Komentari na vest

Košarkaška liga Srbije: KSS obmanjuje javnost, Partizanova prijava bila validna pre istupanja iz finala

G

Gostfillcovkesmouth

pre oko 1 godinu

Smaras covicu. Bolje gledaj svoje klubove i ne maltretiraj narod.
F

Facundo

pre oko 1 godinu

Saopstenje pisano u lobiju hotela u Milanu.
G

Goran988

pre oko 1 godinu

Moze ali ne mora....I koji ce u toj korumpiranoj ligi punoj problema...ABA i Evropa sasvim dovoljno....
N

Novum

pre oko 1 godinu

KKP je ocigledno iznad zakona.
R

Rule55

pre oko 1 godinu

Pogotovo kad je neko na ledu 4 godine, pa se probudi ko da nista nije bilo.
b

bebs

pre oko 1 godinu

ma jok brate trebali smo se svi praviti mrtvi, jos zamisli licimera sad sto kazu to nije odgovornost KSS hahahahah, pa najbolje istupati iz takmicenja kako ti se cefne
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ako je Čović zakon, naravno da je iznad!
G

GostHost

pre oko 1 godinu

U članu 2 pravilnika o takmičenju KSS, piše da je KSS nadležan za sva košarkaška takmičenja uz ogradu koja su pod ingerencijom KSS. U članu 3. , lepo piše koja su takmičenja pod ingerencijom KSS. KLS nije pod ingerencijom KSS. I sada KLS (Čović) okrivljuje KSS za svoje propuste ili nemanje mehanizama da kazni Partizan za neigranje u KLS.
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Da li su KSS i KLS isto ili dva različita pojma ??
E

Emperador

pre oko 1 godinu

Ali oni ne shvataju kakva je sramota pobeci iz nekog takmicenja,ne ide im to u glavu
R

Rule55

pre oko 1 godinu

Deces vece sramote pobeci iz KLS u Aba pre 20 godina, dok se drugi bori da tu ostane, dok nije bio ucenjen da mora da igra tu Aba ligu.
M

Mikki

pre oko 1 godinu

@Rule55 Joj jadni, ucenjeni :( Sta vam rade, i drzava i drugi klubovi, strasno. Nadam se da cete smoci snage da nastavite borbu za ideale.
R

Rule55

pre oko 1 godinu

@mikki Ti drugi klubovi sto bili ucenjeni odavno ugaseni, sta ces zalosno je to.
A

Atila17 1

pre oko 1 godinu

Vama ide u glavu...kada ne otidete u Podgoricu....kad prekidate utakmice....gađate sudije.....utrčavate na teren.....vi ste sila......ali samo donekle... zato sedi jedan!!!!
Č

Čovke

pre oko 1 godinu

Priznajte da sam vas prevario
V

Virtus Mesina

pre oko 1 godinu

Čović junačina: umesto lepo da ispred Crvene Zvezde iznese ove argumente i lepo kaže da Crvena Zvezda neće učestvovati na kup utakmicama, on potura ljude iz KLS-a da objavljuju njegova saopštenja.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ne razumeš, nije on njih poturio da ne igra Kup nego suprotno da bi igrali. Kada ga je pre neki dan KSS- Zlatko Bolić iskulirao njemu je jedino ostalo da bojkotuje Kup što je već najavio.Pošto je verovatno dobio po ušima od Manitua, jer čak ni njemu ne treba dodatni haos, brže bolje je poterao svoje marionete iz KLS da nalupetaju par gluposti, i on sada može u Niš.Mada kako igraju verovatno bi im bilo bolje da ne idu.
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

@matoriekspert Misliš da je MANITU naterao Doktora da bude u Nišu ??
B

BBBB

pre oko 1 godinu

Buni li se KLS što je jedan čovek na čelu dva kluba?
1

11223344

pre oko 1 godinu

Kakvi glupi komentari. Jel Partizan odbio da igra u plej-ofu? Jeste. Jel kazna za to vraćanje u ligu dva ranga niže? Jeste. Ajde neko od vas grobara da mi objasni, kakve veze im Čović sa time?
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

KLS je takmičenje nezavisno od KSS. Čović baca priču na KSS.Oko toga se vrti.
@

@top gun

pre oko 1 godinu

Kakve to veze ima? Savez je savez, takmičenje je takmičenje. Naravno da savez treba da sprovede odluke iz pravila takmičenja koje je pod njegovom ingerencijom. A to je da vas po pravilima za koje ste i sami glasali izbaci u treću ligu. Vrlo jednostavno. Ali svi znamo zašto savez krši pravila sopstvenog takmičenja...
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Pa ko je nedavno pred derbi, postavio to pitanje posle osam meseci i pretio ne igranjem kupa čiji je žreb bojkotovao? Da nije Pera Detlić? Tvoja legenda je to pokrenula pa kad ga je Zlatko iz KSSa iskulirao i on ponovo ispao glup, a Niš je sve bliži, morao je da pokrene svoje marionete iz KLSa. Jel jasnije sada?
B

Bafana

pre oko 1 godinu

Gde u svetu postoji liga gde jedan čovek u istom rangu upravlja sa dva kluba? U bilo kojem sportu…
m

motokatablajzna

pre oko 1 godinu

Poenta teksta je: "Prema članu 36 Pravilnika o takmičenju KSS, klub koji istupi, odnosno odustane od već započetog takmičenja, (posle žrebanja takmičarskih brojeva za sezonu) u sledećoj takmičarskoj sezoni može učestvovati u dva stepena nižem takmičenju od onog iz kojeg je istupio".
r

realan 2

pre oko 1 godinu

sta kaze pravilnik o timu koji 4 godine ne igra jer je zamrznut?
M

Moša Pućko

pre oko 1 godinu

A je li, ima li u pravilniku da li dva kluba istog vlasnika i porekla mogu da igraju isto takmičenje?
M

Milos111

pre oko 1 godinu

A gde je Partizan zapoceo takmičenje i kad je to zapoceo takmicenje?
G

GostHost

pre oko 1 godinu

Pa što KLS nije izbacio Partizan iz lige? KSS je nadležan za drugu ligu pa na dole. ne može KSS samovoljno da izbacuje klubove iz KLS, već samo po zahtevu KLS.
A

Atila17 1

pre oko 1 godinu

Daj vidi šta kaže pravilnik kad neki klub kupi ime i grb ugašenog kluba iz kog takmičenja počinje da igra?????????!!
q

qazxswedc

pre oko 1 godinu

Baš čudno, kao da u KSS ima neki partizanovac. Čekaj, ko beše predsednik???
V

Vala bas čudno

pre oko 1 godinu

Da je vec 70 godina na celu FSS uvek neko iz zvezde.
J

Jtd

pre oko 1 godinu

Laza i paralaza, sami izaberite ko je ko
n

nemam pojma

pre oko 1 godinu

Vratiti hitno domaće prvenstvo pod ingerencije KSS, gde i pripada. Od sledeće sezone, početi takmičenje sa 12 klubova, najboljih u Srbiji, sa 22 redovna kola, pa doigravanjem, kao u svim ostalim džavama. Čovićeve kadrove izbaciti iz svih organizacija, a njega zauvek odstraniti iz košarke, jer to nije čovek već ZLO!
n

nemam pojma

pre oko 1 godinu

Mislim i da se u domaćoj ligi ograniči broj stranih igrača na TRI (3), a da bude barem petorica u rosteru od 12 mlađih od 22 godine.
G

Gooost

pre oko 1 godinu

Nama bi ta petorica bila Smailagić, Trifunović, Vukčević, Koprivica i Madar. A ko bi bio vama? Za vas jedino da uvedu da mora petorica starijih od 32 godine
n

nemam pojma @ gooost

pre oko 1 godinu

Eto vidiš, slažemo se. Prvo, besmisleno je zvati ligom ovaj ćokijev format gde igra sa dva kluba po pet utakmica, sve pred svojom publikom. Za svakog normalnog, to je sramota za domaću ligu. Ovako, domaća liga bi na jesen počela, kao u Hrvatskoj i Sloveniji sa 12 klubova u 22 regularnih utakmica i doigravanje. To bi dovelo do razvoja domaće košarke, posebno što bi i provincijski klubovi igrali protiv bogatijih, beogradskih. Trebalo bi i ograničiti budžete za domaću ligu i obezbediti podjednaku pomoć države za klubove. Naravno, najbolji klubovi bi dobijali dodatna sredstva za međunarodna takmičenja od privatnih sponzora.
r

realan 2

pre oko 1 godinu

bas danas, kad se igra sa zalgirisom a kk saopstenje vezalo 4 poraza pa malo da skrenemo paznju... sta je sa utakmicom sa cedevitom, cekamo da bude nebitna za cedevitu pa ce se igrati? sta je s tim da se kk cz 4 godine nije takmicila jer je bila na ledu a ko ne igra dve sezone automatski se brise iz kss? ako se drzimo propisa i kaznjavamo, ajmo redom...
P

Ppp

pre oko 1 godinu

To svake godine radi Covke, odlaze sa Cedevitom kad je gusto......
P

PRIMETNO

pre oko 1 godinu

Ne izlaze li ovakva saopštenja često pred važne mečeve Partizana?
Č

Čovke

pre oko 1 godinu

To je deo strategije dečače.
B

BITNO

pre oko 1 godinu

Kako to da meč 3. kola ABA lige u Ljubljani još nije odigran?
a

armija

pre oko 1 godinu

Tako sto je to dogovor dva kluba prema pravilima lige... Mora da se odigra u regularnom delu i to sa igracima koji su u tom trenutku bili pod ugovorima...
G

Gost1234567

pre oko 1 godinu

Tako što su igrači Olimpije imali koronu, pa nisu mogli da igraju. Naša dobra volja da im izađemo u susret, inače bi bila utakmica registrovana 20:0 za nas.
C

Covke

pre oko 1 godinu

Situacija je sledeća, zbog malverzacija koje su radili veoma je upitan položaj CZ za narednu sezonu u Eueoligue takmičenju bez obzira i da osvoje ABA ligu. Za to se zna krivac...na žalost umesto priznavanja zablude i grešaka, pokrenuo se rat protiv jačih(čitaj Euroligue) i uvlače u taj rat sve one koji im veruju.....potez sa koreografijom na zadnjoj utakmici je pokazao svu naivnost onih koji vode klub i posle toga se pitaju što im se svira ne postojeći faul u Milanu na kraju utakmice.....ali i dalje idu sa sloganom "nek komšiji crkne krava" pa bacaju ove informacije bez značaja.....
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Jedino sto je bitno ovde je sledece - Partizan je svesno i samovoljno u svoj svojoj bahatosti i strahu od jos jednog brisanja patosa drzavnim projektom od strane Radonje i ekipe prekrsio pravila i treba u skladu sa tim pravilima za koje je i sam glasao biti kaznjen. Prosto i jednostavno. Sve ostalo je politika i izbegavanje odgovornosti. I naravno spinovanje. A vi mozete sa teorijama zavere koliko hocete, ovo je sustina.
p

placi 951357

pre oko 1 godinu

Obrisi suze mala mojaaa ;)
M

Miloš111

pre oko 1 godinu

Pa secem se da je neko pre 20 godina samovoljno iz KLS presao u Aba ligu, dok je neko bio protiv da se ide u Aba dok nije bio ucenjen da mora da igra Aba ako hoce da igra Evroligu, i sad se neko toliko brine oko KLS takmičenja koje ne donosi nista.
1

