Komentari na vest

Avramović jedini pokazao zube Barseloni! Blaugrana ostala neosvojiva tvrđava za Partizan

J

Jelenko P

pre oko 2 meseca

Kao i obicno ocajna zadnja cetvrtina i UZASNI LJUBIMAC OSTOJINIH NAVIJACA KEVIN PANTER.
O

Ojo

pre oko 2 meseca

Vidi se napredak u igri
m

mx

pre oko 2 meseca

Ha evo dole covek napisao Vukcevic nema pojma a Vasington dade 600 000 e da bi i oni videli da nema pojma.Bio problem odbrana zbog Vukcevica kad ono ustvari niko odbranu i ne igra u Partizanu.Ako malo bolje pogledamo taj Vukcevic procuentalno je bio jedan od boljih sutera.Gledali ste Mirotica proslo kolo? Jel krao lopte?Lupao banane?Igrao ledjima? Ne nista od toga,samo nam lik utrpao brdo trojki i covek je najplaceniji igrac.Obradovic ima druge kriterijume i zato je Partizan tu gde jeste na ivici ambisa.A za Vukcevica ima vremena,za njega ne brinem.
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Ekipa nema kvalitet i to je to.Prošle godine Egzum i Madar na kecu,ove Doužer i Jaramaz.Prošle Lesor na centru,ove Kaboklo i Kaminski.Prošle Papapetru,ove Ponitka.I na kraju prevara od igrača Panter koji je prošle godine odigrao odlično,ali to više nikada neće ponoviti.Dakle dve ekipe koje nisu za poređenje.Ne treba se zanositi.I da izborimo ulazak u deset ova ekipa nema kvalitet za nešto ozbiljnije od toga.Puno pogrešnih procena u ovom prelaznom roku.Baš kao i komšije.
D

Dzaba novci...

pre oko 2 meseca

Zali boze samo 30+ mil bacenih narodnih para na drzavni projekat iz laktasa koji vise ni kup da osvoji ne moze a u EL nece biti ni u top 15 na kraju!
R

Rodman93

pre oko 2 meseca

Žali Bože bačenih para posljednjih 10 godina na instant državni projekat fabriku metalnih kofica u vlasništvu doktora mašinstva iz predgrađa glavnog grada. Četvrt milijarde bačeno za sve te godine, za šta ? Za top 16 17.
K

Kalcopolista

pre oko 2 meseca

CESTITAM VAM NA TOP 12 KOJI VAM SLEDUJE PO ZAVRSETKU EL.
K

Kalina kralj

pre oko 2 meseca

Cestitam od srca bratu Kalinicu sto su opet lagano pobedili Zlo i izbacili ga iz trke za top 8,tako da im sad ostaje samo top 13 do kraja Evrolige!
I

Istinaa

pre oko 2 meseca

Ovi da nemaju Bodirogu i sudije imali bi manje pobeda od Zvezde.
I

Istinaa

pre oko 2 meseca

Ovi da nemaju Bodirogu i sudije imali bi manje pobeda od Zvezde.
T

Tres

pre oko 2 meseca

Šta vrede,ogromni budžeti naših klubova,kad ne znaju da napakuju odgovarajući roster.
z

zali Boze...

pre oko 2 meseca

Gde odose 34M evra jbt...
s

s.s.s

pre oko 2 meseca

realno gledano,koga vise partizan i moze da pobedi od ovih preostalih ekipa,svi su izuzetno jaki,domaci teren nam uopste nece biti adut,ocekujem sve poraze do kraja i ovo gostovanje kod albe.

PFK NIŠ

pre oko 2 meseca

Planirali smo F4 EL, a imamo ekipu za opstanak u ABA, sta je tu je, napred Partizan!
g

gostbre

pre oko 2 meseca

neko ovde pomenu zonu..i odmah se setih vranjesa sa skromnim igrackim kvalitetima ali velikim rasponom ruku kojeg je dule iskoristio za zonu...bas me zanima kako bi to izgledalo sa kaboklom koji je slican igrac po dimenzijama vranjesu
H

Hej ti

pre oko 2 meseca

Pazi sta pišeš. Kaboklo je 208, a Vranjes neboder od 229 cm. Slični su samo tebi. Šta je teško izguglati? Kaboklo je mis meč sa Vranjesom, niži za glavu.
g

gostbre

pre oko 2 meseca

hej ti raspon ruku je slican zemljace...izguglaj bato
T

Tugaaaaaaa

pre oko 2 meseca

Zali boze 30 miliona evra od poreskih obveznika,
D

Dejkan

pre oko 2 meseca

Vucic je rekao dosta! Nema vise pobeda! A vi navijaci i dalje verujte ostoji, zocu i duljaju
Z

Zavatoni

pre oko 2 meseca

Ova Barsa ima više plejmejkera,nego zvezda i partizan zajedno....
M

Monti Pajton

pre oko 2 meseca

Čeka se komentar Paprike Obradoglua. 'Nate igrači nisu ispoštovali ono što sam tražio. Preuzimam svu odgovornost ali igrači su krivi.
A

Arena Sektor 215K

pre oko 2 meseca

Mi sa ovom ekipom ne bi ušlu u top 8 u Evrokupu. Imamo previše limitiranih igrača sa puno nedostataka da bi se ova ekipa borila za ozbiljnji plasman. Mi smo upola slabiji nego prošle godine, odlazak Exuma i Lesora nas je unakazio, a posebno jer ni jedan
5

56789

pre oko 2 meseca

NIJE SRAMOTA IZGUBITI OD BARSE ALI DA TI DAS SAMO CETRI KOSA IZ IGRE U CETVRTOJ CETVRTINI.....DA NIKO AMA BAS NIKO DA POGODI.....KAO DA ALEKSA MOZE SAM
N

Nenad B.

pre oko 2 meseca

A ko da ga da? Više od pola četvrtine igraju u petorci Trifunović, Anđušić i Smajlagić. Budi Bog s' nama!
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Pukose oba državna projekta.
D

Drake

pre oko 2 meseca

Mislim da Partizan moze realno da prodje u top 10, Valensija se realno raspada, a ostali imaju manje pobeda i tezi raspored. Ali zato je sve preko 10-og mesta misaona imenica, sto znaci da su minimalne sanse a prolaz u plejof.
K

Kako volim vas

pre oko 2 meseca

Koji ne pogledate nego samo napišete nešto za raspored. Efesu je raspored takav da će ili sve pobediti ili će imati jedan poraz. Valensija će do poslednjeg kola i utakmice sa nama pobediti Lion kući i verovatno Bajern kući, a trebalo bi da izgubi od Makabija i Monaka u gostima, dakle oni će biti na 15-18 pred poslednje kolo. Mi sa druge strane, sem te prednosti što igramo kući, slabiji smo daleko od Reala i slabiji smo od Olimpijakosa, tu smo negde sa Baskonijom i Valensijom i eto dobićemo Albu da kažeš valjda sigurno. Da se po igračima gleda, trebali bi da izvučemo 3-2 u ovih 5 utakmica, a ako se gleda po formi, hemiji i svemu ostalom, pobedićemo Baskoniju i Albu i utakmica sa Valensijom će biti revijalna pa ćemo izgubiti za kraj sezone.
O

Ok

pre oko 2 meseca

Ne pratis dovoljmo kosarku. Do kraja El raspored kaze ako dobijete jednu vi ste sampion El. Zvezdu su povrede satrle inace ima bokji tim. Naucili iz prosle sezone bice zdravi za vas i dobiti plej of ABA lige.
z

zorg

pre oko 2 meseca

moze partizan,ali u top petnaest,zar ne vidis da je parizan RASPADNUTA ekipa,ova sezona sto pre da se zavrsi,zvezda je u ovom momentu klasa za ovaj raspali tim,ma koliko neko drugacije mislio,ako ukrste u aba ligi zvezda ga dovija lagano u seriji 3-0 u pobedama.
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 meseca

Partizan ove godine ima dva velika problema.Prvi je taj što se tim gradio oko Pantera i dosta toga je njemu podređeno uz,za naše prilike ogroman ugovor.Jednostavno Panter se ne daje dovoljno,deluje sebično,prepotentno i nezainteresovano.Retko ko je uzeo tolike pare a da nije vratio ni deo od toga.Čak i to što odigra je uglavnom pogrešno i nedovoljno efikasno.Drugi problem je izbor centara,nema tu ni snage ni mase a ni neke tehnike.I Kaminski i Kaboklo igraju toplo hladno i bez kontinuiteta.Svaka ekipa koja ima snažnog teškog centra dominira protiv nas i tu pravi odlučujuću prevagu.Cele sezone se priča o pleju ali trenutno na pleju manje škripi nego na petici.Problem je što gubimo neizvesne završnice i što sve više prizivamo teoriju kao utehu a u stvari još poraz ili dva i nažalost napustiće nas i ta teorija.
G

Gargamelija

pre oko 2 meseca

Znaci Punter je drzavni proekt a ne Zoc.
5

56789

pre oko 2 meseca

POSLE POVREDE PANTERA NEMA I GOTOVO NIKAKO DA SE VRATI BAR NA POLA ONOGA OD PROSLE GOD
m

makis ada

pre oko 2 meseca

Jako loše od početka lige.Ipak su kabolko ,kaminski i dožer mala deca za Lesora i Egzuma.Oni su bili pola tima očigledno..
K

Kalabasas

pre oko 2 meseca

Upravo to egzum je nba igrač...Ali već tri godine obrad vuče potpuno beskorisne koprivu andjusu trifu a ove godine im se pridruzili ponitka i jaramaz pet igrača koji mogu aba eventualno evrokup.. E sad sta da umesto njih imas 5 igrača u rotaciji koji daju neki doprinos...partizan bi dobio bar pet onih egal utakmica...
R

Realni Arth

pre oko 2 meseca

Sta da dodam, a da se ne ponovim, ako Partizan nekako uspe da ide bar u Play-In zato sto 9 pozicija vec misaona imenica, mada iamm utisak da i da se ne ide u Play In nije ni bitno, jer Partizan zaista igra slabo, a nema ni tim za neki ozbiljan rezultat!
D

Driver 8

pre oko 2 meseca

Bolje se vi spremajte za ABA plej of zato što nemate šansu ni teoretsku za deseto mesto. Mi smo danas uigravali drugu petorku za vas u prvom poluvremenu. Spremamo se da nastavimo niz sa vama, zabavno je. Nije lepo da se istrošite džaba u uzaludnom pokušaju da dođete na deseto mesto EL, pa da mi igramo sa Crnogorcima u finalu ABA.
Z

Zalosnoooooo

pre oko 2 meseca

Ulozeno brdo para u kosarku i ponovo raspad
S

Sani Boj

pre oko 2 meseca

Dajte ljudi nazovimo stvari pravim imenom. Svaka čast Obradoviću na osvojenim titulama, da nije njega dušmani bi nas ugasili, ali kao trener teško razočaranje sto dokazuje 1 osvojen trofej od 10, treca sezona sve iste greška, odbrana očajna, bespotrebno udvajanje igraca I uvek 1 igrac slobodan i slede trojke, zona se ne igra, loš odabir igraca, Andjusic, Jaramaz, Koprivica, Vukčević, Ponitka, Panter, Trifunović sve očaj, a ko ih je birao. Aba liga sa svakim se mucimo, porazi Derbi, Mega, Igokea, Zadar, Split, Olimpija, 3 puta uzastopno od Zvezde, to se nije desilo ni jednom treneru, šta onda ocekivati u Evroligi. Teško razočaranje za sve navijace, prodaja magle, demagogija, još i nadobudan i ljut kad mu neko postavi pitanje a zna da je on kriv. Ma ni cipele Obradoviću ne možeš da briseš Dusku Vujosevicu koji je sa daleko manjim budzetom činio čuda, dovodio anonimuse i pravio igrace.
S

SampioniNeznanja

pre oko 2 meseca

Samo mediji napumpali i jedne i druge da u evropi mogu nesto. I ti novinari su mladi,napaljeni. Cela objektivna evropa je rekla gde će biti i jedni i drugi jos u avgustu. Zalgiris trebalo 10 godina da udje u f4. A mi pored spanaća grka,turaka,rusa sa enormnim budžetima i igracima skupljim i boljim hocemo nesto. Tipicna srpska megalomanske posla. Mi najbolji,naša patka najveća,naša klipa najbolja i sve tako naj,naj.
O

Ojhaa

pre 2 meseca

Dzaba su trosili benzin, otisu su rekreativno
S

Srbija Majka

pre 2 meseca

Ovo je druga dimenzija...imas osjecaj da igraju sa pola snage, i koliko im treba...a da u svakom momentu kontrolisu utakmicu, cak i u minus fazi. Naprosto stisnu samo malo papucicu gasa, i vidis kako ovi ne mogu nista...ni u napadu ni u odbrani. Tesko i Zvezda i Partizan mogu bilo sta da traze u Evroligi...naprosto je to u ovom momentu formula 1, a mi smo na konjickim trkama. Dokle ce drzava i koliko da sipa i da daje novca...to niko ne zna...ali i sa ovakvim ne realnim budzetima za nase prilike, mi ne mozemo ni da prismrdimo nekoj konkurenciji za ulazak medju 8 najboljih.
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Kad Barsa i Real potrose po 40 miliona na pojacanja onda to nije nelojalna konkurencija, ali se zato Zvezdi pronalaze pravne zackoljice i suspenduju igraci po 3 meseca. Posle se cudimo sto su uspesniji od nas, a trinaest klubova vlasnici evropske kosarke. Kupili igru za sebe i onda ti oni odredjuju pravila.
J

JA I TI

pre oko 2 meseca

Nisu pravne zackoljice ,nego lazni finansijski izvestaji.To se ne tolerise u Evropi,u Aba da,u KLS da, ali nigde drugo.

Sliks17

pre 2 meseca

Propadaj, propadaj, Partizane propadaj!!!
S

Spaniard

pre 2 meseca

Koliko nerealnih ljudi piše komentare. Kao da je partizan favorit protiv svih. Pogledajte roster Barselone, nije realno očekivati pobediti ih, naročito kod njih. To bi bila svakako senzacija, ovakodna dobra utakmica 33 minuta, ali bez šuta i širine u ekipi više nije ni moglo. Dolazi vreme odluke, svi uz crno bele... NAPRED PARTIZAN
R

Roster

pre 2 meseca

A zvezda na kos izgubila u barseloni,pa niste pominjali rosteru.
P

Pa dobro

pre 2 meseca

Barsu kažeš nije realno da dobijemo, a nije realno ni Zvezdu tri puta zaredom? Nije realno ni Bajern kod kuće? Nije realno ni Split kod kuće? Nije realno ni Milano u gostima iako vodimo? Nije realno ni Virtus iako vodimo? Nije realno ni Zadar ni Igokeu da dobijemo? Pa onda super, u pravu si.
H

Hermano7

pre 2 meseca

Zasto je Balsa ostao na tribine a panter na terenu? Tu smo izgubili tekmu.
g

gostbre

pre 2 meseca

kaminski dozer ponjitka jare kaboklo i smit pa puno je promasaja i za mene a kamoli partizan sa strukom...jedino sto valja pred kraj sezone je sto je aleksa postao prvi plej
d

dezurn1kr1vac

pre 2 meseca

E sad sledi ono pravo .. Jedva cekam !!! Od dana kada se video raspored bilo je jasno da ce ove utakmice kuci i gostovanje ALBI biti odlucujuce ! Ja verujem da cemo na kraju biti u top 8/10 ! Nismo u dobrom ritmu i igra nije zadovoljavajuca ali pred nasom publikom je sve moguce i ocekujem najvecu podrsku kakvu Partizan nikada nije imao i atmosferu kakva nije vidjena nikada ranije !!! NEMA PREDAJE 🖤🤍💪
A

Alex20

pre oko 2 meseca

U bre,u trenutku zaklecase kolena celoj evropi sve do Dubaija,ludilo nevidjeno.
g

grobar 30

pre 2 meseca

puca njima ona stvar sto mi jedemo svoje zivce kaf oni igraju ovako da nekazem lose jer je to blago receno
T

Torbicis

pre 2 meseca

Ne sumnjam u Zeljka, najveći trener u Evropi. Ali onaj Panter,on 15 minuta ne moze da pokuša da sutne na kos,na ulaz nece jer se cuva povrede,procitana knjiga,od početka sezone losa forma!!!
p

pucko

pre 2 meseca

On zna da pogodi ili promaši pa se time nogama u protivničkog igrača. Ali prošlo vreme, videle sudije pa mu više ne sviraju te funte za 3 šuta.
M

Mozzartbet mongreli

pre 2 meseca

Kome smo mi sponzori cccc
I

IskoAlarkon

pre 2 meseca

Veliki Zeljko , odbrana ne postoji ,a u napadu aleksa i kevin tapkaju loptu i sutnu . Sad ce na konferenciji da kaze preuzimam odgovornost ali nismo se ovo dogovorili . Da nema individualnog kvaliteta u ekipi gubili bi 30 svaku , Zeljko da vodi Zvezdu ne bi imala pobedu u EL . Aleksa igra odlicno i mnogo ga gotivim ali preteruje ovo sad sto radi ako slucajno doda nekome loptu odmah mase rukama da mu se doda . Jako lose izgleda kada su on i kevin na terenu samo trckaraju i masu rukama da slucajno neko drugi ne sutne umesto njih .
A

Aqa

pre 2 meseca

Kad lozis navijače osvajanjem evrolige a nisi ni za top 10, remont na kraju skoro celog tima sem zeka, alekse, nanelija.
1

1555

pre 2 meseca

Željko da ostane u Barseloni i vrati se peške.
B

Bogdan58

pre 2 meseca

Želimire Obradoviću odlazi !!!
2

2806

pre 2 meseca

jel vucic namestio veceras u barseloni😂😂😂😂😂?
0

09999

pre 2 meseca

Top 12 I KK PATLIDZANU SE SMESNI. LJUBISE MI MOJEGA groBARI
K

Kosto braznabezo

pre oko 2 meseca

Pozdravljam i ja tebe.
D

Drvo

pre 2 meseca

Državo daj još para
H

Hermano7

pre 2 meseca

Neki kralj na instagram napisao: Andjusic sutra kad bude vozio taxi niko mu nece verovati da je igrao u Partizanu.
I

Iron

pre 2 meseca

Partizan ima dobar raspored od 5 poslednjih kola igra 4 kod kuće...sve je u njihovim rukama...
O

Ovakav

pre 2 meseca

Partizan ne zasluzuje podrsku navijaca kakvu ima. Napravljena je velika greska u selekciji, a tu gresku su napravili Savic i Obradovic koji zbog toga treba da odu i te greske da povedu sa sobom. Neka ih vode u Borac pa neka pokazu da li mogu sa njima da udju u polufinale ABA lige, ja ne verujem. Sa Dozerom, Kaminskim, Smitom, Jaramazom, Kaboklom, bas tesko.

Sakur

pre 2 meseca

panteru dobra vam je ona koreografija sa stolicama
2

2:3

pre 2 meseca

Rekreativna sezona crno belih
O

Ognjeeeen

pre 2 meseca

Otisli Lesor, Exum, Madar, Papapetru a zamene koje su stigle nisu ni blizu donele kvalitet.Neshvatljivo mi je ovo sto gledam, igraju dobro i onda odjednom pad koji na kraju od prilike i presudi.Ne kazem da bilo ko u istom ritmu moze igrati 40 min, ali ovolike oscilacije…Verovatno sa Valensijom do kraja za 10. mesto, ne bi me cudilo da poslednja bas protiv njih bude prelomna…
R

Realno samo

pre 2 meseca

Ajde prekoni vise sa tim. Eno ti Madara i Pape, ne znaju gde biju. Trener i kapiten. To cu samo reci.
p

prti

pre 2 meseca

Sa Valensijom ? Po meni Efes prvi favorit za 10to mesto onakav kakav je. Bajern drugi a ove dve ekipe ce da podele 13 i 14.
N

