

Gost iz Grocke

pre preko 1 godinu

UZMI ZELJKO EVRO TITULU!!!!!
P

Pick and Pop

pre preko 1 godinu

Koliko važna pobeda! Iako nije nešto uzavrela atmosfera bila, jer i PAO ima manekenski deo publike koji dolazi samo kad se lome rivali, nije OAKA lagano gostovanje nikako, niti je PAO loš tim. Samo je jako loše vođen, jasno se vidi nedostatak autoriteta Radonjića. Što se nas tiče, posle prve pobede svaka utakmica je sve bolja i bolja i sad znaju da može. Limitirani smo povredama, ali ovo sve izgleda odlično, realno, treba imati normalna očekivanja i sve je u redu.
M

Monterooo

pre preko 1 godinu

Ovo sto obrad radi sa 6 igraca....38 min ... Pa nek im da i trifinu i koprivinu platu
m

mile sns zvezdas

pre preko 1 godinu

Mi sutra gazimo Monako najamnje 10 razlike..Vildoza ubija francuze
P

P

pre preko 1 godinu

Bice da je tako 😂
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Radonjic Majstor svoga Fahaaaaaa
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Lesor 38, Panter 37, Ledej 36 minuta, pa naravno da mora da dodje do pada i hlupih gresaka. Avramovic jako fali u ovakvim trenucima. Ali moram opet isto reci, Egzum i Andjusic ne mogu biti u istoj petorci, kada god su zajedno partizan ima debeo minus u tom periodu. Inace uglavnom se sastave u 3/4 a mislim da nismo tu cetvrtinu dobili od pocetka sezone.
N

Neka ste

pre preko 1 godinu

Bravo ekipa. Rastete pobjeđujete. To je važno kada se skocka još malo, i oporave povređeni, bit će strašan tim. Idemo dalje. Sve je tu

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Poslednji put u euroligu partizan dobio 3/4 kad smo napravili onaj prvi veliki preokret protiv Armani u Pionir mislim da je bila 2008 godina uvek smo katastrofa igrali 3/4.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

koji bre avramovic taj ce samo da gusi napad
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

Ako nađemo još jednog kvalitetnog centra fajnlfor nam se smeši, pitanje dokle sa skraćenom rotacijom.
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Šta ti je košarka 10razlike na tri minuta do kraja vodiš i na kraju strepiš,koliko grešaka u ta tri minuta to je neverovatno.Dok pobedjujemo dobro je,plaši me što nema odbrane i što 3-4igrača igraju po 35minuta...
S

Smesno da ne moze dalje

pre preko 1 godinu

Pa ti navijaj za ove sa “cvrstom odbranom” tj ove fenjerase sa 1:5 skorom.
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Smesno da ne moze-A zašto da navijam za te što igraju čvrstu odbranu,šta sam to pogrešno rekao,oni nemaju napad godinama i ne vide to.Počev od Burse smo izgubili jer nije bilo odbrane,dobijen meč protiv Baskonije,protiv Milana isto tako ali samo 75poena,al zato primili 80,primamo previše koševa,šta je loše ako to kažem.
R

Realni panter

pre preko 1 godinu

Ovaj dan me boli!
M

Mile led

pre preko 1 godinu

RADONJICU RADONJICU DODJI NAM DO KLUPEE
B

Bg

pre preko 1 godinu

Ahahaha covek vas godinama unistavao, dolazili ste v njemu brdo puta. Penzionisao vam debelog a sprdao se i sa Zelimirom.
A

Aron

pre preko 1 godinu

Kad su imali vise para.
F

Fmp 2011

pre preko 1 godinu

Gde je onaj sto nam kopira komentare i samo menja njihova imena igraca nasim! Podrska za brata! 😂
M

Made in YU

pre preko 1 godinu

Partizan igra sa 7 igraca u rotaciji. Pola tima sedi na klupi i ne dobija ni minut. Pitanje koliko ce izdrzati ritam kako sezona bude odmicala. Tajm aut na engleskom jedan veliki upitnik kuda ide nasa kosarka?
N

Nikolicaprikolicaa

pre preko 1 godinu

Igra sa 12 igraca u rotaciji evroligu pa odigra za 7 u aba ligi pa odigra sa 7 u evroligi pa ce da napuni 12 u aba ligi. Ako smatras da je pogresno deliti im minute a pametno ono sto zvezda radi gde svaki mec isti igrafi imaju istu minutazu grdno se varas. Imace cele sezone naostrenih 15 igraca spremnih za izazov a u zvezdi 7 spremnih i 10 ugasenih. Razmisli
t

takva je situacija

pre preko 1 godinu

Povređen Naneli, kao i Avramović i Smailagić... To su tri važna igrača koji fale. Kada se vrate biće znatno rasterećenja rotacija.
R

Radonjicu

pre preko 1 godinu

Pa nije ovo Aba liga pa opet preko sudija da dobijas tekme! Coach without roming!
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Radonja, vidimo se u kupu u februaru!
M

Milosiccikagicc

pre preko 1 godinu

Tri u nizu, i dalje evo kao papagaj pisem da ce partizanu debelo faliti jedna od one dve pobede protiv milana ili baskonije. Sad sve super, tesno na kraju ali ok i tako ekipa raste i uci. Koristio je manje igraca u rotaciji, nanelija je sacuvao kao i koprivicu, vukcevica i trifunovica koji ce dobiti vecu minutazu u abi. I naravno pobeda na strani koja jako puno znaci. I dalje mislim da ova ekipa moze dobiti bukvalno bilo koga
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Ja ne znam cemu se Grobari raduju, ako se Radonja vrati, opet ce bezati u trecu ligu...
H

Hwgb

pre preko 1 godinu

Mozda od sudija;
p

podesen

pre preko 1 godinu

Jeste Covke će da vrati Radonja,znaš kad nikad.Sine pa ti veze nemaš.Radonja mu nije ni odgovorio na ponudu,dok je Čovića Radonja neće ni u dvoranu uči.Cuj da vrati.
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

@hwgb - pa sudije su vam prosle sezone donele majstoricu, da nije bilo njih, pocistio bi vas Radonja sa 3:0
K

Koji cirkusanti

pre preko 1 godinu

To je ovaj sto je najgori tener u istoriji Panatinaikosa i Evrolige? Ovaj fenjeras sa Bajernom, Panatinaikosom i CZ?
T

Top 9

pre preko 1 godinu

Kakvu mastoricu?! To su ovi sto su ukrali 1. utakmicu koju je Partizan regularno dobio pa su posle kaznjeni i suspendovani? Gde su vam rezultati?
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Koji cirkuzanti? Pa cirkuzanti su oni sto su pobegli u trecu ligu! Ej, trecu! A naravno da su sudije suspendovane, usudile su se da sviraju posteno, umesto kao cuvena slovenacka trojka, da navlace po 20+ poena za avangardne milionere... Ja ne znam zasto pokusavate da kao dokazujete neku velicinu, kad ste ne druga, vec treca liga...
a

armija

pre preko 1 godinu

Bacon dobio PAO, ne Panter...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

pitam onako kako je prosao Monako
P

Pera Trta

pre preko 1 godinu

Eto Radonje nazad u ABA ligu. Obradovic doktor kosarke. Jos da proradi oca Papapetru i vrate se Avram i Smajli.
M

