Komentari na vest

Luka se ispromašivao na zagrevanju, pa izveo čudo: Delovalo je tako lako

G

Ggv

pre 3 meseca

Niko ne ponižava Doncica ili Embida i ove brojke. Da je NBA cirkus postao, postao je. Da se ne igra odbrana, ne igra se. Da se masa loži na to, na globalnom nivou, loži se. Ali ne može niko da me ubedi da se igra odbrana na utakmici u kojoj u drugom poluvremenu jedna ekipa da 82 poena, a druga 76??? 😂 A sto se tice ovoga zašto Bogdan ili Exum ne mogu više, pa u svakoj ekipi imaš superstar druže i neće sigurno Exum da troši više lopti od Doncica. Naravno, razlika u kvalitetu je ogromna to ne sporim, ali shvataš poentu. Ne bi on postigao verovatno nikada 73 poena ali bi mogao da dodje do 40 nekih, kao neki career high, 100%. A kladim se npr. da bi Jokara isto mogao do 70+ kad bi hteo, samo što lik nije paljevina kao ovi, i ne doticega što su ova dvojica u razmaku od par dana ubacili 70+. Ako mu se, da prostiš, digne ona stvar, ili proradi onaj, što bi rekli Srpski inat ako ga u njemu ima uopšte, eto i njega uskoro na 70+.
G

Ggv

pre 3 meseca

A zaboravih na Bogdana, da povučem samo jednu paralelu. Bogdan je u EL postigao najviše 27p. U Feneru, gde je bio jedan od glavnih igrača. A u NBA je postigao najviše 40p kao rezerva u Atlanti.

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Terminator
t

to je to

pre 3 meseca

bravo Luka Srbine
N

NN3

pre 3 meseca

Šutirati 25/33 iz igre je nešto neverovatno i istorijski. Niko nikad nije ubacio 60+ poena sa preko 70% iz igre, ma kakva god odbrana da se igrala. Šutirati 25/33 na terenu ispred zgrade je nešto fantastično, a ne na utakmici... I ljudi i to omalovažavaju. Bravo Luka.
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

😂😂😂😂 daj bre druze,pa u NBA se uospte ne igra odbrana.Ono je vise cirkus od lige😂😂😂😂
A

Aha, jeste.

pre 3 meseca

Pa što Bogdan ne zabije toliko ili Exum koji je prošle godine bio dominantan u ligi gdje se igra odbrana, nego se bajke prepričavaju kad postigne 25 poena. Micić koji je krema eurolige, skuplja minute, pa da se toliko odbrane je igraju kao što je narativ među slabo upućenim gledaocima, Micić bi bar 10 imao u prosjeku na 15, 20 minuta kad mu daju toliko prostora... Lijepo bi bilo da se ne ponižavaju ovakvi brojevi, pa makar da sam ga lično čuvao, 73 meni da postigne je respekt, a ne klasnim igračima.