Najiskrenije

pre 2 meseca

Ni za Zvezdu ni za Partizan nije ovakva EL. Kada su EL osvajali Jugoplastika, Cibona, Partizan i Bosna, imali smo veliku državu, igrači nisu kao mladi odlazili, košarka bilo božanstvo, a ostale EL ekipe nisu ulagale ni 10% kao sada, a mi sada mala država, božanstvo postao instagram, a igrači ako su talentovani sa 20 godina su na NBA draftu, a novcem da se poredimo sa državama iz EU koje su 100x bogatije je suludo. Evrokup po meri i jednih i drugih.
R

Realno samo

pre 2 meseca

Kakvu tajnu Panter zna o Zeljku pa mora da igra i ovo da mu je dozvoljeno. Ako nema neki eskplicitni snimak i slike ja ne znam onda..
c

cule87

pre 2 meseca

shvatili su grešku i sad ga puštaju da diže statistiku da bi ga lakše zavalili da bar nešto izvuku od njega...
7

79

pre 2 meseca

Sa domacim igracima osrednjim bi imali ovaj rezultat na tabeli i igre.Goni to sve,samo nsneliju skidam kapu
G

Grobarijus

pre 2 meseca

Sanjam dan kad necu pj tele doziera gledati u Partizanu..
L

Lom

pre 2 meseca

Ubrzo brate već na leto
h

has

pre 2 meseca

Otkaz panteru
D

Drvo

pre 2 meseca

Džaba vam.novci moji snsovci
G

Guh

pre 2 meseca

Ovde je potreban remont skoro celog tima. Dozer najgori igrač ikada koji je obukao ovaj dres...
a

ajde...

pre 2 meseca

200 meliona i pali se mašina za top 10
G

Gosttttt

pre 2 meseca

Da nisu opet krive sudije...
7

777

pre 2 meseca

Nee to je samo u Aba ligi,KLS,KRK!
G

GrobariMelburn

pre 2 meseca

BRAVO
B

BILJOJED MIRKO

pre 2 meseca

Tim je zaista kirminalno vodjen celu sezonu..Zeljko predsednik kluba treba da bude a ne trener,Canak bi bio top trener..Dozier je najgori igrac ikada koji je bio u Srbiji..Panter unistava Partizan posto mu niej nadjena ulogu u timu,sili.Kako god veoma mucna seozna,nepsobnih klubova i Zvezde i Partizana..Da im se uzmu sve pare,uloziti u nesto bilo sta drugo..
P

Padinjak

pre oko 2 meseca

Nisam gledao utakmicu, neko mora da radi, ali moram da prokomentarišem pogotovo za Doziera. Taj igrač je pokazao kvalitet i veliki potencijal. Ali kolege gde drage košarka je timski sport. Ako TIM izgubi sve konce i Luka Doncic će u takvom timu izgledati spor i los. Košarka je duel dva tima, ne pita se samo Partizan i Dozer, već se pita i Barsa. Kada na udjes na bolji tim, sa boljom igrom, energijom, onda tvoj tim izgleda jako lose. Na kraju tim je i stručni štab, koji sprema posebne taktike i uloge za svaku utakmicu, od toga zavisi kako igrac izgleda na terenu. Nemojte stalno vredjati igrače.
P

Pjer Karden.

pre 2 meseca

Da nije bilo Avramovića Partizan bi doživeo katastrofu,mene fascinira bol u preponama ovih partizanovih stranaca milionera sa kojom nezainteresovanošću oni ovo igraju.Ono što je lični potpis Obradovića ove sezone je da mu ekipa nije u stanju da odigra krštenu akciju sve na silovanje panterovo i individualni kvalitet ako neko iskoči,Partizan je s obzirom na budžet i proklamovane ciljeve a to je F-4 što reče Ostoja uz Milano i Efes najgore iznenađenje sezone.
U

U svemu na ovom Svetu

pre 2 meseca

Postoje uzlazne i silazne putanje. Prošle sezone smo gubili, onda smo vodili i na poluvremenu i na kraju, pa smo gubili na poluvremenu pa pobeđivali na kraju, onda u ovoj sezoni smo vodili na poluvremenu, pa gubili na kraju, a sada smo najniže pali, sada gubimo od početka do kraja utakmice. Ekipa bez akcije, bez ideje, bez želje, bez samopouzdanja i što se duže ne bude ništa menjalo to ćemo padati sve niže i niže. Iskreno, neverujem ni da ćemo proći u finale ABA lige, a kako igramo i bolje.
G

GostPedja

pre 2 meseca

Nosite vise ovog Pantera u tri lepe, neka se majmunise na drugom kestu, ovde je dosta sisao......teska stetocina, od onog sto nas zajebao u duelu sa Realom, pa do ovog sada gde vec nedeljama nista od njega nema..nikakav doprinos, kolko hoces promasenih suteva, izgubljenih lopti.....a toliki novac vuce, terajte ga molim vas u tri lepe.....
L

Lolzies

pre 2 meseca

Cekacete da megi surdukne dvajes poena oa ce da ga velicate da ga pozivate u repku, da ga nazivate herojem, najbiljim kosarkasem u evropi…. Evo ako ne bude tako doci cu ovde i reci pogresio sam…al necu dolaziti znam 👍
F

Fkto

pre 2 meseca

Dva propala državna projekta.
z

zugzag

pre 2 meseca

Kako? Zašto? Zar paćo nije avangarda?

Collector

pre 2 meseca

Dozier? Pa sporiji igrač nije odavno došao u Evropu! Brža je moja baba od njega. Panter? Siledžija igre Partizana i miljenik Obradović Željka. Promašena sezona. Ajmo u Eurokup zajedno sa smogovcima onog zalizanog Grka girosa fetosa.
Ć

Ćutimo a

pre 2 meseca

A nije “sunovrat”???
s

spiritus movens

pre 2 meseca

Zvezda vec tri kola igra nonsalantno i stedi igrace. Za to vreme smo mogli sustici Valensiju i Partizan. Sto se tice ove utekmice, pobeda timske igre nad individualnim improvizacijama. Partizan ce od 4. mesta na kraju zavrsiti tik iznad Zvezde.
R

Rt

pre 2 meseca

Panteru otkaz Dozeru otkaz Smitu otkaz Jaramazu otkaz Andjusicu otkaz Zeljku Obradovicu OTKAZ. Nastavak sezone neka zavrse preostali igraci +juniori . Trener Trinkijeri
D

DraganKojic

pre 2 meseca

svima otkaz a ko da dodje da neces LeBrona mozda ?
0

0% alkohola

pre 2 meseca

Nije problem u Obradoviću. Dugo čekanje Mirotića je dovelo do kašnjenja u dovodjenju igrača. Uz to, Panter totalno u kanalu, Doužer nije ispunio očekivanja, Jaramaz očaj, Ponitka možda i najveće razočarenje tako da je jasno da je Evroliga preveliki zalogaj za ovu ekipu. Obradović treba da ostane i da zasuče rukave, raščisti ovu ekipu i krene u stvaranje novog tima.
O

Opet

pre 2 meseca

Kazem,losa pojacanja i Panter koji je trebao da ide...
p

prti

pre 2 meseca

Gde da ide niko u Evropi mu nece dati 2.5 miliona po sezoni. Ostaje do kraja ugovora.
i

inžinjer Milenko Janjić

pre 2 meseca

nismo mi za El, Željko odlazi
J

Junker

pre 2 meseca

partizan ce igrati plej in, tu nema dileme. Da li ce izboriti plej of, pitanje je.
t

tegiii

pre 2 meseca

Žoce da se ne ljubimo
z

za Junkera

pre 2 meseca

Efes ce preskociti i vas i Valensiju.
R

Realanx

pre 2 meseca

Vreme je da se pakujemo i da idemo u evrokup, Nije ovo takmicenje za nas
B

Bshwegegeveg

pre 2 meseca

Ne to je rezervisano za rekreativnu trojku sa dna :)
o

oooprst

pre 2 meseca

Imate 3 pobede vise 🤫