Uprava Partizana odlučuje o Igoru Duljaju!

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.04.24. | 23:47

Sutra važan sastanak u Humskoj

Jesen je bila bajkovita – bez obzira na evropski podbačaj protiv danskog Nordsijelanda – ali proleće nije obojeno ružičastima notama u Humskoj. Iako je zimsku pauzu dočekao kao lider Mozzart Bet Superlige, Partizan je, posle četvrtog uzastopnog poraza u svim takmičenjima, došao u situaciju da strepi za drugo mesto i put u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Kriza rezultata i igre ekipe Igora Duljaja kulminirala je večerašnjim porazom od TSC-a, u duelu u kojem su crno-beli malo toga ponudili navijačima u Humskoj. Gotovo ništa. Izdanje protiv ekipe Žarka Lazetića primoralo je čelnike Partizana da zakažu sastnak za ponedeljak, a tema će biti samo jedna – status šefa stručnog štaba Igora Duljaja.

Izabrane vesti

Teško je pretpostaviti šta može da iznedri prvi radni dan u sedmici na stadionu Partizana, ali ne bi bilo iznenađenje da najuže rukovodstvo crno-belih smeni aktuelnog šefa stručnog štaba i bivšeg reprezentativca Srbije.

Partizan je pod komandom Igora Duljaja igrao iznad svih očekivanja tokom prvog dela prvenstva. Pobedom u 171. večitom derbiju, crno-beli su obezbedili zvanje jesenjeg šampiona. Uz sve to Igor Duljaj je tokom jeseni afirmisao mladog štopera Mihaila Ilića, dok je pod njegovom komandom fudbal života igrao Kristijan Belić. Zaradio je ozbiljan novac Partizan prodajom pomenutih igrača, što je bio veliki plus mandata Igora Duljaja.

Međutim, posle remija u 172. večitom derbiju na stadionu Rajko Mitić Parni Valjak je počeo da "kalira". Ne samo rezultatski, već - igrački. Došao je poraz od Napretka, kiks u Lučanima i na kraju aprilska serija poraza, koja bi mogla da natera čelnike crno-belih da se zahvale na saradnji Igoru Duljaju.

Sastanak je zakazan, pitanje je samo da li odluka o promeni šefa stručnog štaba ima većinu u upravi Partizana. Posebno, što veći deo navijača crno-belih smatra da je srpski gigant, sada već pet godina bez trofeja, zahvaljujući energiji i ličnim kontaktima nekada sjajnog veziste bio tako dugo "živ" u šampionskoj trci sa Crvenom zvezdom.



tagovi

Igor Duljaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara