Bata Atanasijević i supruga Elina (©MN Press)
Bata Atanasijević i supruga Elina (©MN Press)

Atanasijević “zarazio“ suprugu Partizanom: Rekla mi je da stanem pored Tavaresa, bićemo jači sa Lesorom

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.05.23. | 22:59

“Bićemo i mi, ali biće i oni“, kaže proslavljeni srpski odbojkaš

More lica i u njemu dva dobro poznata. Aleksandar Atanasijević je i u Italiji uspeo da suprugu – proslavljenu odbojkašicu Elicu Vasilevu – inficira ljubavlju prema Partizanu, pa je i ona dočekala da u sudaru sa madridskim Realom debituje u Areni, barem kao navijač crno-belih.

Izabrane vesti

Zajedno smo gledali tokom cele godine uz televizor, svaku utakmicu, pa sam je zarazio već i jedva je čekala da dođe da vidi ovo. Malo pre smo stigli s puta i odmah smo došli u Arenu“, s osmehom na licu za Mozzart Sport priča Atanasijević.

S osmehom jer smatra da crno-beli nemaju čega da se stide uprkos porazu u trećoj utakmici četvrtfinalne serije sa Realom. Naprotiv.

Nezaboravna atmosfera. Žao mi je što nisu upisali pobedu, međutim, oslabljeni, bez dvojice važnih igrača, odigrali su neverovatan meč. Sve pohvale ekipi u naravno Želju Obradoviću, uz iskrenu želju da odigraju još bolje u trećoj i pobede naravno“.

Pitamo ga kao sportistu, koliko je teško sada psihološki se vratiti?

Nema toga, kažem: odigrali su neverovatan meč bez obzira na te nedostatke u timu. Psihološki ne treba da kao navijači brinemo da li će odigrati četvrti meč kao i ovaj, umeće to i Željko da postavi. Svim srcem sam uz njih. Vraća se Lesor, faliće sigurno Kevin Panter, inače moj omiljeni igrač... Nismo bili danas u stanju da sa jednim centrom dobijemo utakmicu. Bićemo mi jači, biće i oni, biće svakako interesatno“.

I zaista, bez Lesora Partizan nije mogao protiv Valtera Tavaresa. Kako je to izgledalo izbliza?

Baš mi je supruga rekla: ’Volela bih da staneš pored njega da uporedimo razliku u visini’. Neverovatan je. Izlazi tek iz povrede, a odigrao je sjajan meč“, sportski čestita Atanasijević.



tagovi

Aleksandar Atanasijević

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara