""
""

Kraljevo dobilo teren Nenad Krstić!

Vreme čitanja: 3min | pet. 29.09.17. | 18:12

U akciji kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru” nekadašnji reprezentativac svečano otvorio teren u Kraljevu koji nosi njegovo ime

Doskorašnji kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić, pored brojnih trofeja i medalja, odneo je još jednu pobedu. Ovoga puta svečano je otvorio 52. teren u okviru velike Mozzartove akcije „Sto terena za jednu igru” i predao ga na korišćenje košarkašima Kraljeva, grada u kome je rođen.

Vrpcu na potpuno obnovljenom terenu „pod obalom”, s novim profesionalnim konstrukcijama i specijalizovanom podlogom, popularni Krle je presekao u prisustvu mnogobrojnih sugrađana i predstavnika lokalne samouprave i tako simbolično označio početak nove ere za ovo igralište.

Izabrane vesti

Mesto na kom su košarku igrale mnoge generacije sada će neke nove klince učiniti boljim šuterima, borba u reketu iznedriće stamene centre, a možda će i novi reprezentativac ili reprezentativka baš s ovog terena jednog dana stići u A selekciju.

Teren sa specijalnom podlogom, profesionalnim koševima, tablama i zglobnim obručevima čeka da se u svojoj veštini na njemu oprobaju nove generacije, a prvo zakucavanje je svakako bilo rezervisano za kapitena.
Oduševljen sam akcijom koju je pokrenuo Mozzart. Kroz karijeru prođemo mnogo lepih momenata, za svaki od njih se trudimo, uložimo mnogo energije, a pobede, trofeji i radost navijača su nam nagrada. Ipak, jedan ovakav gest je zaista velika čast i poseban je osećaj. Srećan sam što će na jednom ovako profesionalnom terenu stasati generacije košarkaša mog grada i drago mi je što ću na ovaj način nastaviti da ih inspirišem. Hvala kompaniji Mozzart i u moje ime i u ime srpske košarke”,  istakao je Nenad Krstić.

Grad Kraljevo i kompanija Mozzart udružili su snage na ovom projektu i predstavljen je jedan od rezultata. Podršku je dao i gradonačelnik dr Predrag Terzić.
“Grad Kraljevo je veoma rado postao deo društveno odgovorne akcije ’Sto terena za jednu igru’. Ponosan sam što danas na ovom obnovljenom terenu stojim uz jednog od naših najboljih košarkaša, reprezentativca naše zemlje, svetski proslavljenog košarkaša, bivšeg NBA igrača, Kraljevčanina Nenada Krstića, čije ime će teren nositi. Siguran sam da će u ovim neuporedivo boljim uslovima za igru uživati i kraljevački sportisti i rekreativci. Nadam se da će se među mališanima koji stasavaju na terenima kraj Ibra uskoro pojaviti neki novi Nenad Krstić, koji će nastaviti da pronosi slavu grada Kraljeva širom sveta.”

Novi teren je 52. košarkaško igralište kom je kompanije Mozzart dala novo ruho i predala ga na korišćenje građanima:
Rekonstrukcijom ovog terena hteli smo da donesemo duh velikih sportskih hala na mesto gde će se od sada, sasvim smo sigurni, igrati najbolji basket u Kraljevu. Cilj ove naše akcije, jedne od najvećih posvećenih omasovljenju i podršci sportu u Srbiji, jeste stvaranje što boljih uslova za buduće šampione koji rastu u svim krajevima naše zemlje i vraćanje dece i mladih na terene. Misija kompanije Mozzart je da obnovi svih 100 terena u Srbiji i tako pošalje poruku o važnosti sporta, socijalizacije i zdravog načina života. Važno je inspirisati generacije koje dolaze, kako bismo se svi zajedno i dalje radovali uspesima naše košarke “, rekao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Dočekaće Kraljevo nekog novog reprezentativca, a kompanija Mozzart nastaviće sa rekonstrukcijama širom Srbije do svih 100 obnovljenih terena!

Svi zainteresovani mogu i dalje da predlažu svoje terene iz kraja putem sajta www.deotvogzivota.com.


tagovi

100 terena za jednu igruEvropakompanija mozzartNenad KrstićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara