Komentari na vest

Došlo ponovo to vreme - čeka se Nikola Jokić u dresu Srbije

Н

Нинић

pre 24 dana

Он је један полуписмени Србин, тешко се изражава, вероватно сем буквара ништа друго није прочитао. Баскет игра феноменално и паре су му највећи мотив. Репрезентација му није ни у пети.Сваке године нас вуче за нос. Да не будем вулгаран.Што се није угледао на Новицког, браћу Гасол, Дончића? Срам га било. Зар га треба Вучић молити да заигра за Србију? За мене он не постоји.
B

Bas njega...

pre 23 dana

zabole (znas vec sta) sto za tebe ne postoji. Ko si bre ti, da sebi pridajes bilo kakvu vaznost, kada je bilo ko u pitanju, a kamo li Nikola Jokic? Sta si ti? Neka vazna persona ili predsednik drzave? Idi bre leci komplekse u nekom selu i tamo pricaj neukima i neupucenima, kako za tebe Jokic ne postoji. Sta sve ....a moze da rodi.
V

Vdusan

pre 24 dana

Ko ga ceka? Mozda samo vi novinari. Zgadio se svima, ovde ga vole samo porodica, kladionice i banke koje reklamira. Svake godine se nateze i napreze, ne moze da odluci, kazi necu dok je ovako, dok je ovaj ili onaj tu, ne odgovara mi to, mator sam neka igraju mladji, a ne svake godine da te neko moli. Pa bolje igraju dva koja hoce a ne znaju, nego jedan koji zna a nece. Igraj za Sombor mini ligu, za to imas motiva. E da, i tvoj konj te voli. Neko je Vladimir Stimac, a neko Nikola Jokic.

Bojank91

pre 24 dana

Baš to. U suštini previše se priča u Srbiji o njemu bilo dobro ili loše.
Ž

Žbin

pre 24 dana

Pa dobro i ja bih igrao kad bi mi to bilo najveće dostignuće ko Štimcu..ja msm iskreno da je igrao da bi se posle prodao negde ili bio poznat.Gde Štimac i Jokić haha idi bre ko dva različita sporta da igraju koliko je Jokara bolji t.j.najbolji i da nikad više ne igra i to je tako
V

VecVidjeno

pre 24 dana

Somborski sisoje... Ponovo ce sve da nas drzi u neizvesnosti kao taoce,onda ce da otkaze dva dana pred prozivku...
B

Bane1989Ns

pre 24 dana

realno i ne mora da igra.Sto bi?Uzeo je milione,zivi u Usa,uziva u Somboru,sto bi lomio noge za grb Srbije.Od Srbije nisu premije kao od Denvera tako da ima on para.
k

katkad

pre 24 dana

mozda preko stranke mogu to da zavrse, ipak je napredni clan
А

Ав

pre 24 dana

Долази,прецедник ће ту да интервенише.Њих двојица су најбољи другари.
D

Djinobili

pre 24 dana

I onima koji ga "kao"ne žele ni sada biće realno drago ako bude hteo da igra:))
D

DDF

pre 24 dana

Ako ne bude zeleo da igra na OI,definitivno treba Jokica"otpisati"u buducnosti
F

FM

pre 24 dana

Kako je mnogima pamcenje kratko. Da nije bilo Jokica i njegovih po 30+ poena i tripl dablova protiv Grcke i Turske u kvalifikacijama, gledali bi SP na televizoru, a ovako uzeli medalju.
T

Twix

pre 24 dana

Prekinite da se ponasate kao da se u Srbiji nije igrala kosarka pre njega. Itekako i osvajale se i medalje. On je projekat NBA lige i nisam siguran da u medjusobnom okrsaju ne bi bio Trojanski konj.
@

@Twix

pre 24 dana

Da se igralo, igralo se, da ce se igrati, igrace se, ali Jokara je najveci kosarkaski mozak sa ovih prostora. Mozemo pricati o medaljama ovo, ono, ali patriotizam nema veze sa necijom pamecu. Kad su Ameri 92 dosli po Majkla on ih je najpre ispalio sa pitanjem ko ce jos igrati. Tek kad je video spisak je rekao moze. Jokara je takav kvalitet da zasluzuje da ga se ceka i do pet minuta pre polaska. Sa njim mozemo pricati o medalji, bez njega ce nam uspeh biti 1/4finale.
T

Twix

pre 24 dana

@@Twix: Mozak? Da li si ga slusao kako prica? Autizam 1/1. On je samo dobar igrac koji je ishajpovan u satro neshvacenog genijalca. Vi koji ga toliko pritiskate po mrezama i govorite 'Bez tebe potop' mu i cinite medvedju uslugu. Da nije vas on bi odavno odlucio da ne igra i svi bismo nastavili svojim putem.
P

Prevara

pre 24 dana

Novinar Marko Ljubomirović prevario srbsku javnost. Ništa nije odlučio.
O

OperacijaManiero

pre 24 dana

Igra. Uskoro ce biti objavljeno.

Искрено речено

pre 24 dana

можемо ми без њега..као и до сада
h

hvala

pre 24 dana

Ne treba
P

Potvrdjeno

pre 24 dana

IGRAĆE JOKIĆ. Sad lepo svi koji ste ga pljuvali da se sagnete
Z

Ze

pre 24 dana

Taj nikad vise nece zaigrati za Srbiju.
S

Samo jedan covek

pre 24 dana

Who gives a fak
N

Nek ostane zapis

pre 24 dana

IGRACE JOKARA NA OI ZIVI BILI VIDELI
R

Realan123

pre 24 dana

Videh juce jedan komentar pa cu ga reciklirati: sportista ce da razmisli da li ce igrati olimpijske igre...tacno je da grupni sportovi imaju mnogo takmicenja u klubovima koja imaju veliku vaznost te se samim tim ne mogu gledati isto npr. atleticari kojima su OI vrhunac sporta i oni. Ali u reprezentativnom smislu OI jesu vrhunac sporta(osim u fudbalu), samim tim znaci da doticni nema trunku zelje ako je njegova iskonska reakcija da pitanje da ce "razmisliti". Jedina normalna stvar koju bi uradio svako ko drzi do sebe i institucije koju predstavlja je da Kari izadje i javno kaze kako se poziv upucuje samo onima koji zele da igraju a ne i onima koji ce "razmisliti". A vi kao portal "razmislite" da li cete i naredne godine na isti nacin obavestavati o doticnom. Ako mi sami ne drzimo do sebe, zasto bi iko drugi...pozdrav i sa srecom svim nasim sportistima koji jedva cekaju da zaigraju na OI.
o

osim u fudbalu

pre 24 dana

i tenisu..
T

Twix

pre 24 dana

Kakav crni umor? Sta Doncic nece biti umoran? Lik nema to u sebi, on nije taj i pritom Ameri najavili najjaci sastav pa se noge tresu da ga ne ponize. Izvanredan kosarkas, ali koliko je poseban pokazala mu je liga kad mu je u tri meca izmislila Majkl Dzordana. Projekat kao i svi oni i nista vise. Sta god na kraju da odluci, ne bih voleo da igra jer dok je neko ostavljao bubreg, neko je pijan zaustavljao saobracaj ne bi li se pobrinuo da je paznja na njemu.
b

brate nije u redu

pre 24 dana

prvo da je Borisa znao da ce izgubiti bubreg ne bi dosao ( ako ima imalo mozga ), pa ne kontam sta zelis reci..Jokic je igrao ep, kvalifikacije za sp, za njega svakako ima mesta u timu. Ako zeli neka igra ako ne ne..Tacka..
T

Twix

pre 24 dana

I sad kako ti kao selektor mozes da znas da te neko kome se ocigledno ne igra nece izbusiti i sabotirati kako bi zavrsio sto pre sa tim i otisao na odmor? Kad bih morao da tipujem ko je prodao Denver, pare bih stavio na njega i Portera. Obojica imaju bracu sa zadnjicama u procepu od strane us pravosudnog sistema.

Fear The Beard

pre 24 dana

Ako hoce da igra,svim srcem,dobrodosao je.A ako nece i ne zeli ili ne moze,nek lepo kaze,i to je to.Niko nikoga ne tera.Samo,nek sve lepo kaze na vreme.
p

pa uvek je

pre 24 dana

lepo rekao i vidis i sam kako vecina to primi. U tome je problem, a ne u njemu..
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 24 dana

Oko dresa Srbije nema razmisljanja. Svakome treba da bude cast i privilegija da brani boje svoje zemlje. Ako razmisljas, bolje ne dolazi, ima ko ce. Bolje manje kvalitetan igrac koji ce dati 110% nego do neko igra preko one stvari
D

Draguillo

pre 24 dana

Ovakvi kao Pokusevski su nam potrebni , oni kiji mole da igraju a ne one koje mi moramo da molimo. Svi znamo da je Jokic najbolji, o tome ne treba ni raspravljati, ali da svaki pot moramo da molimo i kumimo pa i to je bezveze. Zapravo on kao lider tima bi trebao da kaze odmah da li dolazi ili ne, ako kaze da, to bi potaklo ostale igrace da se pokidaju za mesto u reprezentaciji. Ako kaze ne onda barem znamo na cemu smo, to je to i idemo da ostavimo cuku na terenu u Parizu pa sta bude. A ovo neznam , videcu, mozda da mozda ne , ne koristi nikome pa ni samom njemu , jedino ako je toliki egoista pa uziva da nas pece na tihoj vatri.
P

Poku OUT

pre 24 dana

Taj Pokuševski se sad posle 5 godina setio reprezentacije i to zato što je nanjušio da će da bude dobar tim za OI, koje su kruna svakog sportiste. Što nije kidao da bude član reprezentacije na EP, SP ili ne daj Bože kvalifikacijama za iste?!!?
K

Kaciga

pre 24 dana

Da se razumemo, obozavam Jokica kao igraca, ustajem i gledam Denver u plejofu, igracina nema sta. Sa druge strane niko nije veci od reprezentacije, dati mu rok 10 dana da odmori da sredi misli i da se izjasni hoce-nece i to je to, nema nikakve ljutnje, sto kaze Vujosevic niko nam ne treba da nas cascava prisustvom ako mu se ne igra pa ni Jokic. Jokic nije nikakva garancija da cemo uzeti zlato, zlato uzimaju Ameri dosao Jokic nedosao jer dolaze u mnooogo jakom sastavu, medalju mozemo da uzmemo i bez njega. Ovo natezanje svakog leta do zadnjeg casa sa njim je postalo mucno i nismo mi neki kosarkaski liliputanci da to sebi dozvoljavamo, i da posaljemo drugi sastav Srbija je kosarkaska velesila koja uvek ide na medelju ma koji da je sastav. Decko je jednostavno flegma, nema u sebi tu strast prema rezultatu prema nadmetanju i ne vredi nekog siliti ako nece, cak mislim da bez njega igramo i bolje jer igramo timski, zbiju se redovi, manja su ocekivanja i manji je pritisak a mi mnogo bolje funkcionisemo kad vrebamo iz drugog plana nego kad sebi nabijemo breme favorita. Tako da rok par dana ako hoce dobrodosao ako ne mozda i bolje i nema nikakve ljutnje, reprezentacija je priviliegija i cast ako neko ne zeli ne vidim poentu u tome da bilo koga molimo pa makar bio i najbolji igrac sveta. Ja cu svejedno da pratim Denver jer je milina gledati Jokica jer je genijalac ali u reprezentaciji zelim da gledam ratnike kako ginu za svetinju, Jokic jednostavno nije taj mentalni sklop i to je to.
Z

Zaza Paculia

pre 24 dana

Ja iskreno mislim da ovde nije problem da li on voli zemlju, reprezentaciju i te da tako kazemo patriotske stvari... Ja mislim da on covek prosto ne voli kosarku, da prosto ZIVI za deo van sezone, da jede, pije, jase, odmara, izlazi, uziva u obicnom zivotu, zato mislim da ce njegova karijera trajati prilicno kratko za danasnje pojmove, maksimalno jos 5 sezona.
B

Batistuta1

pre 24 dana

Igraće Jokara.Ako ga pozove papa svih papa.Upravnik Sd"naprednjacko preduzece"
V

Veljko9

pre 24 dana

Ma igrace Jokara, ima vremena da odmori.
K

Kopito

pre 24 dana

Bilo bi lepo da se Jokara pojavi na pripremama na konju

Gost17

pre 24 dana

Svaka čast ovom čoveku na individualnom uspehu. Ali ne znam ko njega više čeka? Ja ga pratim u nba, ali ja pratim i Doncica, Tatuma i Lilarda... Kap koja je prelila času je ono prevrtanje očima na pomen reprezentacije. Sta, kao smara te to pitanje? Pa smaraju te legendo jer su ameri već potvrdili svoje igrače, 99% ljudi se već oglasilo, a ti se praviš pametan... Bolje da ne dolazi. Samo će da upropasti hemiju svojom nadmenoscu. Živeo Bogi kapiten, živeo Borisa. Živeli svi momci koji su se odazvali na prvenstvu i pokidali svojim zalaganjem. A tebi somborac lepo leto želimo, nisi nam potreban sa takvim stavom. Svako dobro.

NemanjaKZ

pre 24 dana

A koji ste to vi i u cuje ime si ovlascen da pricas? Ja npr zelim da ga vidim u reprezentaciji, a s druge strane ne zameram i da ne igra. I tako kad bi nas Ameri naduvali, 90% vas bi svakako krivicu svalilo na njega samo tako da za sta i da igra lik.

Gost17

pre 24 dana

Mi koji želimo dobro reprezentaciji Srbije. Ti ga želiš jer je zvezda. Ja želim da u reprezentaciji Srbije igraju ljudi kojima je čast da igraju za Srbiju. A ne oni koji okreću oči na pomen iste. ;)
B

BokiUSA

pre 24 dana

Vec 1000 puta receno... molio bih redakciju da vise ne izbacuje textove o njemu. Nervira se narod a nema potrebe. Nikako ga ne pozivati. Neka je ziv zdrav I veseo. I mnogo uspeha u karijeri. ...
R

Redakcija

pre 24 dana

Ok necemo vise objavljivati nista o njemu
B

BokiUSA

pre 24 dana

Hvala redakcijo. I od vas ce nesto biti ...
M

Mile basketaš

pre 24 dana

Koliko god da je dobar jednostavno on ne pripada ovoj ekipi, košarka je kolektivan sport...ostavite čoveka više, to nema nikakve veze sa patriotizmom, čovek je jednostavno drugačiji od drugih...a Srbija ima toliko dobrih košarkaša da se može napraviti tim 12 koji se najbolje uklapaju...
H

Haxer

pre 24 dana

Neka je on najbolji srpski kosarkas ubedljivo, ali uzalud sve kada nema zelju i ne oseca nacionalni dres. Bolje pozvati momke koji ce dati i poslednji atom snage u Parizu. Pritom, pokazali su da i bez njega mogu da igraju odlicno i da osvajaju medalje..
S

Samuilo

pre 24 dana

Coveka kojem je timarenje konja vaznije nego biti sa reprezentacijom na Olimpijskim Igrama, ne treba posebno komentarisati, a kamoli ga kao takvog pozivati..
d

d.g.

pre 24 dana

Moralno bi bilo da se umesto Jokića pozove Simanić.
g

glupost

pre 24 dana

reprezentacija i moral ne idu skupa. Nije mu to privatna reprezentacija. Treba da zove one koji mogu igrati i najbolje se uklapaju u selektorov sistem . Simanic je tek poceo sa treninzima i treba ga pustiti da se dobro oporavi .Jokicev odgovor sacekati jos nedelju dana ( a mozda ga Pesic vec i zna- stari je to lisac )..Sa i bez njega cilj je borba za medalje. Zreb nije los. Dve olimpijade smo ciji mi se preskocili..Sad smo TU..Napred plavi...
d

d.g.

pre 25 dana

I dalje smatram da ga ne treba pozvati. Orvo jeer ako dođe otaljavaće, a drugo uticaće loše na hemiju u timu. Kad je on tu nema timske igre jer se oslanjaju na njega. Bolje nek on timari konje nego preko .....volje da igra za reprezentaciju.
B

Bandalowski

pre 25 dana

Koka Kola - burek - konji i ako volis konje ti u Somboru odmori
K

Khanbg

pre 25 dana

Kakve patriote iz fotelje, haos. Svi volite Srbiju a nista niste uradili za nju. Nego ste dosli ovde da pljujete drugog Srbina. Kako smo mi odvratan narod.
n

njihaa

pre 24 dana

Da da, on je stvarno eksplodirao za Srbiju. 3 puta se odazvao kad je njemu to više trebalo, a ne timu. Aj ne prdi tu. Jedini on umoran, i jedino on nedostaje zeni i detetu. Boli ga uvo, jer nije u NBA preko reprezentacije, ili zvezde i partizana preko eurolige. Zato i nema osecaj patriotizma. Što je skroz legitimno. Ali bas da mu se klanjam, boli me djon
T

Ti pljuješ

pre 24 dana

Ceo narod
K

Kaciga

pre 24 dana

Ne razumem, sta treba da uradim za drzavu pa da ne budem fotelja patriota, to je uvredljiva kvalifikacija. Rodjen i zivim u Srbiji kao i citava moja porodica vekovima unazad, nikada je necu napustiti zbog par hiljada evra plate u inostranstvu, uredno placam porez, nikad krivicno odgovarao ni ja ni bilo ko iz porodice, radim kod privatnika nisam na budzetu ni na drzavnim jaslama, nikad clan bilo koje vladajuce stranke niti bilo koje stranke uopste, u familiji se uvek svi odazivali kad drzava zove i uvek ce hvala bogu. Mislim da imam puno pravo da komentarisem svoju reprezentaciju u bilo kom sportu i da budem protiv toga da se bilo ko u istu moli da dodje jer da sam taj kalibar da mogu da igram za istu dolazio bih pa makar sa jednom nogom. U zivotu jednog sportiste imas priliku da odigras na mozda dve-tri Olimpijade i cao nema vise, u penziju ides sa 35 kao mlad covek i multimilioner ako u tom periodu svoje pune snage ne mozes da odvojis mesec dana godisnje za svoju zemlju ne da ratujes nego da teras loptu i da igras sport koji volis onda imam puno pravo da iskazem svoje misljenje da nam kao takav ni ne trebas jer ces biti trula jabuka. Bez bilo kakve ljutnje na Jokica, ja ovo ne pricam sa ogorcenjem i ljutnjom ako hoce neka kaze odmah ako nece zahvaliti se za svagda i to je to. Ako je moj pradeda Solunac mogao da prelazi Albaniju za Srbiju onda ne vidim sta je problem Jokicu bar da pika basket jer njegovi iz Crne Gore i Hercegovine sigurno nisu gulili preko Albanije. Pozdrav od fotelja patriote.
g

glup zivi gde je rodjen

pre 24 dana

pametan gde mu je dobro.. Boli sns Srbiju za tebe...Oni obozavaju takve...Srbija Srbija..oni se napljackase, ti placaj porez..Bravo...oni drugi gaze kolima i nikom nista..Ponose se tvoji solunski preci Srbijom 2024
p

plus se

pre 24 dana

prodalo Kosovo i prirodni resursi.. solunci se okrecu u grobu
D

Detelina sa četiri lista

pre 25 dana

Pa kako i mislite da pristane da igra kada ga ovolika količina ograničenih ljudi koji nisu potrčali u životu vredja. Svaki razuman čovek koji bi odigrao toliko utakmica i imao takvu napornu sezonu a pored imao malo dete bi odbio reprezentaciju prošle godine. Ove godine još nikakvu odluku nije doneo, već su ljudi zaključili da neće igrati zato što je minut posle utakmice, nervozan gde je ispao odmah dobio pitanje o OI i sročio odgovor u sekundi, pa kakav odgovor očekujete..
T

Twix

pre 24 dana

Vredjaju ga i po Americi pa lik tamo izgine.
m

marko 321

pre 24 dana

Mislim da se svima cela familija Jokic se zgadila. Prvo sta rade sta oce po Somboru ( uzeli hipodrom, uzeli sebi gradsku halu, porusili pola centra da bi sebi napravili kuce), drugo slizali se sa Naprednjacima. Tako da mislim da mrznja nema puno veze za sportom.
m

marguez93

pre 25 dana

Nema od toga nista nece igrati sigurno potpisujem
з

земунчанин

pre 25 dana

није неопходан репрезентацији, он треба оскару??!
G

Goxxx902

pre 25 dana

Cuj decko razmislja da li da igra...Ne treba ga NIKAD zvati vise, neka tera konje po Somboru...
B

BCS Šabac

pre 24 dana

Tako je, ne treba ga zvati isto tako Micića i Pokuševskog.
M

Miloschichich

pre 25 dana

Ekipu vodi Bogdan kapiten kao i do sada, a jokic se nece pojaviti, to je javna tajna. On se cak ni ovde u americi ne druzi preterano sa srbima, svi ostali idu po crkvama, doniraju, druze se sem njega tako da ima tu nesto vise od same kosarke
Ц

Цане

pre 25 dana

Ајде бре ово је срамота, играње за своју државу није обавезно, и то носиш из куће, ово узурпирање и приватизација свих због њега до задњег часа нема смисла... Земљаче оћу да играм, нећу да играм лепо изустиш и све је у реду, а не овако, и после се смеју што сами себи делујемо као медрано...
M

Marko 4321

pre 25 dana

Momci koji su bili na Svetskom treba da igraju, ovi sto nisu netreba ih ni zvati.
8

8

pre 25 dana

Da sam ja taj selektor ovakve bi situacije izbegao pa da je Majkl Džordan lično . Prosto rečeno cela koncepcija se menja radi jednog čoveka koji oće kaki neće kaki , praviš sastav sistem igre i taktiku ekipe bez njega i mirna ti glava . Košarkaška se igrala pre njega igra se i u njegovo vreme ( A SRBIJA I DALJE BEZ NJEGA U TIMU UZIMA MEDALJE ) igraće se Košarka i posle njega .
Č

Četvrta opcija

pre 25 dana

Zvati ga jedino ako se povredi Jagodić Kuridža.
P

Pedja108

pre 25 dana

Kada te zemlja zove, tu se ne razmislja. Cim treba da razmisli, nemoj ni da dolazis. Idi da timaris konje i jedes sendvic, a za Srbiju ce igrati oni kojima je to cast. Svojevremeno je Divac bio nas jedini kosarkas u NBA. I nije bilo vazno gde se igra, Divac je odmah kupovao kartu i dolazio, gde god bilo i kad god. Takvi kao Jokic nam ne trebaju. A takodje nam ne trebaju ni svakodnevni tekstovi o somborskom sendvicaru.
J

Jokić jevti što je

pre 24 dana

Ali lupaš, svi su otkazivali, pa i Divac i to više nego jednom. Njegov stav je problem.
4

4 turnira

pre 24 dana

Divac nije igrao 1997 EP, 1998 SP, 2000 OI, 2001 EP, posle 2003-2005 dok se nije zvanično penzionisao neću da računam.
g

ga

pre 24 dana

Divac kao NBA igrac se samo 4 puta odazvao pozivu reprezentacije 1995, 1996, 1999 i 2002. Jokic tri puta. Divca niko nije pljuvao. Jokica hoce i kad skupi vise nastupa nego Divac. Stojakovic se odazvao samo 2 puta (dakle manje nego Jokic)
D

DekaRSB

pre 25 dana

Ne cekamo i ne treba nam
A

ABCDe

pre 25 dana

Ne cekamo i ne treba nam. Somborac se ne oseca kao Srbin. Nema taj patriotizam. Ako kojim slucajem dodje,odigrace bez volje i zelje i samo zbog njegovog interesa,jer sve velike zvezde iz NBA jedva cekaju da igraju za svoje reprezentacije. Ovakvim ljudim kao sto je Jokic,ne treba davati nikakav medijski prostor. O njegovom ucinku u Denveru pisati samo u jednoj bednoj recenici i cao. Nije zasluzio nakakvu ljubav naroda. A pritom ako se desi neuspeh bice krivac. Treba jednom za svagda resiti i ne pozivati ga nikada vise. On je za mene odavno Nikolas Jok!!!!
d

d.g.

pre 25 dana

Najpametnije bi bilo da mu Kari ne uputi poziv. To bi ga bolelo. Dokle god ga molimo on se femka .
G

Gorostas

pre 25 dana

Smajli Aga ce da ga domeni dostojno.Napravio zverinu od Smail Age Zeljko nema sta.
В

Вили Вонка

pre 25 dana

Просто је, чак и ако буде играо, неће он предводити репрезентацију, без обзира што је најбољи играч. Екипу ће предводити Богдан Богдановић, као и увек, јер је све оно што треба репрезентацији. Када су Даниловић и Ђорђевић причали да би са њима пре играо Богдан него Никола, нису мислили на кошаркашке, него на људске и лидерске квалитете.
C

Cekaj

pre 25 dana

prvo da pomogne onom Šipcu pa pobedi 2 Juna,ipak mu je to prioritet!Za reprezentaciju cemo otom potom!A vi bezmozgovići ustajte ujutru da gledate...😂
W

Westfallen

pre 25 dana

Ne znam za druge ali meni je ovo Nikolino razmišljanje sasvim ok. Hajde da vidimo kako se osećam, pa da donesemo pravu odluku. Ako sam na 100% - može, ako sam na 20% neka ide neko drugi. Meni je to npr daleko veći patriotizam nego da neko dodje tu samo zato što se zove tako i tako a onda igra sa bolom u onoj stvari. Mnogi su se uhvatili toga kao Jokić ispaljuje reprezentaciju stalno, a ne razumeju da generalno Nikola ima takav odnos prema košarci, ne vezano uopšte za to da li je to Mega, NBA ili reprezentacija. Njemu je to posao, koji radi dobro, najbolje na svetu, ali ima druge hobije i ljubavi, kao što su recimo konjske trke, ergele itd... Pa on je prošle godine jedva čekao da se završi NBA da se vrati kući. Pišu mnogi prevrće očima, pa prevrtao je očima i prošle godine kad su mu rekli da ima paradu za dva tri dana posle utakmice, on u fazonu "Jao ne." Tako da generalno mnogi tu maše poentu kada to nazivaju onako kako ne treba - a to je da on SAMO ispaljuje reprezentaciju. Apsolutno netačno.
l

livPro

pre 25 dana

Iz Minesote krenuli su Vuci, konjusaru za ..tu nas povuci
P

Puukky

pre 25 dana

Не, не чека се. Путуј игумане и не брини за манастир.
i

iz sljivika

pre 25 dana

Pešić je lepo objasnio, od Jokića se očekuje najviše, da vuče kao u Denveru, ali ako se on ne oseća sposobnim da da svoj maksimum onda je poštenije odbiti poziv nego odigrati turnir preko one stvari. Setite se Katara, kada smo poveli nekoliko povređenih fudbalera, koji ne da im nije palo na pamet da kažu da su povređeni i nisu spremni već su govorili kako bi igrali i sa jednom nogom. E sa jednom nogom su i igrali, a i Srbija je prošla baš tako, kao ćopavac. Znači samo zdravi, spremni i oni koji imaju VOLJNI MOMENAT! To se kao ispravno pokazalo i na SP.
W

Westfallen

pre 25 dana

Baš tako!
D

Djape45||

pre 24 dana

Ne noze to nikako da se poredi. Jedno su manekeni fudbaleri kojih imamo na pretek i nije neka velika razlika u kvalitetu izmedju igrača, i ovde gde imamo najboljeg igrača na svetu koji bi samo svojim prisustvom na parketu doneo kvalitet ekipi.
r

reMa reCa

pre 25 dana

Neće da igra. Neko je Luka Dončić, neko Nikola Jokić. Čim on prevrće očima na pomen reprezentacije, nema ništa od odazivanja pozivu. Ipak je on pod zlatno zvono, mora da odmara.
L

Luka Janez

pre 25 dana

Kada je Dončić igrao za Srbiju?!
G

Gorostas.Ateist

pre 25 dana

Želimira za selektora da podlozi sve i Pantera obavezno.
@

@@@@

pre 25 dana

Bio je prvak Evrope I Sveta.
Đ

Đelmaš

pre 25 dana

Vrata su mu otvorena, ali necemo zaliti ako ne igra sigurno.
S

Strpljivo

pre 25 dana

Treba ga čekati do poslednjeg minuta. Dečko je zaslužio novu priliku. Samo da odmori i odluči.
D

Dr Lingvistike

pre 25 dana

Što ga zovu Džoker kad je pravilnije Džokej? Glupi Ameri.
G

Gost7

pre 25 dana

Ko hoće da igra nek igra, al srcem, ko neće me mora i tačka.
J

Junker

pre 25 dana

Nikola bas to i hoce, da igra srcem i telom samo je pitanje da li ima energije. Ja cu ti reci, ima i igrace i necemo bas dobro proci, slicno EP i SP kad je bio deo (Argentina i Italija)
N

No no no

pre 25 dana

Ne moze ni SmailAga samo zato sto se Busa u grudi zato sto ga ubistava Čačak dva ekipa,.
m

miile

pre 25 dana

smarate,nije još ni pozvan
G

Grajkula

pre 25 dana

Za druge ne znam, ja ga odavno ne cekam...
G

Gorpstas.mali.mozal.velika.lobanja

pre 25 dana

Al čekaš Smail Agu jer se loži kao i Kalabić. Ukupan IQ 50
P

Petrinjo746

pre 25 dana

Ne treba ga pozivati, odstraniti kancer na vreme i bez njega smo bili pred svetskim zlatom!