Komentari na vest

Krstičić pred Zvezdinim ulazom, dogovoren raskid sa AEK-om

M

Manche

pre gotovo 3 godine

Jel ja jedini vidim da je Krsticic otisao iz Zvezde zbog Milojevica, zato i sad bezi iz AEK-a ?!
R

Rampage

pre gotovo 3 godine

Svaka cast,ali nama treba pod hitno napadac plus levi bek.
0

011

pre gotovo 3 godine

Treba nam i desni i levi bek, kao i napadač. Krstičić je dobar igrač, ali na toj poziciji smo već popunjeni, i treba nam mlađi igrač koga posle možemo i da prodamo.
M

Mshsmab

pre gotovo 3 godine

Ja ne znam ko je ovde lud, meni je Krsticic bio u top3 igrača dok je igrao u zvezdi. Redak primer srpskog igrača koji poseduje elemntarnu tehniku, da na sredini primi loptu i da pas UNAPRED. To je ovde misaona imenica. Verovatno će prodati Nikolica ili Petrovica, jer im je i vreme da idu, ovde im više napretka nema.
j

ja psv !

pre gotovo 3 godine

Kakav je to.Kvalitet igraca kad nije ni za Raspale Grcke Lige
b

bejbl

pre gotovo 3 godine

Nenad je fizicki jako jako otanjio a nije nikad bio poznat kao igrac sa plucima...Nisam siguran da ce imati neke minute...mozda u domacici gde moze da krpi i odmara neke iz veze.
l

luja

pre gotovo 3 godine

A da vratimo i Žigića i reaktiviramo Pantelu?
d

delija 1971

pre gotovo 3 godine

Kanga sa jednom nogom u gipsu je duplo bolji igrač od ovog krstičića
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

A Nikolic sa obe noge u gipsu bolji od Kange. Ovo pricam kao grobar. Gurajte svoju decu, a neke raspale strancw bez ijednog kvaliteta poput Kange, koji ne moze nigde da igra a ovde mlati masnu lovu.
O

Ojo

pre gotovo 3 godine

Prodajte Mrkelu
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Bravo za upravu,to nam treba bekova i napadaca imamo na izvoz jos dva srednjaka i ulazimo u kup sajamskih gradova
R

Realno je

pre gotovo 3 godine

Kakvih ovdje botova ima pa to je nesto... Oni pricaju o skautingu, i ko valja i ne valja... Ne mozes budalama objasniti, ali ne mozes ni ostati imun na njihove gluposti... Kad dovedes poznato pojacanje, ne valja, sta radi skauting sluzba, ovog svi znamo... Kad dovedes FalSinelija, ne valja, sta ce nam ovaj, gdje ga izvukose... Ljudi doveli Dragovica, i nije dovoljno, pa dovesti igraca tog renomea je umjetnost... Pustite ljude da rade svoj posao, a svoje zivotne frustracije ispoljavajte na druge nacine
B

Botovina Ante

pre gotovo 3 godine

A ti ni ne znas sta je bot. To su oni sto Tvorza placa da mu pisu hvalospeve i lupaju minuse na svaki razumni komentar. Anti narodni elementi koji se prodaju za saku dinara a ne mare sto sve urusava, krade, radi po "burazerskim" osnovama. Koji kao papagaji ponavljaju da je najbitnije da je sacuvana osovina tima i hvale Mrkrlin "rad" ili bolje receno ne rad. Najavljivali su bombe, Prijana i Splavarova a na kraju su doveli Dragovica (njega zapravo i nije Mrkela doveo nego deda) i sad Krstu po sablonu - koga ono bese znamo. Pravi zvezdas koji zaista voli klub a ne sitne pare koje moze da uzme, bi ove usranom motkom terao. Toliko.
C

Codaaa

pre gotovo 3 godine

Daj jebote koji djavo trpamo više vezne Kanga je kvalitetniji za klasu od Krsticica i imamo ih ko zna koliko, a špica i levog beka po jednog a nema ih ni na vidiku, Terzić priča 23 juna da 30 dolazi a nema ga nego vraćamo bezveze nekog sto je odigrao jedno polusezonu.
s

safdghgj

pre gotovo 3 godine

transfer koji niko nije ni trazio, ali to znaci da barem vise necemo gledati Nikolica i Njegosa, sto je bilo mnogo, mnogo je.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Nikolic je za Krsticica, ali bukvalno, doktor fudbala.
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Dobar je Krle ali ne dovoljno za Ligu Sampiona. Pa i za Ligu Evrope je mrsav. Bar je takav utisak ostavio pre 3 godine kad je prvi put bio ovde. Ne znam zasto se ocekuje da bude bolji u 31oj godini. Ta politika vracanja igraca mi ne ide u glavu. Tako su hteli i Pesica, vratili Srnica, Boacija, a niko od njih nije pokazao ni u prvom mandatu da pravi razliku u Evropi. Zasto misle da ce u drugom da budu odjednom toliko bolji?
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Све си управу сем за Боачија! Он је у првом мандату носио сам Звезду кроз квалификације, постигао 8 погодка, уз Кангу најзаслужнији за пласман у групну фазу после 11 година. Позз
9

951357

pre gotovo 3 godine

Može da pomogne, ali svakako ne bi bio prvi izbor... Pa valjda ima neko bolji...
G

GS

pre gotovo 3 godine

Prodaće vjerovatno Petrovica i Kangu, tako da ostaju Nikolić, Sanogo i Krstičić. Stanković je vjerovatno trazio Krstičića da uz Sanogo-a bude osigurač kao zadnji vezni. Budući da imamo izuzetno ofanzivni trio Katai, Ivanić i Falko, Sanogo i Krstičić ce ih rasteretiti defanzivnih zadataka, što će Zvezdu učiniti izuzetno ofanzivnom. Treba još jedan brz napadač i jedan bek.
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Prodace vjerovatno i Petrovica i Kangu osim ako nemaju plan da Ben igra spica. Guzva u vezi a novog spica nema.
p

pivljanin

pre gotovo 3 godine

Kanga je za ovoga izmislio fudbal sve sa stativama.
O

Oberin Martel

pre gotovo 3 godine

Auu... pa mi se spremamo za LŠ sa Krstičićem. Videćete našta liči Krle na prvoj ozbiljnijoj utakmici. Za njega je i Sanogo doktor fudbala. Onoga ko za Krstičića da jedan evro treba na doživotnu robiju. Kanga nikud ne idi. Ostani uinat Miti i Terzi.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Kanga nemože nigde i tu je stavljena jedna velika tačka
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Prodali bi oni odavno, samo kad bi neko hteo da kupi takve budake.
G

Gazi, lomi Zvezdo

pre gotovo 3 godine

Terza molim te nađi nam idealnog levog beka,da može Roda da odmori(daj bože da ostane) i jednog ubicu u napadu i mi smo top,GAZI BREEEEEEEEE
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Madjija jel su to te najavljene bombe, jel to drim tim, najjači tim od Barija. Jel se mi spremamo za LŠ ili Ligu Konferencije. Dovodi se zadnji vezni a na toj poziciji ima najviše igrača. I Sanogo i Nikolić su bolji od Krstičića, a o Doktoru Kangi neću ni da pričam. Znači rešili ste da zavalite Kangu u Emirate, pa je Krstičić kao zamena. Ja mislim da oni ne znaju gde udaraju. A bekovi i špic ni na vidiku. Ono što pričam dva meseca, u klubu nema para, to govore činjenice. Ovo uopšte ne ide na dobro, ali se ipak nadam da ćemo igrati bar LE.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Ajoj doktor Kanga. Imas li ti oci prijatelju. Srdjan Plavšić za njega Mesi lično.
G

Gost Djape

pre gotovo 3 godine

Neznam zasto ali komentar mi je opet objavljen na sasvim dugi tekst, sada na utakmicu oenglezma. Cekirajte redakcijo sajt nesto nije u redu. Procitah sve komentare i 99% grobatski, neznam dali su toliko ljubomorni ili su im stvarno isprali mozgove, idite slavite dolazak Gomesa a nas pustite da radimo na svom timu. Mozda Krsticic i nije brz igrac, ali nisam video igraca sa takvom voljom da podigne tim, pogledajte njegove utakmice u Zvezdi u evropskim takmicenjima. Dobro dosao legendo i nastavi da pumpas pouzdanje ostalima kao u proslom mandatu.
P

Profesor srpskog

pre gotovo 3 godine

Ne znam se piše odvojeno. Dali može biti Salvador Dali, a pitanje "da li" se piše odvojeno...
0

0211

pre gotovo 3 godine

Možemo odmah u 100€ da Zvezda ove godine ne igra Evropu. Možemo i u još 100 da Deki odlazi do zime.
K

Koan

pre gotovo 3 godine

Možemo u 1 mil. $ da Zvezda igra LŠ. I šta sad?
G

Gost779

pre gotovo 3 godine

and mozee
G

Gost555555

pre gotovo 3 godine

Mislim da bi Deki otisao vec sada jer sportski direktor ne moze da ispostuje nijedan dogovor i obecanje. Napadaca do pocetka priprema nema, alternative na levom beku nema, o za sve je odgovor pa doveli smo Dragovica, tim je dobro popunjen. Sa Gobeljicem, Vukanovicem pa i Srnicem, tesko.
G

Gost ali pravi

pre gotovo 3 godine

a voleo bi?
0

0211

pre gotovo 3 godine

Familijo, ne bih voleo uopšte. Nisam prikriveni grobar, ako čitate komentare znate da sam na strani CZ. Ali ovo ništa ne valja, od a do š. Opet se radi kao i do sad pa ako nas usere, usralo nas. Bojim se da će sreća ovaj put da okrene leđa. A Deki je toliko puta zavrnut ali ćuti jer gospodin i pre svega zaista voli Zvezdu ali kao što kažu, lija lija pa dolija. Imao je jednu želju, napadač do početka priprema. Posle prošle sezone ako to nisu uspeli da mu obezbede o čemu mi dalje da pričamo.
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Da su bili pametni nebi ni dozvolili Krsticic da ode iz Zvezde,dobro dosao nazad Krle.
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Da su se nešto pitali ne bi ni otišao, ali pošto je imao klauzulu da može da ide za 500.000...
e

esex

pre gotovo 3 godine

dobar za domacu ligu,spor za evropu.dajte nesto novo,imamo li skaiting

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

skaiting nemamo ali imamo skauting
m

mornar

pre gotovo 3 godine

Norwegianviking, nemamo ni to
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Ovaj sarlatan samo vraca igrace koji ne uspeju van Srbije,hteo je Pesica,vratio Boacija,Degeneka,ovog vraca 28 put,Savica,Srnica,jel sledeci Zule?Eto kakvi su,ne mogu da ispregovaraju normalno pojacanje a kad krene Liga Sampiona ako ispadnemo od Makabija ili Kairata opet ce da svale opet krivicu na nekog petog,samo on i Terzic lopov nikad nece biti krivi.Sta je sa onim sto zbog njega igramo prvo kolo bez publike kad je vredjao Ibrahimovica?Kako rekose naci ce ga.Nasli su ga oni odavno samo sto im ne ide u prilog da nekog svog pajtasa cinkare
s

slazem se

pre gotovo 3 godine

ali, vracaju ove igrace jer nisu stranci, tu ne moze mnogo da se bira.. zvezda vec ima nekoliko stranaca vise
0

0211

pre gotovo 3 godine

Ne valja ovo ništa. Deki tražio napadača, njega ni na mapi. Lože nas nekim imenima, nagađaju. Nadaju se da Deki potegne pa da pregovara a imamo kao neki skauting. Nemamo. Niti smo imali. A znate što? Zato što su to još duše na platni spisak. Treba napadač, bekovi, treba da se reše Srnića, Vukadinovića, Gobelje i još par njih. Višak su, zašto da im se plaća a da ne rade ništa? Neće ih niko? Ok, raskineš ugovor, isplatiš i ćao. Ovo je biznis ljudi, fudbal je biznis, nema mesta za ljubav, "nema smisla" i ti izgovori.. Sve što ne valja - teraj. Zašto se dovodi onaj iz Kolubara pa se šalje na pozajmicu? A pritom smo tanki na toj poziciji. Izgovor je "mlad i ide na kaljenje" 21 god decko ima. Ništa se ne radi, pompa oko Prijovića za koga se iz aviona vidi da neće da dođe. I još je on razlog što se nije doveo igrač? Zamisli. Volim CZ, Volim sve što je donela ista ta Zvezda ali ne miriše na dobro, UOPŠTE. Zasluženo nas je gledala sreća ali i to će da ispari jer se unutar kluba ozbiljno mulja a ne ulaže se u skauting službu što je danas u fudbalu "Must". Nadamo se najboljem, spremni na najgore. Pozdrav
c

crvena zvezda 45

pre gotovo 3 godine

Jezivo bacanje para. A što ćemo LŠ napadati opet sa nekim Vukanovićem to nikom ništa, posle nam Sunce krivo kad ispadnemo...
G

Gost5

pre gotovo 3 godine

Pa da,vučić ga nazove u poluvremenu i on da gol 😂😂
W

Wolf912

pre gotovo 3 godine

Pa dobro, gledajte sa pozitivne strane, Mita da nam dovede još Boaćija, Žuleta, Vujadina i Donalda i više ne može da dovede ijednog povratnika.
S

Stižu

pre gotovo 3 godine

Krneta i Bajalica 😂😂😂
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Drug, ne brini se ništa, sve to Mita zna, ima on plan, ono strategija, dugoročnost, sve se to planira... Sećaš se kako je odradio mega transfere za Kanjasa, Van la Paru i Žandera. I što je najvažnije, koliko je miliona Zvezda zgrnula samo od njih trojice... Imamo sportskog direktora za Lajpcig ili Lil. Ne znam kako ga nisu do sada odveli...
N

Nick.cdn

pre gotovo 3 godine

Moze; La Para, Kanjas, … i pun kamion drugih.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Канга, Николиќ, Петровиќ, Крстичиќ?
K

Koma

pre gotovo 3 godine

Sta ovi ljudi rade ,umesto da daju sve pare na kvalitetnog napadaca, oni dovode Krsticicica na cijojoj poziciji imamo Kangu i Nikolica
D

Dosta sa populističkim upisima

pre gotovo 3 godine

Isključi FM, to što u ovom trenutku nije stigao napadač, ne znači da ceo prelazni rok treba da stane.
K

Koma

pre gotovo 3 godine

Nama su najvaznije utakmice sezone 21. I 28.7... ako tu ispadnemo posle mogu da dovedu i Lukakua nista nece promeniti
G

Gost555555

pre gotovo 3 godine

Super! E sad jos ono sto nam stvarno treba LEVI BEK i NAPADAC.
P

Pejsi

pre gotovo 3 godine

Miloje na aparatima
М

Ммм

pre gotovo 3 godine

Милоје у фазону, хвала Богу кад сам се отарасио овог спораћа, а да нисам сам морао да му кажем да ме рачунам на њега
@

@mmm

pre gotovo 3 godine

Druze, vidi se da si igrao jako ozbiljan fudbal ali samo na fizickom…i to samo kad je bilo obavezno…