Komentari na vest

Dobro jutro vam želi Nikola Jokić! Ugasio svetlo u Arizoni i poslao Denver u finale Zapada (VIDEO)

V

Vojvodina +384

pre 12 meseci

Bravo Jokiću, tako se to radi. Pa da na sledećem evropskom, ako Bog da, zaigraš i za tvoju Vojvodinu 😄
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Dobro jutro kakav hit Riblje Corbe a Jokic dominira.
n

ncccm

pre 12 meseci

Tesko je vise naci reci da se opise Nikola i njegove partije. A u ovoj je jos impresivnije kad se vidi ucinak njegovih saigraca, osim Caldewell-Pope-a svi ostali koji su uzeli vise od 2 suta su ostali na ispod 50% uspesnosti! Znaci, Murray, Gordon, MP, Brown debelo ispod 50% i opet suverena pobeda. Savrsenstvo Nikolino!
Z

Zbaj

pre 12 meseci

Mislio sam da Denver nema nikakve sanse, jer ne vjerujem nikom po najmanje Melounu, osim Jokicu, ali mislio sam nece on moci sam, ali evo moze sam. Najgotivniji i najbolji igrac NBA, a i jedan od najgotivnijih sportista ikad, bar po za mene.
r

realan123

pre 12 meseci

Ostaje samo žal sto je na kraju sezone Denver olako pustio dosta partija, em je uticalo na MVP nagradu (bio je favorit posle Embidovog nepojavljivanja) i sada utice na domaci teren u potencijalnom finalu. Eventualno da se nadamo da ce Buttler odigrati seriju zivota u finalu istoka i odvesti Majami u finale, onda je Denver apsolutni favorit (ako prodje). Mogu i ovako do kraja ali nije isto da li povedes 2-0 ili protivnik povede.
i

ivan3333

pre 12 meseci

Totalno nebitna nagrada na koju se Jokic nikad nije ni lozio.Lebrona ne interesuje to evo preko 10 godina. Ove godine ce Joka da bude MVP Finala to je prava nagrada.
k

kokos

pre 12 meseci

Najbolje što su uradili. Playoff je prioritet i da ne rizikuješ povrede, kojih su imali previše.
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Bruke da li vas je sramota kome ste dali MVP. Ceo Svet vidi da je Jokić kompletniji igrač od Embida. Bar kažite da nije MVP treći put zaredom zato što je beli igrač, i zato što dolazi i Srbije. UZMI PRSTEN JOKIĆU.
Z

Zbaj

pre 12 meseci

Realno nije treci put za redom, ne zato sto je srbin ili bijelac, vec zato sto nikom ne daju 3 MVP-a za redom, ni Jordanu to nisu dali...
M

MMXXIII

pre 12 meseci

Nije dobio MVP nagradu ne zato što je belac, već da ne bi ušao u klub sa Birdom i Raselom. Em su Amerikanci, em smatraju da bi to bilo previše, da nije ta klasa. Baš su vodili kampanju strašnu da ne bude proglašen. Morali su da izmisle Embida. To sam shvatio i prevazišao, tako je kako je i to je prošlost. Budućnost je da Denver ima solidne šanse da osvoji NBA i prsten bi bio prava nagrada za Jokića. Denver je baš porastao. Da li sad neko spominje da Jokić pumpa statistiku, ovim suludim tripl - dablovima u plej ofu? Nerealno je to što radi. Na centru mu se niko neće 30 godina približiti. Tek će naknadno shvatiti Jokićevu veličinu. Najsmešniji su oni što viču da nije atleta. Zašto atlete ne rade to isto ili još više?
M

Menjac

pre 12 meseci

Jel moguće da uopšte i postoji ovakav košarkaš!!!!!!!!
G

Gost 1999

pre 12 meseci

Embiid je mala beba za Jokica !

chodagospodar@gmail.com

pre 12 meseci

Ako ima pravde bar malo ,i karma odradi svoje ove godine.Voleo bih da se "bogovi" poigraju pa spoje Denver - Filadelfija u finalu ,i da Denver osvoji titulu sa 4:0 .Sportski pozdrav!
e

esex

pre 12 meseci

Svaka cast svetom nikoli..nadam se da ce naci snagu i za srbiju al ako osvoji nba bice tesko ocekivati ga..covek je i mora da odmori,nije masina mada deluje tako.
g

gooostttww

pre 12 meseci

Jokara je majstor svog zanata,najbolji igrac u plej offu,najbolji igrac u regularnom dijelu,ali nije on za prvu petorku NBA bitnije je da je tu Gildzis i Doncic(uz svo postovanje njegova sezona je katastrofa) koji ni do plej ofa dosli nisu. Samo ne bih volio Golden stejt u finale jer ne odgovaraju Denveru nikako jos je tu prljavi Grin koji ce na svaki nacin gledati da povrijedi ili iznervira Jokica i cijeli tim Denvera.Za Le Brona imaju par igraca za flaster Gordon pa i KCP,za Dejvisa je Jokic streptomicin,evo i Marej je poceo konstantno da ubacuje 20plus poena on ce lakse sa Sruderom i Raselom nego sa Karijem da igra.A na istoku finale Boston-Majami volio bih majami ali tesko Boston moze sinoc je pokazao da u gostima dobije koga hoce...
b

boston celtics fan

pre 12 meseci

Boston,golden stejt,lejkersi,majami su tu a vama denver favorit za prsten!Ne kažem da ne mogu do prstena ali ima tu puno da se igra
p

pranje

pre 12 meseci

Jedino je Golden Stejt bio veći favorit od Denvera, a eto i oni grcaju kroz ceo plej-of.
F

FM

pre 12 meseci

Embidu MVP regularnog dela, Jokicu MVP finala i prsten, posteno!
G

Gost iz HR

pre 12 meseci

Kakav majstor, nevjerovatna je lakoca s kojom on igra. Strah me i pomisliti kako bi igrao da se napuca kao Ameri, bilo bi kao na igrici 😁 (ustvari i ovako na trenutke djeluje kao na igrici haha) Ajmo Nikola do titule 💪
p

pfefer

pre 12 meseci

Buker i CP3 su dobili flesbek na proslu godinu i ono Doncicevo izivljavanje
T

Todor98

pre 12 meseci

I sta kazu ovi iz NBA nije u prvoj petorci statisticki najbolji igrac lige, koji sam uvodi u finale Denver. Da nije smesno bilo bi tuzno.
D

Delija RS

pre 12 meseci

Ovo je ta godina....ovo je taj tim... Nikola će uzeti titulu ole, ole , ole....
f

file62

pre 12 meseci

Majstore..
T

Tata Martino

pre 12 meseci

Losa vest za sve navijace Srbije, prolaskom u finale konferencije, Jokic sigurno odjavljuje reprezentaciju za ovo leto. Trebace mu dosta vremena da se odmori, a verovatno ce zeleti vise vremena da posveti cerkici i supruzi. Steta! Jos jedno takmičenje na kome necemo biti kompletni!
t

tacno tako

pre 12 meseci

samo.ne razumem zasto ovoliko minusa kad je sve realno i on je covrk... Jel bi se neko od nas odreko godisnjeg odmora?
8

87890

pre 12 meseci

Kakvo razbijanje Denver pokazuje da su bas ozbiljna ekipa i da mogu jos dalje da idu uz to imaju prednost domaceg terena. Nikola pokazuje u ovom plej ofu da je najbolji igrac na svetu bez ikakve dileme.
T

Tupa

pre 12 meseci

Čovek kao na školskom igralištu.. Lagano, bez cimanja, kao na terminu.. Majstor kakav se retko radja.
n

nadrealnooo

pre 12 meseci

Najveci igrac danasnjice!!!Ako uzme prsten ove godine,a to je cini mi se ta godina,ide u legendu!!! Razmontirao Finiks,iako su znacajno oslabljeni bili bez Ejtona i Pola,svaki drugi rezultat bi bio iznenađenje!!!Poezija zvana Nikola Jokic!!!
g

gost54

pre 12 meseci

Šta god više reći za ovog majstora kosarke je suvišno
4

421

pre 12 meseci

Novi tripl dabl i prosto je bilo uzivanje gledati Denver veceras. Buker I Durent su konacno platili danak tome sto nose sami ekipu i videlo sa da kad njih bar malo ne ide da oni nemaju protiv Denvera sta da traze. Bas sam optimistican sto se ovog Denvera tice. Jokic i Doncic su u meni probudili strast da opet intenzivno pratim NBA i verujem da nisam sam u tome.
n

nemmke

pre 12 meseci

Bravooo Nikola, bravo Denver.
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Ljudi moji, sta ovo bi… Sinoc sam legao ranije, kako bih ustao i pogledao utakmicu, nisam se pokajao jednog momenta. Kakva je ovo perfekcija kosarke, bolje od ovog ne moze. Ovo je umetnost, privilegija je gledati ovog coveka. Nek daju mvp titulu kome hoce, jokara ide po prsten i mvp finala !!!!!!!!!!!
g

gadge12

pre 12 meseci

MVP pa tri mesta prazno.Čovek se igra kosarke,kakav sportista.