1983

pre oko 1 godinu

Neznam bas ko brise suze i ko bezi
p

plači Gost999

pre oko 1 godinu

Plače neko, ali taj neko si ti. Plakaćete tek...
P

Ppp

pre oko 1 godinu

Pitaj Buducnost ko bezi.....
N

Nezvani gost

pre oko 1 godinu

KK Saopstenje ponovo jase. Dr nebojsa nije mogao spavati pa ajde da napise nesto. Da nije zalosno bilo bi smesno.
D

Ddddd

pre oko 1 godinu

Mislim da je posle svega svima i vise nego jasno da su price o privatnoj KLS i vise nego istinite. Neka je igraju fmp 1 i fmp 2, ionako im i jeste namera da obezvedne sport, tako su i sa Aba ligom pokusali da je privatizuju, u mulju najbolje plivaju. Posle se cude sto ih niko ne voli, dok Partizanu ukazuju postovanje na svakom koraku
V

VAŽNO

pre oko 1 godinu

Od kojeg ranga je krenula "odmrznuta" C. zvezda nakon što joj je sada ugašeni originalni FMP vratio ime i grb?
1

149

pre oko 1 godinu

Postavljaš NEPRISTOJNA pitanja.....
o

odgovorrr

pre oko 1 godinu

Od istog ranga od kog je krenula Partizan Igokea 2008
K

Kohutroa1

pre oko 1 godinu

Slucaj Kampaco- pravila su pravila. Slucaj Topic- pravila su pravila. Slucaj bezanja grobara iz lige-ma kakva pravila sredice to grobari u savezu.
R

Rule55

pre oko 1 godinu

Slucaj Kampaco, doveden pod kaznom koja je bila pre dovodjenja, slucaj Topic potpisan za fmp a u protokolu protiv Valensije,slucaj Partizan kaznjen novcano, kazna placena,Partizan nije igrao plej of i za to ne postoji kazna.
G

Gost88

pre oko 1 godinu

Neka idu u treću a bog da Žalgirs pobedi večeras!
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

I šta bi u Kaunasu?
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Jedino sto je bitno ovde je sledece - Partizan je svesno i samovoljno u svoj svojoj bahatosti i strahu od jos jednog brisanja patosa drzavnim projektom od strane Radonje i ekipe prekrsio pravila i treba u skladu sa tim pravilima za koje je i sam glasao biti kaznjen. Prosto i jednostavno. Sve ostalo je politika i izbegavanje odgovornosti. I naravno spinovanje. A vi mozete sa teorijama zavere koliko hocete, ovo je sustina.
e

eh

pre oko 1 godinu

Idalje mi nije jasno zbog cega ne istupimo iz ovog krsa od lige, od nekad lepe lige covic napravio kup, 5 tekmi i kao pehar, pa evo nadjite mi jednu ligu gde sampion ima odigranih 5 utakmica, P E T, lepo istupimo das juniorima sansu mozda se neko pokaze za prvi tim, a posle aba lige zasluzen godisnji i lepo pripreme za sledecu sezonu.
1

149

pre oko 1 godinu

Ovo je posledica poraza od Milana. Čovke baca dimne bombe skreće pažnju javnosti.
C

Cccc

pre oko 1 godinu

Sad isto to da uradi i Zvezda pa da vidimo koja će reakcija biti, ista ili će Zvezdu kazniti, ali ako je kazne onda jednostavno navijači da se organizuju i sruše sve u savezi i celi savez.
M

Milert

pre oko 1 godinu

I bas danas kad Partizan igra bitnu utakmicu a neko izgubi 4 utakmice za redom ovi cirkuzanti se oglasavaju, sta je sledece ako Partizan pobedi veceras😂😂😂😂
T

TP-1

pre oko 1 godinu

Nece lobediti,ne brini!
K

Klon

pre oko 1 godinu

HOCE tp1 hoceee, slavimo a vi cmizdrite i pisete glupa saopstenja.