Mindara

pre preko 1 godinu

Papapetru ce da proradi, decko je na pripreme stigao poslednji, u novu sredinu, kod novog trenera, sa drugacijim zahtevima i drugaciom ulogom nego u proslom timu. Bice on odlican. Mene zanima sta se desava sa Glasom? Aj sto ne dobija sansu u EL ali je ne dobija ni u ABA?
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Odlčno ovo izgleda.Sada je još veći žal za dva olaka poraza kada smo imali dobijene utakmice.Bez Avramovića,Smajlija,Nanelija i Glasa u rotaciji odigrati na ovom nivou utakmicu je za svaku pohvalu.Lepo je to Željko skockao.
a

armija

pre preko 1 godinu

Sta je ovde odlicno? Da nije bilo Bacona PAO bi dobio utakmicu... Opet se prima 90 poena... Katastrofa....
v

vertigo

pre preko 1 godinu

@armija Sta tebi nije jasno decko i slicnim tebi? Igrali smo bez dva veoma bitna igraca Nanelija i Avramovica, tako da zadovoljan sam prikazanim, i nikakav Bejkon nama nije dao pobedu!
@

@ssss

pre preko 1 godinu

armija da li smo gledali istu utakmicu.Igrali smo u gostima bez četiri igrača.Od toga tri jako bitna u rotaciji.Četrdeset minuta smo vodili i na kraju pobedili.Dakle ni jednom Pao nije bio ni u egalu i ta sada pišeš kako smo trebali da izgubimo utakmicu!Neverovatno šta sve ovde čovek neće pročitati!
G

Gostbxxnn

pre preko 1 godinu

nadam se da Radonja dobija otkaz i završava trenersku karijeru
k

klub sa takvom tradicijom

pre preko 1 godinu

kao Pana dovede Radonjica, ej Radonjica, covek ne zna 3 reci engleskog a tek trenerski kvaliteti, pa i treba da propadnete, bolje bez trenera da igraju...koji mongoloid je predlozio da njega dovedu...
p

podesen

pre preko 1 godinu

Rekao sam pre 3 meseca Radonja će popiti otkaz do 1.11.Mislim da sam pogrešio biće to do sutra do 24 h.
1

1981

pre preko 1 godinu

Koliko Radonjić nema pojma ovo je strašno.
H

Hanter

pre preko 1 godinu

Da,to je i pokazao prosle sezone
B

Bajern, Panata i limeni

pre preko 1 godinu

Pokazao je svake sezone, veciti fenjeras

Kontraudar

pre preko 1 godinu

O Partizaneeee.... A vi kako 'te?
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Neophodni su još jedan plej i još jedna petica, uz oporavak Avrama i Smajlija, bili bi top ekipa.
G

Gost65

pre preko 1 godinu

TREBA BITI ISKREN I REĆI DA SVE ZAVISI OD PANTERA LEDEJA I LESORA PAPAPETRU KATASTROFALAN NAJGORI STRANAC U ISTORIJI EXUM SUV PROSEK JEDINO NANELI DODAJE JOŠ KOJI POEN
X

X

pre preko 1 godinu

Matori, aj opusti se, uzivaj i bez hejta... Napred Partizan !!!
G

Gosti

pre preko 1 godinu

hahhaha papapetru uzasan, ti nemas pojma o kosarci.
M

Milosiccikagiccc

pre preko 1 godinu

Ako mene pitas a igrao sam kosarku i bio nadomak profesionalnih voda, papapetru je najbolji strani timski igrac u partizanu ikada. Ja znam da umete samo da procitate koliko ko ima poena i skokova ali pogledaj malo sa njim na parketu sta sve ekipa dobija..
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

To je 6 igraca a kod vas sve zavisi od Vildoze i Bentila 6Mil ukupno
X

XD

pre preko 1 godinu

Radonjiću pakuj kufere :DDDDDDDDDDDDDD
F

Fenjerasi veciti

pre preko 1 godinu

Koje kofere kad je goljo a koferi prazni tj u njima nema nista osim fenjera
m

mile sns zvezdas

pre preko 1 godinu

Radonja pOTpisuje preksutra..
Z

Zvijezda

pre preko 1 godinu

RADONJIZAM!!!
G

Gostloko

pre preko 1 godinu

Šta se dešava sa Papapetrupm, igra 20 prosečno, daje 3,2 poena, šut iz igre 20posto
g

grobar cacak 032

pre preko 1 godinu

Brate bolje Zagorca da smo zadrzali jebes mi sve..
w

webad1984

pre preko 1 godinu

Verovatno bi kvalitetniju sezonu imao cak i Kurucs..
O

Opanak

pre preko 1 godinu

A to sto u odbrani ne moze niko da ga prodje, to nikom nista.
g

gost123

pre preko 1 godinu

Polako sa pljuvanjem coveka sezona je tek pocela jos je rano za bilo sta nisu 15 tekmi odigrali
O

Odusevljenost

pre preko 1 godinu

Sem pomracenja Ledeja na kraju kad smo imali dobijenu utakmicu, svi odradili fenomenalan posao. Prelepa igra. Steta za Baskoniju i Armani ali vratili smo ovim brejkom malo. Cekamo Aleksu i Smajlija. Svaka cast Zeljko! Napred Partizan!
G

Gost567

pre preko 1 godinu

Papapetru daje 3 poena po utakmici, šutira oko 20 posto i nije pogodio trojku u El do sad Pa on je gori od Kuruca
Л

Лукаку 98

pre preko 1 godinu

Делују озбиљније од нас за сада, и то треба поштено рећи. Јако занимљив меч је ово био.
N

Na pitanje

pre preko 1 godinu

Trenera Armanija zasto nisu sacuvali Pantera ,odgovor je bio da nisu mogli da pariraju bogatoj ludoj multi milionskoj ponudi Igokeje .. Svaka cast Stranci i stranci koja mu daje neogranicen budzet na ovakvim preskupim igracima vrednim nekoliko miliona ( citaj 5 mil i 3,3 mil) ! Treba jos pojacanja i jos pojacanja
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

I vildoza 5.5mil
7

79

pre preko 1 godinu

Bitno kod vas sve domaci hahah.Psttt fmp
b

blablabla1

pre preko 1 godinu

Hajde molim te procitaj vest o tome ko su najplaceniji igraci evrolige! 3-4 igraca iz Armanija su u top 20 ( izmedju ostalih Meli 2mil po sezoni), ti i dalje verujes da nisu mogli da plate Puntera?
h

hhhhhh4

pre preko 1 godinu

Jel se to nama neko poradovao da će Partizan izgubiti od Radnje , pa nije to abacirkusčovićliga
B

Bg

pre preko 1 godinu

Ne blamiraj se, covek vas je godinama unistavao a evo i sada je malo falilo da vas dobije sa ovom ocajnom ekipom Panatinaikosa. Ali kad si neznalica a nemas sta pametno da kazes, ti reci Covic liga, kad je fudbal reci Vucic liga a klubove vam vode naprednjaci.
N

Nepismeni

pre preko 1 godinu

Ali sa tom “ocajnom” ekipom Panatinaikosa vas je odvalio u sred Beograda i to mu je jedina pobeda. Ali ko je navikao da on pobedjuje. Lik je trener u pokusaju i veciti fenjeras.
G

Gost1234566

pre preko 1 godinu

Radonjic teska orevara od trenera, pusta Bejkonu da se ispucava, drzi Grigonisa na klupi. Sto ore njega oteraju krenuce im bolje u EL. Partizan jak problem ima da zadrzi vodjstvo, sto moze da ih kosta na kraju sezone
G

Gostkou

pre preko 1 godinu

Panter 37, Ledej 39, Lesor 39 minuta u igri Stvarno ovo je zabrinjavajuće , mora Željko nekako regulisati minutažu, nijedna ekipa ne igra sa 7 igrača u El
G

Gostxx

pre preko 1 godinu

Pa i Dule je imao takvu rotaciju kad je isao na f4 igrali Mekejleb, Kecman, Rasic, Veseli, Roberts, Maric i Vranes nekad ulazio Pera Bozic. Sinovec, Milosevic, Mitrovic, Balaban, Djekic popunjavali klupu cisto da neko sedi..
H

Hanter

pre preko 1 godinu

Dzabe kada igraju samo stranci
v

vertigo

pre preko 1 godinu

Sine, pre dve sezone imali ste 10 stranaca, kako vas ne mrzi vise i nije vas sramota da svaku nasu pobedu umanjujete??
m

mile sns zvezdas

pre preko 1 godinu

Mi bio Pao pobedili pa barr 15,20 razlike..
h

hhu

pre preko 1 godinu

Bi ako sudi abaligaš
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

Ko i Monako
M

Mile legendo

pre preko 1 godinu

Vi ste izgubili ov ovog pao-a, to im je jedin pobjeda ako nisi znao Hahahaahhaahaahahahahahaa
1

149

pre preko 1 godinu

You will be sack in the morning Radonja!
X

X

pre preko 1 godinu

Bravo bravo bravoo Partizane bravo bravo oooo Crno-beli bravo bravo...
J

Jjjjhgffdd

pre preko 1 godinu

Još me bode onaj poraz protiv baskonije
Y

Yika

pre preko 1 godinu

Jedva ali ok
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Nikakvo iznenađenje, Partizan je bolja ekipa od Panate. To je jasno svakome. Ove je i Zvezda trebala da pobedi. Prosek tim,mozda nikad gori Panata u istoriji . Jasno je da je oko 15,20 miliona ušlo u Partizan i da je ovo klub tim napravljen ne za 8 prvih nego za fajnl for eurolige. Aco je uložio pare dovro Zeljka i skupocene igrače i to je to.
P

Prikolicanikolica

pre preko 1 godinu

Nije nikad gori pao nego nikad goreg trenera nisu imali prijatelju. Igraci se u glas zale prvo zbog komunikacije da ga ne razumeju u kljucnim trenucima kada nema vremena da se mase rukama da bi se razjasnili a i njegovo znanje kosarke je jako upitno za ovaj nivo..
4

446

pre preko 1 godinu

Da nismo debilno izgubili od baskonije i armanija bili bi prvi,al jbg..lesoru udvostrcuiti mplatu,vlim hladnokrvnsot kod andjisica,lagana dva kad treba..sa mudima.onaj grk,sta reci,zakopace nas,,bez nanelja,krstenog drugog centra velika pobeda..
0

0155

pre preko 1 godinu

duplu dozu za laku noć moram odrapiti,bravo crno beli !!!!
G

Gost07

pre preko 1 godinu

Odigrali smo perfektnu utakmicu u napadu i opet jedva pobedili, brine ovq rotacija od 7 igrača, ne zna dokle će Lesor izdržati da igra po 39 minutq
D

Drmrpr

pre preko 1 godinu

Ako ga ne budu slali na doping test izdrzace!

radonjica

pre preko 1 godinu

MELJI, GAZI, DOMINIRAAAAJ!!!
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

Oriiiii bre , prva godina u EL i najveći uspeh Srpskih predstavnika ikad a tek 5-to kolo
b

bljak...

pre preko 1 godinu

jedva protiv raspalog Pao, uz veliku dozu srece.... Nista specijano
G

Gost89789

pre preko 1 godinu

da da raspavli pao sto razbio fmp
D

Ddddd

pre preko 1 godinu

Raspali pao vas je rutinirao u gostima maltene bez najboljeg igraca, igrao jedva cetvrtinu zbog povrede
G

Gostijko

pre preko 1 godinu

Partizan u plej of modu, rotacija od 7 igrača i forma na nivou, samo je ovo 5 kolo i novembar a ne kraj sezone
P

Pfc

pre preko 1 godinu

Moglo je i lakše ali dobro pobeda se pise
G

Gos

pre preko 1 godinu

Blista hahahahahahahahahaha
1

145 5

pre preko 1 godinu

Hrabro, muški. Tako se igra. Madar pravi grešku za greškom. Nije igrač za evroligu.
v

vertigo

pre preko 1 godinu

Brate sta pricas ti, koju utakmicu si gledao??? Decko je pogresio samo jednom i to u cetvrtoj deonici kada su ga udvojili u korneru.
S

Sjakas

pre preko 1 godinu

Madar odigrao vrhunski na obe strane.