Komentari na vest

Lilard: Jokić je MVP, nismo mu dozvolili da nas rastrgne; Nurkić: Uradili smo sve da ne razigra saigrače

p

playoffs

pre gotovo 3 godine

Mislim da je prerano otpisivati Denver i Portera nakon samo jedne utakmice. Prva utakmica je vecim dijelom opipavanje snaga. Malone je trener koji se odlicno prilagodjava protivniku i podesava tim kako serija odmice. U drugoj utakmici ce se vidjeti koliko stvarno Denver moze. A domete Protera treba suditi nakon ovog playoffa. Ajmo Denver!
B

BN

pre gotovo 3 godine

Nurke ga pustio haha tako me slatko nasmijao da nema dalje. Pa covjek radi snjim sta hoce, Nurke je panj nad panjevima!
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Cuj vi mu niste dali da asistira. Razigravao bi on i te kako da ima koga. Onaj porter sivonja 1/10 za 3. I on je kao neki najbolji igrac posle jokica i budućnost ekipe. E svetla im je bas sa njim kao liderom.
G

Gost11

pre gotovo 3 godine

11/11 je bio za dva, misliš da je njemu lako?Da ne oseća nikakav pritisak nakon povrede Mareja?Odjednom je postao drugi glavni igrač u ekipi,ima svega 22 godine i treba mu dati vremena,momak je zver!
V

Voždovac

pre gotovo 3 godine

Ja dobio silne minuse kad sam pisao da je Porter kao Kajl Kuzma. Fizičke predispozicije 10/10, selekcija šuteva 0.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

@Gost11 A kako taj isti pritisak nemaju tejtum, doncic, bol i ostali mladi igraci? Doncic je jos mladji dosao u krs od ekipe, 2. zvezda ekipe mu je vecito povredjeni porzingis pa vidi dokle je podigao dalas. Nisam primetio da porter uzima mnogo vise suteva nego pre povrede mareja. Kad lopta dodje do njega to je kraj napada, igrac slican klarksonu, ne bi mami rodjenoj dodao. Bilo je dosta utakmica u sezoni kada je on uzimao najvise suteva u ekipi, pored zivih jokica, mareja, herisa, bartona i ostalih. Kad sutiras npr 1/6 za 3 i imas 22 godine sigurno ti je samopouzdanje dosta srozano. Pa onda malo razmisliš, ajde necu vise da silujem, mozda nekog drugog krene, mene ocigledno nece danas. Ali ne, nastavlja da sutira kao sivonja zadnji. A decko nije uopste neki suter, generalno. I ajde mozda i da mu se oprosti sve da igra kvalitetnu odbranu. Odbrana mu je na nivou deteta koje je tek pocelo da se bavi kosarkom. Toliko ima dobre fizičke predispozicije i bio bi strasan defanzivac, ali decko je potpuno nezainteresovan u odbrani, razmišlja samo kako ce da baci ciglu u sledecem napadu. Denver je nocas iskljucivo zahvaljujući njemu izgubio. Njegov performans u 4/4 je nesto najgore sto sam gledao u nba plej ofu.
M

M17

pre gotovo 3 godine

Porter je jedan od najvecih ciglara u ligi.