Komentari na vest

Anđušić: Ni mi nismo očekvali tri poraza u ABA ligi, ne želimo da budemo tim koji prima 90 poena

J

Jelenko P

pre 6 meseci

Katastrofa od igraca.I jos se oglasava.Bilo bi mu naj bolje da sa svojom Ivanom ide i navija za CZ-u posto igre koje pruza idu u njenu korist.
O

Očigledno sam

pre 6 meseci

Samo ja očekivao te poraze, čak sam ih najavio, kao i od Budućnosti, SC derbija, Zvezde... dakle biće ih još kako u ABA tako i u EL.
D

Djinobili

pre 6 meseci

Dobar Andjuša,šuta trojke:)
V

Vl@dimir

pre 6 meseci

Све би то било лепо кад бисмо били слепи и неписмени па не знали шта се дешава на терену,

Ivke

pre 6 meseci

Neki potezi od prve sezone Zeljka mi nisu jasni od cele one ekipe i mladih igraca zadrzao je Zagorca i Dangubica i Trifunovica koji je uglavnom bio na klupi kao i sada. Onda prosle sezone od svih bivsih i domacih i stranih koji bi pravili razliku on vrati Andjusica a ove sezone Jaramaza koji i nije delovao kao skroz pogresna opcija kako je odigrao kod Trinkjerija ali bilo je boljih eto to je za mene neobjasnjivo pored nekih stranaca koji se nisu pokazali.
P

Portoriki

pre 6 meseci

Koji su to bolji domaci igraci koje je Partizan mogao da dovede? Od ozbiljnih Partizanovih domacih igraca opcije su Avramovic, Jaramaz, Marinkovic i Smailagic. Znaci samo Marinkovica nije doveo, a njegovu poziciju pokrivaju Nunnally, Ponitka, Trifunovic, Punter i Andjusic. Lucic bi trazio vece pare i ima milion godina, ide iz povrede u povredu. Milutinov je jedva docekao da ode iz kluba i to uz tuzbu, ima dosta ozbiljnu platu u Grckoj i nije realna opcija. Pokusevski se bori za minute u NBA i jos je mlad, nema sanse da bi dosao. A o Bogdanovicu nemam sta da pisem. Tako da Partizan nije proizvodio mlade igrace niti ubirao proizvedene talente na vreme i nema bazu dobrih domacih igraca. Zato mora da daje velike pare strancima i da oko njih gradi tim i da su oni kapiteni itd. E sad, ako se Drezgic, Trifunovic, Vukcevic, Koprivica itd. budu bavili ozbiljnom kosarkom oni mogu postat bitne domace opcije u buducnosti. Uz Smailagica naravno.

Ivke

pre 6 meseci

Dobro slazem se donekle dosta opcija bivsih domacih nam je bilo zatvoreno ali da li se za neke pare mogao vratiti neko od bivsih stranih igraca ima i onih koje je i Zeljko vodio.Najdzel Vilijams Gos recimo moglo se pokusati izdvojiti novac koji je otisao za oba NBA centra ili neko drugi. I dalje neshvatljiv potez iz prve sezone rasputiti kompletan tim sa bar jedno 4 ili 5 talenata a zadrzavanje Zagorca i Dangubica pored Vila Mozlija koji je briljirao kod Trinkjerija nije se ni njemu dala prilika i tu sezonu smo do dolaska Lesora igrali samo sa Koprivicom na centru koji pre toga nikada nije igrao seniorsku kosarku.
d

de goll

pre 6 meseci

sta prica covek...a mi svi slepi...druze igras ko mlitavi mlahonja..to opisuje tvoje zalaganje...i jednostavno nisi suter,nisi igrac za velika dela..nikada nisi povukao partizan nikada nisi pogodio kada se lomilo i bilo bitno...ili igrajj izgini ili idi na merlina i ljubakaj se tamo
Т

Тодор

pre 6 meseci

О дотичној персони је Душко Вујошевић све рекао и показао, када се "диномерлиновац" ономад задржао у ккп месец дана. Паметном доста. Ово што се ми нервирамо, покушавамо да исправимо криву Дрину, је чист мазохизам. Ајде ти полако, да се не љубимо.
Z

Zijani

pre 6 meseci

Neće on nidje:)))
S

STEVA103

pre 6 meseci

Nisi ti očekivao MNOGO toga u životu Andjušiću ali se dogodilo hahahahaha.
B

Beda

pre 6 meseci

E baš se našao neko ko ce da kaže nešto o igri, bolje bi ti bilo da se pokrijes usima i da cutis. Kad tebe vidim na terenu muka mi je i odmah bih ugasio TV. Da neko igra toliko nonsalantno, bez volje, zara, borbenosti je zaista nezapamceno. Ni u jednom timu u ABA ligi ne bi bio u prvoj petorci. Protiv Olimpije na sekund do kraja prvog poluvremena na centru terena fauliras igraca pri očajničkom sutu za 3 poena i primamo 3 poena iz slobodnih bacanja. Ej, pa to je za posmatranje, da li ti o nečemu razmisljas. Idi odmah i povedi Jaramaza, najgori ste, mozda nadjete neki tim u drugoj ABA ligi.
m

marko mutavdzic

pre 6 meseci

pa đuse vi ste već tim koji je na pragu stotke svaku tekmu 🤣
B

Bida

pre 6 meseci

Idi vise iz kluba ako boga znas
M

Milojko Arsenić

pre 6 meseci

Andjusa ponos nase igokeje2
N

Ne mogu vise

pre 6 meseci

Partizan ima vise od pola tima,koji ne movu da igraju KLS ligu,to je cinjenica!
n

ni mi

pre 6 meseci

nismo očekivali,pa eto ima 11 godina....
В

Вили Вонка

pre 6 meseci

Питајте га зашто на -2, у бонусу, када Олимпија има једног центра са четири фаула, мртав хладан шутира тројку у петој секунди напада…
D

Da li je

pre 6 meseci

Pođi od sebe anđu bio si direktan krivac za protiv olimpijce. Istina i neke prije mečeve. Igrao si neozbiljno i bez poštovanja. Ima još igrača istina, ali tisi stariji i morao bi odgovorni je. Samo puniš albu, mornar, ali kad je gusto praviš početničke greške. Istina svi igraju protiv nas najbolje moguće mečeve, ali svi se lože protiv najboljih. Podrška Obradović i ekipi
s

senseimaster

pre 6 meseci

Odlučite se jeste li najbolji ili pola ekipe ne može da igra na nivou Aba lige...
R

Rule55

pre 6 meseci

Kada bi poceli da igrate odbranu, mozda nebi ni izgubili, kada primas na poluvremenu po 50 koseva,sta drugo da ocekujes nego poraz.
S

SUNĐER BOB

pre 6 meseci

danas vi igraju kosarku....ahahahhahahha..poceli kosarkasi kao fudbaleri kad su losi sa frazama..majko moja jok danas svi igraju vaterpolo..
G

Girona

pre 6 meseci

Ti da malo srama imas, ne bi davao nikakve intervjue...
1

1912d

pre 6 meseci

Bolji je od Pantera ovaj
U

Udovan

pre 6 meseci

Pazi tebe da cuje..

Sakur

pre 6 meseci

Ja ne mogu da smislim ovog lika.Trifa se bar bori ali ovaj nas je ukopao na mnogo utakmica i lik se tako ponasa ko da je sve super tuce on trojke kada god hoce iz bilo koje pozicije i sve super.Pitanje je ko mu dozvoljava da se tako ponasa na terenu
,

,uko

pre 6 meseci

vise nije raspevan kao pre?
P

Psi ho

pre 6 meseci

Malo je promukao izgleda
D

Džabe sve

pre 6 meseci

Ne želite ali jeste i teško da možete bolje.
G

Girona

pre 6 meseci

Bolje cuti i treniraj dok ne podignete formu, jer ovo nicemu ne vodi!
G

G gosn G

pre 6 meseci

Ni mi tebe ne cekujemo u nasem timu!
o

oo

pre 6 meseci

Ja sam te prvi podržavao jer si grobar i to si dokazao jer si bio u najtežim momentima u klubu , ali druže odigraj barem 5 utakmica u kontinuitetu u dobrom ritmu! Protiv Albe odličan, onda u ljubljani blagi očaj i tako u krug.
D

Dajvak

pre 6 meseci

5?? On ne može 2 svezat' da valja.
0

0777

pre 6 meseci

TEK CE PORAZI.LJUBISE MI MOGA groBARI
N

NN3

pre 6 meseci

Anđušić ne bi mogao da igra u onom Partizanu od pre par sezona kad je krajem novembra bio poslednji u ABA ligi sa Tajfunom iz Senčura, a kamoli u Partizanu koji igra Evroligu.
M

Mile led

pre 6 meseci

Sta ucini igokei Jaka blazicu