""
""

Čačani ne strahuju od Kruševljana: Znamo sve vaše mane

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.11.13. | 16:53

''Očekujem da ćemo zaustaviti njihove najbolje igrače i ostvariti još jednu pobedu i ostati u vrhu tabele'', kaže bek Borac Mozzart Sporta, Filip Dumić

Košarkaši Borac Mozzart Sporta će u četiri dana odigrati dve utakmice na svom parketu. Čačane prvo očekuje prvenstveni meč sa Kruševljanima, a u utorak 3. od 19.00 sati finale Kupa sa FMP-om.
''U ovom trenutku smo fokusirani na utakmicu sa ekipom iz Kruševca. Pobeda u Novom Sadu dobiće na vrednosti tek ukoliko savladamo Napredak. Očigledno je da imamo imperativ pobede u subotnjem meču'', kaže trener Borac Mozzart Sporta, Raško Bojić.

Kruševljani igraju na granici faula, agresivno i borbeno tokom celog meča.
''Osim toga odlični su u tranziciji, šutu za tri poena i posebno u ofanzivnom skoku. Imaju zadovoljavajući skor i skoro sve utakmice u kojima su poraženi, bile su na jednu ili dve lopte. Za sedmu pobedu biće potrebno dosta koncentacije i pameti'', zaključio je trener Bojić.

Izabrane vesti

Bek Filip Dumić je istakao da Kruševljane predvodi jedan od boljih trenera u ligi.
''Boško Đokić je iskusan strateg, ali mi poznajemo sve njihove mane koje ćemo iskoristiti. Očekujem da ćemo zaustaviti njihove najbolje igrače i ostvariti još jednu pobedu i ostati u vrhu tabele'', kazao je Dumić.

Direktor Borac Mozzart Sporta, Marko Ivanović je podvukao da je liga prilično ujednačena i da svako može da trijumfuje.
''Mala je razlika u broju pobeda prvoplasirane i ekipe iz donjeg doma. Mnogi timovi su promenili sastave, nisu svi u istom položaju. Borac Mozzart Sport kao i većina ekipa želi da uđe u Super ligu. Sad su nam potrebni strpljenje i pomoć navijača. Pozivam publiku da u što većem broju dođe u subotu, ali i u utorak na duel sa FMP-om. To je prilika za novu promociju kluba i našeg generalnog sponzora, kompanije Mozzart, ali i ostalih sponzora. U utorak je dupli program jer naši kadeti dočekuju Partizana'', zaključio je Ivanović.  

Tekst i foto: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartsport.com)


tagovi

Borac MOZZART SportklsSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara