Komentari na vest

Saša Obradović: Hvala navijačima za ukazano poštovanje, snažnom podrškom su promenili ritam i sudijski kriterijum

K

KdT

pre preko 1 godinu

Nisu te pozdravili zbog zasluga za srpsku košarku već zbog tužbe protiv Zvezde i sukoba sa Čovićem
G

Glu

pre preko 1 godinu

Gledao sam uzivo ko ferencjju za novinare, covek uopste nike rekao da su navijaci promenili kriterijum sudjenja, niti da su mozda uticali na kriterijum, vec je na pitanje da li je navijanje poremetilo njegove igrace, pricao generalno kako domaci teren moze da utice na utakmice te da na njegove igrace ne utice. Ne izvrci te coveku reci.
D

Dajvak

pre preko 1 godinu

Jeste, pomenuo je da je to možda promijenilo i sudijski kriterijum. Pogledaj opet.
d

drma

pre preko 1 godinu

Što ne kaže "veliki zvezdaš" zašto su ga srpski igrači oterali iz Zvezde i kako se ponašao prema njima! A tražio i premiju za kup koji je gledao na tv! Zvezda ga lečila i plaćala godinu dana a on pobegne u Budućnost! Zviždaću mu kad god ga vidim!
P

Providno...

pre preko 1 godinu

2017 ga pogodili u glavu upaljačem, nedelju dana kasnije Alimpijevica isto gadjali mobilnim telefonom, a sada kažu nismo isti, mi smo "institucija"... Hahahah komedija, da nije tuzio Zvezdu glavu bi mu veceras razbili i ne bi ga nikad onako 'toplo' docekali! Providno da nema dalje...
С

Слинаааа

pre preko 1 godinu

Не сећаш се кад си попио упаљач у главу од тих истих навијача?
a

asi

pre preko 1 godinu

Covek je uvek bio korektan,nikad nije provocirao i pricao ruzno o Partizanu.Zasluzio je aplauz. Danas niko iz Partizana ne prica ruzno o Zvezdi,mislim na ljude iz kluba. Al ima jedna individua u CZ koja je navikla sve na mucke,podvale i stalno provocira i pljuje...siri mrznju izmedju navijaca.
M

Mikael

pre preko 1 godinu

Saša Obradović za novog selektora Srbije kada Pešić ode u penziju.Zaista obožavam ovog trenera koji je pokazao mnogo u svojoj trenerskoj karijeri.Naklon do poda od strane navijača Partizana.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

2017-te ga pljunuli i pogodili upaljacem u glavu. Al jbg, cave su u evroligi, ulizuju se.Hoce licencu
S

Slovenac

pre preko 1 godinu

Hocete i vi licencu, pa ste ga kao jednu od najvecih igrackih legendi prosle godine docekali zvizducima?! Ovi makar imaju neko postovanje. Budi normalan pa pohvali, ako je gest za pohvalu. Vi na portalima pljujete i Bodirogu, koji nije ni kriv ni duzan za vase poslovanje. Vas je Covic okrenuo i protiv vasih legendi, o cemu dalje da pricamo? Tuzno.
a

asi

pre preko 1 godinu

I dobicemo.
e

exe

pre preko 1 godinu

Kad si bio trener Lokomotive gadjali su te, sta se promenilo? Cudna je ta "gospoda"
N

No.1

pre preko 1 godinu

Ovde je idealna replika: "Maksa? Komunista al' dobar čovek"