Komentari na vest

Kingsi igraju kao pravi kraljevi, Voriorsima ne pomaže ni Stef Kari

B

BEJN19

pre oko 1 godinu

VIdi se da niko ne prati NBA redovno... TEk im se sad vratio Wiggins u ekipu posle 2 meseca odsustva (valjda ga zena varala ili sta god) i ovaj mali Gari Pejton 2 nije igrao zbog povrede trbusnjaka i sad mu prva utakmica.. i ovo su mogli da dobiju imali par suteva otvorenih na kraju..Kingsi ih i ovako jedva dobili... GSW ovo resava u 5 ili 6 utakmica kad se svi uigraju i imaju otvoren put ka novom finalu..posle ide MEmfis i Feniks mozda Denver ..sve im ekipe leze
d

demichelle

pre oko 1 godinu

Strašna utakmica,ovo će biti verovatno najbolja serija prve runde zapada. Svi su želeli Kingse u doigravanju,kao da ih nisu gledali tokom sezone. Najbolja pucačka ekipa lige je i Ratnicima pokazala zašto je to tako. Ker je možda zaustavio Sabonisa i unutrašnju igru ali su ih spolja uništili. Fox je trpao i za tri,sa poludistance koju je nemoguće braniti. Monk povukao kada je trebalo ali su razliku na kraju napravili poeni Lajla i Barnsa.. GS mora da se zategne u odbrani,nije sporno da će Kari i Tompson da isporuče svoje,moraju i ostali da poguraju. Cele sezone su očajni na strani,sada će morati da dobiju bar jednu u Sac ako misle da prođu Kraljeve..

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Jeste Sacramento bi

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Najaca napadacka ekipa I nocas odigrao jako ali nece im Golden Stejt ponovo dozvoliti ovoliki broj poena stegnuce odbranu u narednoj utakmici prave brejk sigurno.
s

slažem se ali

pre oko 1 godinu

imali su šut za pobedi i to čist...
M

MUFC 23MJ

pre oko 1 godinu

Monk za 28 min ,32 poena i to sa klupe,BRUTALNOOOO
O

Opa Miki

pre oko 1 godinu

Pitanje je i da li će Kingsi moći da izdrže ovaj tempo, neće svaka biti 120+ poena.