Komentari na vest

Baksi otpustili trenera posle 43 utakmice

K

Kobe

pre 3 meseca

Nije ovdje kriv trener nista, kako igrati odbranu sa precijenjenim Lilardom (empty stats guy). Izgubili skoro citavu spoljnu odbranu, i cude se sto im duva.
M

Mimi mesar

pre 3 meseca

Ne znam šta planiraju i kakvi su im ciljevi, ali od prstena nema ni govora. Jednostavno nisu kalibar za to. Da nije bilo korone ne bi ni tada uzeli jer je bilo 5 ekipa boljih od njih. Još bi se pričalo o Janisovom nemanju "prstena" kao onomad o Di Kapriovom nemanju "oskara".
K

Klsjybylgb

pre 3 meseca

Kako da ne padnu defanzivno kad su pustili Holideja, jednog od najboljih defanzivaca u ligi i doveli Lilarda... Jel su normalni oni da se sada čude. Pritom drugo mesto na istoku je dobar rezultat trenutno, posto bolji od Bostona nisu sigurno. Glup potez Milvokija
V

Veks98

pre 3 meseca

Defanzivni rejting Baksa ove sezone je 20 u ligi ,primaju 116,3 poena na 100 posjeda .Kad smo kod Istočne konferencije,treba spomenuti i trejd Majamija i Šarlota .
E

E cuj

pre 3 meseca

E cuj pad u defanzivnom ucinku. U predsezoni ostali bez komplet odbrane perimetra, pri cemu su dali najboljeg defanzivca perimetra u ligi Holidaya, za najvecu defanzivnu rupu u ligi Lilarda, i cude se sto su pali defanzivno. Pa to sam im je svaki prosjecni gledalac mogao reci. I Griffin kriv.
D

Doca dolazi

pre 3 meseca

Dok, Dok, Dok!
@

@@@@

pre 3 meseca

Kakav Dok Rivers. Dragan Žitko Jakovljević.
N

No.1

pre 3 meseca

Uz svu duhovitost komentara oni su tu negde... Dok šta god da je vodio upropastio je i razmontirao timove.
I

Ili naravno

pre 3 meseca

Uvek neugodni Vlade Djurovic?
@

@@@@

pre 3 meseca

@ili naravno Bravo nisam se njega setio. Može može