Komentari na vest

Baskonija na Partizan Mozzart Bet bez junaka pobede u Vitoriji

S

Stari cica

pre preko 1 godinu

Cisto zasve koji komentarisu kako se neko povredi automatski juli odlicno dobijamo.Podseticu mozda ove malo mladje posto dugo pratim EL a pogotovo od kada je ovaj ligaski deo gde ekipe prosto mora neka serija poraza pa se vracaju na drugu stranu,da je ovo velika opasnost a statistika je isto majka.Znaci kada god se objavi da nekoj ekipi nedostaje bitan igrac a jos vise nekoliko obicno ta ekipa pobedi.Nije nuzno ali vecinom,tip 70%.Primer samo ove seozne je najvise Valensija. Protiv Oly par igraca im je nedostajalo u gostima,gube 16 u 4/4 na kraju dobijaju,par igraca vs Efesa u gostima isto,a najvece od svih za mene dosadasnjoj sezoni je sinoc Val bez Harpera,Rivera,Hermansona,Vanrosoma,Klavera,mldi Spanac i na kraju i bez Jonsa dobija Efes kojem se vratio Larkin i Siglton,znaci smejurija od namestanja.Isto je i priemr Zvezda vs Valensije i zamalo tj ukradeno sa Barsom,a ima ih jos par. Tako da sutra Partizan treba da bude jako pazljiv,a inace po meni ovo ako Parrizan ne dobije jako tesko ce uci u top 8.

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Pa šta? Dobiće to Baskonija i bez Hauarda. Tek sada sam pogledao raspored i samo me zanima da li se on pravi po nekom ključu ili sjednu one glavonje i dogovore se o tome. Upada u oči da Partizan igra revanše protiv Barse, Reala, Olija i Monaka u poslednjih par kola kada ove ekipe po pravilu obezbijede plej of i nisu im bitni ti mečevi, a mi protiv Barse, Reala i Monaka igramo na prelazu iz prvog u drugi dio kada ove ekipe ginu za svaku pobjedu.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Srece imaju ali morace i sut da ide da bi to islo na +10.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Hauard im je pola tima,ubedljivo najbolji ofanzivni igrac, kad napad stane on ih pogura sa nekim sutevima, eto lepe sanse za partizan... Povrede ce na kraju i prelomiti ko ce u top 8, ko bude imao najmanje povreda taj ima sanse....
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Ima li neko da je igrao kompletan protiv njih?
E

Evo me

pre preko 1 godinu

Taman,tu su i sudije da poguraju svaku utakmicu .
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Malo srece i Partizan da ima mada mislim da su sanse za top 8 izgubljene posle sinocnjeg poraza od Makabija.
G

Gost idi

pre preko 1 godinu

Kakve sreće,za Fener nije igralo pola tima,za Baskoniju Hauard,Monako Lojd,Efes Larkin Valensii neće igrati pola tima,Bajernu Lučić...Bukvalno svi najbolji igrači svojih timova.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Malo srece da imate? Ja kao navijac Zvezde zelim da Zvezda dobije vasu "nesrecu" barem malo a Partizanu ne zelim Zvezdinu srecu jer bi to znacilo da ostanete bez Lesora, Pantera, Li Deja, Madara i Exuma...
S

Spom3nko

pre preko 1 godinu

Koji su ovo sreckovici,ali ni to im ne pomaze
N

News26

pre preko 1 godinu

Najvažnije je da je Nedović igrao 08.12.2022 u Areni
N

NORMALO

pre preko 1 godinu

To vam je uspeh u poslednjih 30 godina, neko slavi trojke za titule Dordjević-Kecman, a neko slavi nebitnu utakmicu.
A

Ahaa

pre preko 1 godinu

Zbog te kao sto kazes nebitne utakmice,a znas da je prvi Derbi u istoriji EL places i dan danas.
A

A Zadar?

pre preko 1 godinu

A jel igrao protiv nikad jaceg Zadra?
C

Covketov pas kosarkas

pre preko 1 godinu

Bodiroga vragolanu mali, naredio si Trinkijeriju da ga povrede
S

Sedam usatih

pre preko 1 godinu

a jel ti mama spremna?
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Auu kakav poklon s neba. Ciscenje Baskonije lagano. Moram primetiti da bas dosta srece Partizan ima kako sa rasporedom tako i sa stanjem timova (trenutnom formom, povredama)
G

Gost55

pre preko 1 godinu

ahahaahahahaa ovo je nerealno koliko njih sreca prati i pored tolikog budzeta i takvih igraca, uz to jos i sudije imaju na bukvalno svakom mecu ali BUKVALNO
A

AAAAAAA

pre preko 1 godinu

ali bukvalno si debil
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Jel po vama Partizana (bilo koja sekcija timskih sportova) ikada u istoriji pobedio a da nije imao sudije iza sebe ili povrede protivničkih igrača u bilo kom sportu?
G

Gost@Laktasi

pre preko 1 godinu

Jeste, ali retko kad.