Komentari na vest

Istorijski brodolom Lejkersa: Lebron Džejms, Entoni Dejvis i Rasel Vestbruk bez plej-ofa

L

LeChoke

pre oko 2 godine

Hahahahaah LeMickey sa 2 superstara ne može ni u play in da uđe, kakav komedijaš. Sad sledi plakanje kako nema s kim da igra, kako ne može sam i onda sledi trade u 76erse i stvaranje novog super tima. Ovim je dokazao da nije ni u top 5, a možda ni u top 10 najboljih ikada.
d

dr dre

pre oko 2 godine

pljujete lebrona pa veze sa vezom nemate, covek nece da igra odlucujuce dve tekme zbog zgloba, opasno je trulo nesto kod njih, a i ruku na srce osakaceni su bili povredama non stop, nista se drugo nije ni ocekivaloo, dejvis stakleni, lebrin nikad vise mecava nije propustio, pa sve vam govori 39 razlicitih petorki, pa evo kod finiksa samo je pol bio povredjen i na kraju imaju odlicnu sezonuu, tako daa, ova ekipa nije pokazala nikad svoj pun potencijal a i sam lebron je izjavio da mu je cilj da ceka sina da odigra sa njim..uzivajte u kosarci i dosta pljuvanja coveka sa 38 godina i u stanju je da ubacuje 40 plus svaku, ocigledno klinci ne znate sta je kosarka i koji je to rad i odricanje jer ko zna kad ce se pojaviti neki novi jordan kobi i lebron.Pozdrav
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Ovo nije ocekivano samo nekome ko nikad nije pogledao u zivotu mec NBA lige. Eto toliko, apsolutno ocekivano! Cim su usli u probleme sa povredama sredinom sezone, znalo se sta sleduje.

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Dom penzionera starac Vujadin Po kom osnovu su Lejkersi bili drugi favoriti a u Tim imaju rupu bez DNA Westbruka.
S

S1

pre oko 2 godine

Otrpit LeFlopa jos dve sezone da nabilda statistiku i zaigra s malim .
G

Gost111

pre oko 2 godine

Koliko mi je žao Lebrona najbolji košarkaš sveta neće igrati plej of
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Koliko su bedni. Al briga leflopa, on ce odigrati naredne 2 utakmice, dace po 40p oklahomi i gsw, time ispuniti minimum odigranih utakmica da bi bio u konkurenciji za najboljeg strelca i onda se opet misteriozno povrediti. Uzece tu nagradu, a za ekipu ga briga, svakako ce svi otici na leto. Nikad ni blizu goata.
C

CL16

pre oko 2 godine

Preduhitrio si me... 😀 Sad nece da igra i kvari 30.2 po utakmici. I posle neko njega poredi sa MJ i Bryantom! Pa MJ sa 40 godina odigrao 82 utakmice regularne sezone. Nije se ni tada stedio. U karijeri od 15 sezona, 9 je odigrao sve 82 utakmice. U ovakvoj ligi, sa ovakvom ekipom ne uci u Play off je smijurija. 😀
A

Aleksandar A

pre oko 2 godine

HaHaHa Najjadnija ekipa, neka opali minus svako ko place za ReBronom! :-D
H

Hrvoje

pre oko 2 godine

Ja sigurno ne plačem za folirantima, evo ti veliki plus, ulepšali su mi jutro.