"Marinović"
"Marinović"

Marinović: Zvezda, Bešiktaš, Partizan... Samo nam fale još Lejkersi

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.10.14. | 17:15

„Imamo težak raspored, ali smo smogli snage da pobedimo jednu Cibonu u Zagrebu ili Cedevitu koja je pretendent za najviši plasman", kaže srpski plej

MarinovićOlimpija je, pobedom nad Cibonom i Cedevitom, uspešno započela novu sezonu u ABA ligi, a značajan doprinos i učinak imao je Marko Marinović. Srpski plej je ukupno na oba meča zabeležio 20 poena i 15 asistencija.
Pre svega moram istaći da sam zadovoljan Olimpijom kao klubom“, kaže za MOZZART Sport Marinović i dodaje. „Olimpija je institucija, dobro organizovan klub, baš onako kako bi trebalo da bude“.

Ligu ste otvorili sa dva trijumfa.
„Imamo težak raspored, ali smo smogli snage da pobedimo jednu Cibonu u Zagrebu ili Cedevitu koja je pretendent za najviši plasman. Dobro je krenulo, samo nek se ovako nastavi“.

Izabrane vesti

Na poslednjem meču zabeležili ste deset asistencija.
Doveden sam da pomognem svojim iskustvom. Imamo samo par iskusnih igrača, ostali su jako mladi. Dobro se radi, zadovoljan sam, ali sezona je duga, tek smo na početku“.

Olimpija ima težak raspored...
Čekaju nas dueli sa Zvezdom, Bešiktašem, Partizanom i da ne nabrajam, samo nam fale Lejkersi kao protivnik. Prvi rival je Zvezda, fizički su spremni, napravili su dobar tim, favoriti su, ali mi se nećemo predati, imamo svoje adute, svoju mladost“, optimista je Marinović koji je svojevremeno nastupao i za crveno-bele.

Piše: Đurđe Mečanin

(FOTO: MN Press)


tagovi

KK OlimpijaMarko Marinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara