Komentari na vest

Radonjić: Neki igrači danima nisu u najboljem fizičkom stanju i formi, ovako nešto se očekivalo

g

goooost

pre preko 2 godine

idi iz Zvezde!!
G

Gost77

pre preko 2 godine

Da li se Petrusev prikljucio ekipi.
S

Sale1

pre preko 2 godine

Druze uz svo postovanje mialim da si ti malo zalutao.Bez ideje igra ,bez akcija,bez cibersa ?!!?! Resetuj se ili da krecemo pobunu d ate menjamoo
B

BD

pre preko 2 godine

S jedne strane osvajači EL,Datome i Meli(Fener),Hajns i Rodrigez(CSKA),jedan Dilejni prvi plej svih ekipa iz EL gde je igrao i ostali,a sa druge strane sem KALINIĆA sve mega zvezde oko kojih se svi u Evropi otimaju.Momcima svaka čast za borbu i relativno tesan poraz.Ovo je naš domet i ISTINA.U svim ekipama je po 10 stranaca,koji i koštaju.Kod nas igra 10 SRBA,mojih i naših i takvi su kakvi su.ZVEZDA.
D

Dest srba

pre preko 2 godine

Ove godine...a pre toga 5 g po desert stranaca...Al ste realni u p.m.
Г

Гост

pre preko 2 godine

Колико је ово недоказан човек, у Евролиги не може да се побеђује само одбраном, без скорера. Нагомилао је много пањева ограничених. Свака част Калини што се вратио и за све до сада, али јуче је он изгубио утакмицу, целу утакмицу дрви и покушава Руди Фернандез форе.
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Od pocetka sezone pisem da je za ovoliki broj utakmica potrebno za sezonu 17-18 igraca. Mi imamo 14 od koji su 3-4 rekreativci
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Da ne bude posle bitke je lako bi

cikagofajer

pre preko 2 godine

Ljudi ja sve razumem ali ovaj covek uvek ima neki izgovor, ali bukvalno uvek!!!
k

krivi su zuti

pre preko 2 godine

sistem..
s

shulz

pre preko 2 godine

Samo se pojacaj na centru Radonjaa, i lijepo bi bilo suter ako moze al prvo centar, ajde ljubi te brat! A ovima sto se slade porazima nasim u El i sto se loze protiv Ek ekipa da su jaki da porucim da iako se ne pojacamo, da titulu nece vidjeti ni u Aba ni u Kls, cisto da se ne nadajuu lazno;)
u

uzicanin

pre preko 2 godine

Pa druze ti si izgleda zaboravio da je vas klub pravio dokumentarni film o pobedi nad Budivelnikom .
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Čović mora da dovede trenera za napad. Radonja nije ukapirao da pobeđuje onaj ko postigne više koševa. Samo za Radonju nema centra u Evropi. Pre početka sezone za svakog ponuđenog imao je zamerku. Da bi na kraju slovo spalo na dva za ozbiljnu košarku potpuno izgubljena igrača: Kuzmića i Cirbesa. Koja je logika da uz njih dvojicu Zvezda plaća još Simonovića i Markovića? Da li je moguće da je Lazarević toliko loš da ne može da odigra ni minut? I po kojim kriterijumima je loš? Skoro svaki igrač je na pogrešnoj poziciji i onda se čudimo što igraju loše. Ne bi me čudilo da Kalinićeva igra predstavlja i jednu vrstu revolta zato što ko zna kakvi su mu planovi predstavljeni pre nego što je došao. Da bi završio u jednoj skrpljenoj ekipi. Kao što sam već jednom napisao, uz toliki broj rekreativaca i amaterskih košarkaša ovaj rezultat u najkvalitetnijem Evropskom takmičenju je odličan. Još par poraza i za Top 17 ne moraju da brinu. Alimpijević, trener početnik, imao je, ako se ne varam, 11 pobeda u Evroligi.
T

Tradicija

pre preko 2 godine

Neka ugase ovu novu Zvezda i vrate nasu staru i doce rezultati..Doce tada i navijaci ,jer ovo od 2011 je sve samo ne Zvezda..
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Čitam komentare.Radonjić je uvek bio isti.Od prvoga dana u Zvezdi preko odlaska u Bajer pa do povratka.Igra se zasniva na odbrani jako stameno večinski na ivici faula.Napad mu nikada nije bio jača strana i to prepušta igračima.Vilijams ga je vadio onomad sa Marjanovićem posle Jović međutim ovaj tim baš nema kreativnost nije napadački orijentisan.Defanzivan je.I to je da kažem štos.Nema Vilijamsa a nema ni Jovića spolja a nema ni moćnog centra tipa Marjanović.Ali to je Radonjić.To bi bilo to.
G

Gost344

pre preko 2 godine

a kako radi Obradovic objasni nam to stručnjace?
u

uzicanin

pre preko 2 godine

#Gost 344# pa lepo ukucas ako si bas tolika neznalica i pročitas kako radi i kakve reziltate je pravio .Ne sramoti se sa takvim komentarom o Obradovicu,mozes da ga ne volis ali postovati ga moras.
S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

Nismo imali resenje u napadu. Izuzev donekle Holinsa, ostali su podbacili u tom segmentu. Nije nas isao sut spolja, a u reketu smo bili jos losiji. Milano je jednako dobra ekipa u odbrani kao i mi, tako da je bilo tesko za ocekivati da ih pobedimo iskljucivo igrom u defanzivi.
s

sssssssssssss

pre preko 2 godine

umorni su i istroseni jer na centarskoj poziciji ne mozemo pojacati od septembra, za cije babe zdravlje se drzi Cirbes u ekipi, a ne moze neki Stimac, Ristic, Jovanovic...Markovica u fmp, kad smo nesposobni da dovedemo sutera, onda nek igra Simonovic, bar pogodi trojku kad niko drugi ne moze. I da, za sve strucnjake sto Dobrica spustaju na dvojku, evo neka vide segment igre koji on nema, a to je dribling. Samo prednja promena i stane. Jedini smo tim bez akcije... Pa prozovi dijamant, lift, bilo sta, samo da sutnemo, a ne da Kalinic zabada 10 napada i gubi loptu.
s

sve sto sam procitao

pre preko 2 godine

joj, kuku, auu , ahhh, umor,lopta, parket, raspored, vazduh, budzet, autobus, patike, krevet,
B

BD

pre preko 2 godine

Sve što sam pročitao@Zaboravio si HUVENTUD.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Где ли си ти видео добру игру? Имаш нека чудна виђења. Ово је мој Радоња негледљиво. Током целе утакмице ни један потез да дигне публику на ноге.
S

Sramota Srbije

pre preko 2 godine

Na sta je baceno stotine i stotine miliona za ovih deset godina .. a nikad ni u top 8 da udju.. Prvo nam oprostili 20 mil duga zatim iste te 2011 ugasili klib i Fmp postao “klub kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove” i vec desetu godinu za redom obezbedili ubedljivo najveci budzet na Balkanu i plus nam kupili Evroligu od Cibone i vec dva puta organizuju final four u Brogradu ali dzaba sve .. Mi smo veciti top 17 i vreca za punjenje u Evropi ,sreca u Aba ligi su nase sudije i dozvoljeni su cetvorokoraci,3 na 5 ,nestanak struje i tv prenosa inace i sa najveci ubesljivo budzetom u regionu ne bismo osvojili Aba ligu..
B

Bravo druze

pre preko 2 godine

Za komentar,u centar si pogodio!
m

muka je to

pre preko 2 godine

sta ces kad se predsednik zakleo da ce prestici jedan klub sa evropskim uspesima al hoce....hehe
B

BD

pre preko 2 godine

Sramota Srbije@Opusti se momak,večeras je HUVENTUD i drugorazredno takmičenje.Niste igrali ovaj format EL,to je VASIONA za Vas.
R

Radonjic da ode u real

pre preko 2 godine

i da mu kazu samo sedi i cuti, Laso ce voditi a ti donosi igracima vodu i peskire,on bi i real ukanalio.
s

strasan strucnjak

pre preko 2 godine

radijus radonjinog znanja Subotica-Skoplje -Jadransko more i olimpijakos
S

SUNĐER BOB

pre preko 2 godine

Stefan Markovic na poslednhe 3 utakmice postiga tri (3) kosa...Ohi na poslednje tri utakmice postigao 3 gola...pametnom dosta..
S

Samo kazem da

pre preko 2 godine

Armaniju nisu igrali 5 igraca moj Radonja… Bolje cutati
b

bmw

pre preko 2 godine

Šta on zna sem da kuka.
S

SUNĐER BOB

pre preko 2 godine

Na zalost kriv si ti DR...Nama treba bek suter, poenter ti dovedes pleja istrosenog Markovica..treba nam prvi centar ti ostavljas Cirbesa koga ne uvodis ni u ABA ligi..zato dosta demagogije..koliko nam nedostaju te dve pozicije danas se baš videlo..
R

Radonjić Milogorac

pre preko 2 godine

Jednom čestitaj protivniku bez isprika da si imao povrede. Kao da su samo Zvezdini igrači povređeni.
К

КЈ

pre preko 2 godine

Невероватно је да Кузмић има онолику минутажу а да више одмаже него помаже својом игром. Ако је ККЦЗ продужио уговор Цирбесу до краја сезоне, боље да игра барем 10 минута него да седи на клупи. Сигурно би био од помоћи за екипу.
R

Realnost

pre preko 2 godine

Daj nekukaj vise dosadno je,Molim te,zvezda je uvek bila samo ucesnik evrolige,nikad nista nazalost,dosadno
X

Xyz

pre preko 2 godine

Kod nas u Srbiji je uvek problem sa budzetom isl i definitivno je da nikad necemo imati nekog top sponzora da ulozi 10-15 miliona kako bi ekipa bila jaca i stabilnija. S obzirom da je vecina klubova kod nas u vlasnistvu drzave, mislim da drzava treba pomoci vise svim klubovima koji ograju evropska takmicenja. Ne kroz sponzorstva isl vec na primer da drzava pokriva troskove hale, carter letova, smestaja na gostovanjima i sve troskove takmicenja sem plata igraca, i to tako za sve klubove koji se izbore za evropu.
C

Carter letove

pre preko 2 godine

Ima samo Zvezda i oni iznose milion i po godisnje..Po tome smo kao Nba timovi..
v

vi ste ne realni skroz

pre preko 2 godine

hehe zezas ?? pa ovaj klub i ima gazdu koji ulaze milione a drzava to potpomaze. Gde ces vise kad ti drzava otpise ogroman dug a svake godine dovedes brdo stranaca iskusnih igraca !! pa jel to moze za dzabe ?? al stvarno ?
P

Pjer

pre preko 2 godine

U drzavi gde se deca lece preko Sms-a i humanih ljudi...drzava Srbija da placa Zvezdi ili Partizanu ili kome god carter letove i hotele...uzas razmisljanje...
P

Pera triceps

pre preko 2 godine

Kao da je samo on imao problem sa povredama, Koronom i velikim brojem utakmica. Sta da kazu oni u NBA? U 5 dana imaju 3 utakmice, a cesto i 2 utalmice za 2 dana.
O

Oleg

pre preko 2 godine

Sudije i povrede su veciti krivci poraza.
G

Gost1717

pre preko 2 godine

Nema leba od nas..pustimo Partizan da igra El..nemamo mi budzet za to, oni se nekako snalaze sa parama. Ne znam koji mozak placa F4 u Bg..da igraju stranci..ne treba ni mi navijaci da idemo vise, samo se nerviramo, ovoliko poraza u Bg davno nije bilo..nisu igraci, ni Radonja krivi..nemamo para za ovo takmicenje ocigledno, drzava nam simbolicno pomaze. Vec smo svi zasiceni od pukog ucesca..pa budemo oko 12-14 mesta vecito
K

Krstim se

pre preko 2 godine

"Oni se nekako snalaze sa parama"
K

Koje 12 mesto

pre preko 2 godine

Mi smo top 17!
B

Borky

pre preko 2 godine

Kad se ocekuje da nam zaigra pojacanje na centru? Jel se ceka da upozna ekipu ili novi talas virusa?
l

lob

pre preko 2 godine

Tebi je svaka ekipa koja igra protiv tebe najbolja. Kažeš igralivsmo dobru odbranu!? pa tebi niko ne izađe onim šuteru na pola metra. Dqo vam je sam 10 trojki.
T

TNT

pre preko 2 godine

Radonjiću, zašto si produžio ugovor Cirbesu ako ne želiš centre u timu. I Ivanovića i Markovića da vodiš kući i ne puštaš ih više u igru. Za njih slabašni Čović iz fmp doktor.
G

Gost678

pre preko 2 godine

Putuj Evropo, nismo mi za to
J

Jan

pre preko 2 godine

Pokazalo se Radonja još više da ti treba centar, prvi plej i bek šuter. Nije mi jasno zašto se upuštamo u evroligu sa rosterom osudjenim na propast. Možemo mi da improvizujemo u Aba ligi ali ovde nikako. Borimo se mi u odbrani i to je Ok ali svaki poen porodimo u napadu
G

Gost$

pre preko 2 godine

Ajde,ne traži izgovore i opravdanja. Drugi su isto imali pauzu zbog korone
S

Sta reci...

pre preko 2 godine

Pobedis u Pireju Olimpijakos koji nema poraz kuci a onda kao fazoni nismo u formi i slicno... A kalina divlja i divlja.
E

Eliminator

pre preko 2 godine

Pa šta ako Kalina divlja... Doveden je da između ostalog i da divlja. Divlja i Vasa u Efesu, pa na kraju bude MVP. Smešno. Posledično bolujemo od nedostatka svesti da smo ipak mali klub u ovom biznis projektu, kao košarkaška nacija u ozbiljnom padu. Više su problem centri i šuter, a Kalina radi kako misli da je najbolje, pa je i normalno da divlja kad nemaš šutera, vrhunskog pleja asistenta, centra. Nažalost, svake sezone nemamo love za iskorak, treneru svaka čast, ali dosta više sa odbranom. Nikoga više to i ne interesuje kad nema pomaka u napadu. Previše nedostatka sreće, loših odluka sa 3,4 igrača penzosa, izostanak ulaganja u mlađe igrače... Meni lično najviše smeta stalno opravdavanje loših odluka. Bolje da ste za centra doveli bilo kog klinca, prodje gomila nasih centara kao brzi voz, a izguraše Cirbesa celu sezonu. Draže bi mi bilo da klinci fulaju celu sezonu nego ovaj scenario.
v

vicaa

pre preko 2 godine

a koliko igraca je falilo olipijakosu to niko nije pomenuo. veceras je mesina nadmudrio rdonjica i nije dozvoljavo da igraci zvezde probijaju i idu na ulaz uz to skok ga nema nigde ako se ne varam zvezda je imala 3 skoka u napadu..