Markus Hauard (©Printscreen / Eurohoops)
Markus Hauard (©Printscreen / Eurohoops)

Baskonija na Partizan Mozzart Bet bez junaka pobede u Vitoriji

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.01.23. | 16:06

Markus Hauard se požalio na bol u leđima

Markus Hauard je na neverovatan način izvukao Baskoniju iz poraza u prvom ovosezonskom duelu sa Partizan Mozzart Betom, odigranom u Vitoriji. Postigao je trojku pod faulom koja je omogućila domaćinu da uđe u produžetak, a zatim i slavi.

Ipak, crno-bele sutra (20.30 časova) neće morati da brine da li bi sjajni šuter mogao opet da im napravi veliku štetu. Kako je zvanično objavio klub iz Vitorije, Hauard zbog problema sa leđima koje je osetio u porazu od Bajerna pre dva dana (92:79) neće biti u radnom odelu tokom sutrašnjeg meča u Štark areni.

Izabrane vesti

Bivši košarkaš Denver Nagetsa ima fenomenalnu debitantsku sezonu u društvu najboljih. Beleži 15,9 po meču, uz 46,1 odsto van linije za tri poena. Taj podatak dodatno dobija na značaju kada se u ozbir uzme da je prvi trojkaš takmičenja sa 3,3 precizna hica sa distance u proseku.

Partizan Mozzart Bet i Baskonija će se sutra sresti prvi put u Beogradu posle više od 12 godina. Poslednji meč odigrali su 17. novembra 2010. godine u prvoj fazi Evrolige, kada su crno-beli slavili 74:71. Dve i po godine godine ranije Partizan je slavio u revanšu četvrtfinala (76:55), ali je izgubio u majstorici u Vitoriji. Inače, dva tima su se prvi put srela na evroligaškopj pozornici u Beogradu polovinom januara 2002. godine tokom debitantske sezone crno-belih u osamostaljenoj Evrligi, kada su gosti slavili 85:80.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetBaskonijaMarkus Hauard

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara