Komentari na vest

Klipersi preuzeli prava na centra Partizan Mozzart Beta Balšu Koprivicu za 2.100.000 dolara

m

monteroo

pre 10 meseci

Jel mogu odmah da ga uzmu da se oslobodi mesto za ozbiljnog igraca,jer ovaj to nije. On kad izadje u Arenu,moli boga da ga obrad ne uvede da ga zaboravi na klupi...sa 210 i 125 kg primi loptu na ziceru i trazi povratni pas mesto da srusi konstrukciju i iscupa obruc...popije bananu... Znas kad bi se amerikanci odrekli belca od 210 i 125 kg sa njihovim pasosem da su bilo sta mogli da naprave od njega ..makar onog Plamlija da udje i skoci dva puta i napravi tri faula za zatvor ....nikad....i to je neki ugovor od 60 miliona....skaces i tuces... Ali nisu mogli ni to.... Moze da igra ABA bez problema to je OK.
x

xyzet

pre 10 meseci

Mala ispravka, Balša je 216 cm visine.

Darkoki

pre 10 meseci

a kad kupuju iz evrope ne daju vise od 700k cinimi se...sramota..zato uvek kosarka i kaska za fudbalom
R

Repac Plandiste

pre 10 meseci

Vidi se Zelimirov trenerski pecat. Momak je duplo bolji nego kada je stigao u Partizan a sve zahvaljujući ogromnom poverenju koje je Zelimir imao u njega i minutima koje mu je davao u zavrsnicama najvaznijih utakmica. Zelimirov genijalni nacin rada doprineo je i da malac poraste skoro jedan santimetar, da mu se za dva broja poveca velicina patika a da mu kosarkaski IQ padne za dvajes posto. Stoga ne cudi da se njegova trenutna vrednost u NBA procenjuje na preko pedeset miliona. Dinara naravno. Sa ovim su se složili..
N

Nenad B.

pre 10 meseci

Lupetaš po običaju. Dečko je mnogo napredovao u prvoj sezoni, na početku iste i na kraju to nije bio isti igrač. Ove sezone, ne kažem da bi eksplodiirao ali bi sigurno još više podigao nivo igre i bio oslonac u novoj sezoni, naročito uz iskustvo igranja EL utakmica. Na žalost zbog povrede i bolesti je propustio skoro čitavu sezonu i imam utisak da je sada na onom nivou kada je došao, dakle opet na početku. Šteta, ali dovešće to Žoc u red. Pa nisu ni Ameri baš tolike budale da se tako olako frljaju milionima.
m

megasega

pre 10 meseci

I ovaj nba postao bas pijaca teska. Ne odigras ista igde,a uzimaju te tamo. Pa u vreme moke,kice,solmana,zizica,jerkova, praje,ducija,cosica,delibasica ovakvi ko koprivica tesko bi stigli do rabotnickog i kvarnera.
N

Nenad91

pre 10 meseci

Pošto su Pistonsi polagali NBA prava njega Klipersi su odlučili da preuzmu njegova prava kako bi ga iskoristili kao pika da li za neki potencijani trejd ili kednostavno možda ga vide u nekoj budućnosti u timu. Ukoliko bi se desilo da on predje u NBA pošto Partizan ima "aktivan" ugovor s njim dobio bi obeštećenje koje je dogovoreno prilikom potpisivanja ugovora kada je došao u Partizan. Dečko ima još godinu dana ugovora sa Partizanom, očekivalo se da će prethodna sezona biti sezona njegovog napretka ali povrede su ga omele u tome. Ima potencijala jer je drugačiji centar valjda će igrati više ove sezone samo neka ga zdravlje posluži biće dobar centar kako za Partizan tako i za repku...porediti njega i Petruševa nema logike potpuno su komplementarni.
k

kolodin

pre 10 meseci

Koprivica je ona klasična petica i takvi igrači bar u Evropi su veoma retki, dečko je visok 216 cm i težak 120 kg i normalno da nema brzinu kao Lesor jer je visočiji 10 cm i teži od Lesora ili Petruševa 15 kg. U njemu ima velikog potencijala, prošlu sezonu je počeo odlično dok nije oboleo od mononukleoze odigrao je 6 utakmica u EL i imao prosek od 7 poena, 4 skoka i šut preko 75 %, i to dok je Partizan igrao očajno
s

slavisa7

pre 10 meseci

Pa sad ako je 215 i 120kila jedino merilo,onda ok. Ali njegov tata,moj imenjak, bio je dobar centar i lepog suta sa poludistance. I mmogo nolji od Balse,ali ko zna u 28moj godini bice Kuzmic,koji bio u golden stejtu pa i realu,zvezdi dva puta cak.
A

Aca11

pre 10 meseci

Moram da priznam da mi ništa nije jasno u vezi tog momka... Kada je igrao na koledžu u SAD, nije pružao ništa naročito i uglavnom je šansu dobijao sa klupe. Međutim, čovek se prijavio na NBA draft i bio izabran, a toliko momaka sa daleko uspešnijom karijerom na koledžu nije bilo ni blizu da ih izabere neki od NBA timova. Doduše, nije odmah otišao u NBA, nego je ostao da se kali u Evropi, ali za 2 sezone u Partizanu nije baš briljirao, a Klipersi su prava na njegovo dovođenje u NBA platili više od 2 miliona dolara!?!
N

Nenad91

pre 10 meseci

Jesi gledao Koprivicu bar neku utakmicu to malo što je odigrao?
G

Gostxx

pre 10 meseci

Zato sto ima odlične fizicke predispozicije za jednog centra, visok 216 tezak oko 120 kg. Ali ledjna tehnika 0 sut isto nema, odbrana i nije losa, sa ozbiljnim radom u NBA mogli bi oni da naprave dobrog igraca.
a

a Lejkersi

pre 10 meseci

se raspituju za Lazića ....
д

да, да...

pre 10 meseci

...тамо је већ играо Звездин омладинац, у Лејкерсима, а за ваше се нешто не сећам 😂😂😂
S

Stojadin101

pre 10 meseci

Jedan od većih fejlova Partizana je uzimanje Koprivice umesto Petruševa, ali tata je tata...
r

renfro

pre 10 meseci

Petrušev nije nikad planiran u Partizanu i sam je izjavio da nije imalo šanse da igra u Partizanu. Druga stvar je i to što se u Zvezdi zadržao samo sezonu. Kopeivica je ove sezone imao problema sa zdravljem. Na kraju ono najvažnije, cena Petruševa je 4 puta veća
o

ok

pre 10 meseci

A ko je dao bilo koje pare za to drvo. Nijedan kosarkaski parametar izrazen. Jedini kvalitet sto je tata ugrao kod vas.
@

@renfro

pre 10 meseci

...e cena je to sto je presudilo, sto posto. a siguran sam da znas ugovore oba igraca, pa siris info ko je 4x skuplji. po kom si kriterijumu dosao do toga da mi je znati? sto nisi cuo za njega dok nije potpisao za partizan?
Š

Šljaka

pre 10 meseci

Ovo su najveće gluposti u Košarci, da klub pod kojim si vezan ugovorom ne dobije nista za igrače pod ugovorm, zato i jeste Košarka tu ge je, kad šefovi iz Amerike kroje sudbinu. Razvoj plate itd. nista znači klub je automacki u minusu.
4

446

pre 10 meseci

ovaj da ode dzabe dobro smo prosli,iskreno najsmotaniji igrac ikada u partiznau,trapav,ne zna gde bije..djoko salic izmislio kosarku za njega
A

Aleksa Matic

pre 10 meseci

Po meni dobra prodaja! Partizanu ce dobro doci ovih 2 miliona, jer u kosarci su retki transferi sa ovakvim sumama novca! Bravo Ostoja!
A

Arheolog

pre 10 meseci

Grobar sam, ali Partizan ovde nije dobio ništa. Detroit je polagao prava na njegov ugovor ako ode u NBA, i sad su ta prava prodali za 2,1m, tako da sve pare idu njima.
z

zuw

pre 10 meseci

burazerce moj partizan ovde ne dobija nista, ovo je placanje prava za igraca izmedju dva tima u NBA-u
I

Igor978

pre 10 meseci

Ima vremena za Koprivicu, centri sazrevaju kasnije i karijere im traju duže. Pogledajte samo koliko je Smajlagić napredovao kod Željka za jednu sezonu, a i on je bio povređen duže od mesec dana kad se sve sabere.
p

pst

pre 10 meseci

Ovaj ce sazreti kad ni vi ni on necete biti bitni.