Ivan Ignjatijev (©MN Press)
Ivan Ignjatijev (©MN Press)

Rastanak posle 315 minuta: Ruski golgeter napustio Pančevo

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.04.24. | 23:26

Železničar raskinuo saradnju sa Ivanom Ignjatijevim

Došao je na velika vrata, sa bogatom radnom knjižicom, da zaleži neefikasnost Železničara, a napustio Pančevo tiho, gotovo neprimetno. Ruski napadač Ivan Ignatijev više nije član Dizelke, potvrdio je predsednik superligaša Zoran Naunković.

On je u kratkoj izjavi za RIA Novosti otkrio da je do rastanka došlo još sredinom meseca...

Izabrane vesti

"On i ja smo u miru raskinuli ugovor pre 10 dana. Neće biti daljih komentara na ovu temu", izjavio je Naunković za pomenutu rusku novinsku agenciju.

Ignjatijev je u Železničar stigao kao slobodan igrač krajem januara ove godine na insistiranje tadašnjeg trenera ekipe Nenada Mijailovića, ali je sa odlaskom mladog stratega sredinom maja izgubio mesto u timu. Od tog trenutka 25-godišnji Rus ni na jednoj od narednih šest utakmica nije se našao ni u protokolu pa ovakav epilog ni ne čudi previše.

Za nepuna tri meseca, koliko je proveo u Pančevu, Ignjatijev nijednom nije uspeo da se upiše u strelce. Odigrao je ukupno 315 minuta na sedam utakmica i upisao jednu asistenciju.

Premalo za igrača koji je u ruskoj Premijer ligi odigrao preko 100 utakmica noseći dresove Krasnodara, Rubina iz Kazanja, moskovske Lokomotive, Sočija i Samare...


tagovi

Ivan IgnjatijevŽelezničar PančevoMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara