Komentari na vest

Kalinić digao glas protiv sudije: Neprikladno je da mi kaže tako nešto

V

View

pre oko 2 meseca

Istina je negde na sredini. Nije logično da ovaj sudija svira protiv Barse. Evo gledajte Mitrovića, na svaki faul se buni i ironično podsmeva, posle Rudija Fernandeza sigur je broj 2 po reagivanju na odluke sudija.
s

shommy

pre oko 2 meseca

Just vrati znak,do it!
h

hah

pre oko 2 meseca

ako je on esto komentarisao da mu se tehnicka a ne pricati kako mu nece svirati faulove nad njim... ako je to istina da je sudija rekao treba zestoka kazna , cak i ne dozvoliti vise da sudi. Ti si tu da stitis igru i da postujes pravila a ne nad nekim da ne sviras faulove....
G

Grobarna2

pre oko 2 meseca

Nazalost Nikola je u pravu. Sudije su uzasne i dopustaju sebi previse. A posle ovoga, nece ni kazniti sudiju nego naazalost, Nikolu….
U

U poverenju

pre oko 2 meseca

Covek ti kaze u poverenju, a ti lajes . Kao sto ti njega psujes svaka dva minuta, pa on ne izadje posle utakmice da kaze da si nevaspitani mamlaz i umisljena zvezda koja misli da navijaci uzivajuju u neprestanom glumatanju, psovkama i raspravama sa sudijama... Cuti bre i igraj, ne palamudi. Tako ces i respekt kod sudija imati.
B

Broj 1

pre oko 2 meseca

Hahhahahah, hhhaaaaahhahahah,"čovek ti kaže u poverenju"?!Hahhahahah, pa nije mu rekao ćuti i igraj nego da neće svirati faulove nad njim i time direktno ne činiti ono zbog čega je tu.Pa tako može da mu kaže i da će mu dići auto u vazduh a ovaj treba da ćuti i igra!Hahahahah
d

dezurn1kr1vac

pre oko 2 meseca

Stalno dobacujes sudiji a pritom si najprljaviji igrac u EL . Da sude kako treba da sude ti bi vec u prvoj cetvrtini imao 4 faula .. 🤷 Zato ćuti !
V

VSVSVS

pre oko 2 meseca

Nista neprikladno ti nije rekao. Pogledaj u NBA kako prolaze oni sto laju na sudije. Sad glumis nevinasce a sudije krive. Poverovali bi ti svi da nisi LAJSNA jedna obicna.
S

SUDIJA JAVOR

pre oko 2 meseca

NEK MU NEKO KAZE, DA NIJE NI BLIZU ZVEZDA... ZVEZDE SU MIKE JAMES, LARKIN, EVANS, BALDWIN, HOWARD, WILBEKIN...TREBAO SI DOBITI TEHNIČKU JER STALNO PRIGOVARAŠ.
M

MileSenjakBG

pre oko 2 meseca

U pravu si samo je tebi onima sto pricaju trebao tehnicku zalepiti. Kapazu 2 tj iskljucijici za ono veceras
B

Byk09

pre oko 2 meseca

Ne igra Zvezda, u redu je.
5

56

pre oko 2 meseca

bodirogine sudije, nikaemd gore suđenje nego u poslednje 2 sezone
s

south

pre oko 2 meseca

Dodji lepo u zvezdu, samo u tom brlogu se i snalazis. Tu ce sudije da te maze i paze :)
7

777

pre oko 2 meseca

Pitaj Bodirogu sto su takvi.. I posle se ovi iz Partizana zale na Srpske sudije.. A od ovih iz El nema gorih..
B

Bravo

pre oko 2 meseca

Delijo majstore! Osvajash titulu ove godine,zhivi bili pa videli
V

Voždovac

pre oko 2 meseca

Stari dobri Nemci, najgore sudije u EL pored Španaca.