Komentari na vest

Cedevita postala karikatura od tima! I Zvezdin promašaj Lipovij se igrao sa njom

D

Djorex

pre 4 meseca

Nije valjda da je i Cedevita ozloglaseni tim. Kako su se drznuli da pobede guruov tim. Trpaju im lovu a oni setaju po Beogradu. Lome, lazu i drzava to samo posmatra. Pustite normalan svet da zivi.
O

Otac Makarije

pre 4 meseca

Nije do njih, do Partizana je…nisu jedini, tako je i Mega, Igokea i Zadar…sada da igraju ne bi prisli Partizanu ni na 10-15 razlike, ali mali roster, povrede, po 3-4 utakmice sa putovanjima sedmicno…Partizan placa ceh u aba ligi, CZ u Evropi.
B

Blazic u Zvezdu

pre 4 meseca

COVICU VRATI BLAZICA U ZVEZDU!
.

....

pre 4 meseca

Vracaj Jaku iz odma'!
П

Перица

pre 4 meseca

Написали сте да је Липовиј тада дошао као велико појачање. Никад нико није рекао тада да је он ВЕЛИКО појачање
A

Aloo

pre 4 meseca

Mocarte sto spustate i omalovazavate ekipu koja vam je dobila drzavni projekat,zamisli tek kakvih su oni kad ih ovakva Cedevita dobija,a zele F4 i titulu.
J

Jeste

pre 4 meseca

Vazno je da su se oni izivljavali nad onima nad kojima su trebali,a sad ti vidim kad ih ekipa koja u EK nema nijednu pobedu rastavi,a oni hoce da budu neki sampioni i da idu na F4 hahahahaha
R

Rodman93

pre 4 meseca

Spremite se da preuzmete fenjer EL fabriko metalnih posuda.
J

Jeste

pre 4 meseca

Brao i Borcu iz Cacka da je dato 50 meleona za 3 godine osvojili bi vise od jednog trofeja,ali vi se ne lozite na trofeje,vi slavite Top 8 zlatni sjajem.
J

Junker

pre 4 meseca

Hahah sta vredjate tim koji vam je poderao mezimce?
П

Пусти сузицу

pre 4 meseca

То мезимче подерало и вас 2 пута а 4. јануара следи ново разбијање и сигуран пласман међу 4 прва тима Евролиге, а ви само плачите!
D

Decenijasi

pre 4 meseca

@pusti Ono kad o kosarci prica navijac fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da pricaju nesto o kosarci haha...neprocenjivo!