Komentari na vest

Hezonja: Nema tu više priče o sportu i košarci...

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Hezonja fin i kulturan momak ovim izjavama kao da se namece Partizanu a bio bi veliko pojacanje za Partizan.
m

mikikik

pre oko 1 godinu

Gospodin jedan. Pokazao respekt i prema Zvezdi i prema Partizanu. Sportsmen. Izdrzao uvrede, pokazao velicinu. Kapa dole.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Musa i Hezonja ubedljivo dva najgora igaca od onih koji su bili na parketu u sve ove 4 utakmice !!!Broj prodatih lopti,promašaja čistih suteva,air bol sa 9 metara,loših postavljanja za skokove i faulovi plus Ledej pregazio Hezonju u 4 oj utakmici;sve skupa ozbiljni promašaji i jaki aduti Partizana za peti meč.Odlukom ocajnog trenera igraju i dugo su na parketu svaki meč,ako Partizan bude umeo treba da iskoristi ova dva prevara igrača !!!
r

rapsodijaa

pre oko 1 godinu

Ne brukaj se,prošli meč da ,ali sinoć je musa za hezonju bio kao džordan,statistički jedan od najboljih u realu ,najviše skokova,poenn manje od tavaresa,4 asistencije,,nije uopće uzeo dosta šuteva a kamoli da ih je potrošio uzalud,za razliku od hezonje kojem ništa nije išlo
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Hezonja sigurno dolazi u Partizan. Kako igra ovaj plej of vec sada je pojacanje za Partizan, jedan od najlosijih pojedinaca u Realu.
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Богами један клуб и влада једне државе нису тражили одлагање кошаркашке утакмице тако да за њих итекако има приче о кошарци.
r

riđobradi

pre oko 1 godinu

Bogami, jedan klub je redovno igrao kup
D

Daki...

pre oko 1 godinu

decko se namece Partizanu od starta setije....ko je imao prilike da bude u areni video je po njegovim pokretima i gestovima da izuzetno postuje Partizan,da ne kazem da bi sigurno voleo da zaigra kod nas...e sad. plata,obestecenje,to je sigurno totalno van domasaja Partizana, al ko zna nije bas sve na ovom svetu u novcu
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

Zar postoji igrac u evropi van domasaja partizana? Ako su kao evrokup ekipa doveli 2 igraca iz startne petorke milana, koji je igra f4 evrolige, zar postoji nesto sto ne mogu da urade, tj plate?
A

Aebre

pre oko 1 godinu

Nadam se da Panter svojom nesmotrenom reakcijom nije okrenuo celu sezonu na štetu Partizana...
g

gost123

pre oko 1 godinu

jeste!!!
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Gospodin čovek.Prava analiza.Real duži roster,a Partizan igra ekstremno dobru košarku.Mislim da su u Madridu šanse 40:60 za Partizan.Mi smo kompletni,a oni bez dva,tri bitna igrača u rotaciji.Plus Partizanovi igrači teško da mogu da ponove ovako lošu utakmicu.Tu mislim na Egzuma i Nanelija.Posle ove tragedije je teško bilo igrati.Da je Partizan pobedio ne bih mogao ni da se radujem odlasku na F4.
g

gostdemo

pre oko 1 godinu

vidi partizan ne igra ekstra kosarku timski, timski igra 0, individualno igra vrhunski e sad nije njih to zeljko naucio, mislim ako je skauting naci igrace na fajnlforu onda ok. plus mora se istaci sudjenje ovo sto se dozvoljava partizanu da igra u odbrani nije realno iz razloga sto se na kontra strani sve svira svaki pogled, odbrana puna kontakata na tavaresu mora da se napravi 3 faula da bi se isti svirao.
M

Markizz

pre oko 1 godinu

Druže,teško je jednu ekipu dobiti tri puta a isto tako je teško dobiti Real u Madridu tri puta.Prema tome to tvoje 40-60 ne pije vodu.Sportski pozdrav
V

Velibor76

pre oko 1 godinu

Pravi džentlmen
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Hezonja u svojim izjavama i ponasanju se vidi da bas gotivi Partizan kao klub i navijace...Odlican kosarkas i dobar momak...A sto se tice Partizana moze se reci da su pravi luzeri...Onaj incident u Madridu koji je izazvao Ljulj legitimnim pravom na nesportski faul a rasplamsao Panter brzopletoscu koji je sam sebe kaznio je kostao Partizan odlaska na F4...Ovako sad su vam sanse 70-30 u korist Reala koji igra kuci i u psiholoskoj prednosti je...Imali ste gospodo 2 mec lopte u prepunoj Areni...Opet vas posrzavam i zelim vam odlasak na FF u Kaunas..
S

Svaka cast

pre oko 1 godinu

Sagledao je celu situaciju kako dolikuje. Bukvalno bi trebalo da se ugledamo na njega kada izgovaramo neke gluposti u situacijama kojima to ne prilici.
r

realno..

pre oko 1 godinu

obozavaju Hezonju Borjanu govore da je traktorista, svima je jasno sta su navijači partizana...
m

mile mesožder

pre oko 1 godinu

Robi Prosinečki "srbine", je si li to ti što si odlikovan od Franje Tuđmana dok si igrao za neoustašku Croaciu? Vidi se ko su tvoji navijači, srbuju, a tebe ustašu obožavaju. Kvaran soj
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

kupiti hezonju po svaku cenu. dati realu sta iste. bravo mario, sve najbolje u nastavku karijere, nadajmo se u crno belom
S

SSSR

pre oko 1 godinu

Tako je KREŠIMIRE.