Komentari na vest

Atanasijević “zarazio“ suprugu Partizanom: Rekla mi je da stanem pored Tavaresa, bićemo jači sa Lesorom

O

Od rodjenja mog

pre 12 meseci

Svojevremeno je dotični izjavio: ,,Navijam za Zvezdu u svim sportovima osim u odbojci jer tu mi je partizan dao mnogo i zahvalan sam ali ja sam Zvezdaš". Najvise me nerviraju takve osobe koje su navijači malo jednog malo drugog kluba, kad već ne znaš kome pripadas čemu izjave tog tipa?
L

Lancet Neumoljivi

pre 12 meseci

Jel Atanasijević ovaj debeli?
G

Gost87

pre 12 meseci

Radio sam kao obezbeđenje na utakmicama Aba lige dok sam studirao. Dođe neki čelnik kluba, a skoro sa svima se to dešavalo, i kaže ovo su prijatelji kluba. Uđe njih 50. A "prijatelji" takvi da vam pored njih neprijatelji nisu potrebni. Meni se želudac okrene. Ja navijam za Zvezdu, ali jednom su pomerili navijače Partizana koji su tu stajali i uredno čekali u redu. Neki su došli i sat ranije. Gurnuli ih u stranu da prođu prijatellji kluba. Kolega i ja se iznerviramo, vamo na pretres. Šok, skandal. Zvali našeg šefa, posle smo išli na hlađenje mesec dana. Posle sam odradio jednu utakmicu i svega mi je bilo dosta.
t

taj atanasijevic

pre 12 meseci

Je ceo zivot pricao da je vatreni zvezdas ,i da je samo igrao u partizanu,isto kao bojan janic samo u kontra smeru,a sad gura kontra pricu,to su ti fenseraj navijaci,zbog kojih je veceras bila mozda najgora atmosfera u celoj sezoni,zbog tih i takvih normalni navijaci nisu mogli doci do karata
b

bora1

pre 12 meseci

Zbog takvih nema karata i tisina bude u Areni, karte navijacima koji navijaju i pomazu klubu.