Komentari na vest

Bodiroga: O specijalnim pozivnicama kada budemo znali kojim ćemo smerom da idemo

D

Dajvak

pre 22 dana

Bodi Bond i Žoc - lijepo je bilo živjeti u njihovom vremenu. Na jazavce se ne bih osvrtao. 🖤🤍
P

Pazi

pre 21 dana

Upravo si se osvrnuo. Čak si ih i nabrojao.
j

jagodinac

pre 22 dana

Ovaj covek iz dana u dan uspeva da pokvari misljenje svog naroda o njemu. Koliko je dobrog doneo nasoj kosarci kao igrac, toliko sad radi na tome da joj nanese zlo. Umesto da, kad vec imamo "naseg" coveka na poziciji , vec gledamo kako da nasi timovi budu redovni ucesnici plej-of-a i F4-a, mi strepimo da l ce uopste igrati EL... Pa zasto si kog vraga predsednik tog cuda kad se ne pitas ni za sta??
K

Kakadu88

pre 22 dana

Ma ti si jedan seronja, umesto da ubacis NASE timove,ti guras Abu Dabi,London,dobro da jos i Kijev na ubacite.
f

fasa

pre 22 dana

Ne verujte u IDOLE vecina njih padne ljudima u ocima
K

Komentar

pre 22 dana

Iz Zeleznika
G

Grom NK

pre 22 dana

Voleo bih da Pao osvoji samo zbog Janakopulosa, ne mogu da podnesem onog Pereza gadnog
B

Babaroga99

pre 22 dana

Hahahah
Б

Бане 2

pre 22 dana

Суђење је значајно боље у последње две сезоне иако судије и даље умеју да ставе до знања где је ком клубу место на табели. Звезда мора играти много боље како би уз такво суђење заменила неки клуб из горње половине табеле. Неких ранијих година било је баш смешно гледати намештаљке за топ8 . Тих сезона у неколико задњих кола у томе су учествовали сви на терену. Смејурија. Безвезе је да се после толико утакмица до ф4, на крају све решава у једном мечу. Ваљало би нешто мењати. Ако би прве две екипе у сезони одмах осигурале учешће на ф4 можда би се смањио број утакмица у плејофу а повећао на ф4.
K

Kimmi

pre 22 dana

Takmičenje koje nema veze sa sportom, bitnije je ko je blizu aerodroma i kakav je tobožnji marketing potencijal grada i države.
P

Pjer Karden

pre 22 dana

U principu nije rekao ništa,ko kiša oko Kragujevca,suština leži u tome da će srpski klubovi ponovo biti držani na kratkom povodcu do zadnjeg momenta dok akcionari ne pokupe sve što valja i onda će drsko da nam ponude igranje po bagatelnoj ceni od 700,000 evra.Suština leži u tome da srpska košarka konstantno ponižava od strane EL,šta ih je do sada sprečavalo da makar ABA ligi daju bar trogodišnju licencu za šampiona,ali ne nas zavlače dok ispod žita rade na projektima London,Pariz,Dubaji,Islamabad itd.Čemu služi ovaj čovek tamo osim da prima platu,nije u stanju da se izbori ni da regionalna liga dobije jedno sigurno mesto a sutra da se pojavi neka Zelena Gora iz Poljske ekspresno bi dobili licencu i to džabe.
T

Twix

pre 22 dana

Kad je Spanac na celu organizacije, Spanci imaju svog coveka. Kad je Srbin na celu, opet Spanci imaju svog coveka.
J

Junker

pre 22 dana

To je u nas normalno, Bodiroga se kusura ovde po politickoj liniji, umesto da ostavimo unutrasnje stvari za nas, a da se podrzavamo u stvarima van drzave pa kakvi god bili.
B

BokiUSA

pre 22 dana

Bodiroga ako nemas kao predsednik EL nikakvog uticaja zbog cega sedis tu I gojis se? Od legende Srbije I strasnog igraca postao si poltron I to upada u oci? Eto ti nam reci koji su to vasi ciljevi I cemu vode. Dubai,Pariz, London... a gasite mnoge druge. Prvo ABA I balkan gube smisao.. iako sam Zvezdas iz jedne Aba lige sa Splitom,Cibonom Partizanom svi bivsi prvaci Evrope spali smo da se glasa dali ce I jedan klub da igra...zasto se ne prosiri EL? Ima zainteresovanosti. Nije normalno da bude po 4 kluba iz jedne drzave a da se ne primaju drugi? Nije se igrala kosarka od juce vec 70plus godina.
z

zasto

pre 22 dana

ne kupis neki klub i ulozis milione u njega kao npr. Janakopulos ? i uzece te odmah e Evroligu a ne od babine penzije
B

BokiUSA

pre 22 dana

"Zasto" zasto bih ja kupovao klubove? Ja sam gledalac simpatizer I navijac. Eto volim tenis dali to znaci da odem do prve prodavnice kupim reket I pravac Wimbledon? Ne glupiraj se ako nemas pametnijih komentara.
D

Don Vito Corleone'

pre 22 dana

Hoće li biti neke kazne za Olimpijakos, Panatinaikos, Fener, zbog ovih svakodnevnih masovnih tuča u Berlinu, zbog više desetina povredjenih i zbog onog lika kome se bore za život. Ili vam ugled kvari samo tuča Lazarevića i Nanelija. LICEMERČINE.
G

Guh

pre 22 dana

Bodiroga znaš šta ti je činiti. Srbija ne želi fmp u Evroligi! Šalji zlo u Evrokup.
O

Odgovara vam sve

pre 22 dana

...samo da teren ne bude mjerilo?!🤣
G

Ggostt

pre 22 dana

Šta ispriča čoveče? Ja ništa razumeo nisam, te imamo jasnu viziju te imaćemo jasniju sliku, videćemo, mi znamo šta hoćemo tj. želimo da se proširimo te tržišta žele..jbt kao biznis priče koja demagogija.
H

Hulio

pre 22 dana

Onaj spanac sto je bio u EL je gospodin za ova dva pajaca bodirogu i litvanca ...jedan dan bitan sampion aba lige i region drugi dan ne..nebitmo ko je sampion vec treba da sw zna ,ide li sw ili ne..neko ulaze novce u ekupu,kupuju se karte itd..sto se tice EL Zvezda i Partizan trebaju da imaju licence ..dobra atmosfera i teska gostovanja za sve

Toto-ko-tunjo

pre 22 dana

Ne biste ni ti ni onaj Litvanac imali problema sa "smerom", da je finale otišlo u željenom smeru. Avaj, uletela metla, pa sad malo o umetničkom dojmu. 😏
D

DakaCZ

pre 22 dana

Ovaj bucko se toliko izbezobrazio da je od nekada gotivnog postao jedna iritantna spodoba koju ne mogu da podnesem.Sta vlast ucini od coveka???
B

Bukvalno je

pre 22 dana

Je tako,mnogi su pokazali pravo lice,kad su seli u fotelju.A pre toga ljudi ih gotivili.Zato i postoji ona izreka,daj čoveku vlast i videćeš kakav je.