Komentari na vest

Markus Hauard namestio sočiva, pa razbio Barsu: Bilo je i 30 razlike za Ivanovićevu Baskoniju (VIDEO)

z

zato u Spaniji

pre 6 meseci

ne ide i jos ce ispasti iz lige, u evroligi svakako nece uraditi nista, kao ni zvezda ( vec 10 godina redovna kanta evrolige ) i partizan...prosla godina partizanu i sansa propustena se nece skoro ukazati.
S

Statler

pre 6 meseci

Čudan zaključak. Privilegija je nadmetati se sa najboljim ekipama, jedino se kod nas neosvajanje EL doživljava kao totalni neuspeh. Nikako mi nije jasno na osnovu čega imamo tako nadmen i potcenjivački stav prema ostalim ekipama.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 6 meseci

@Statler Mi generalno imamo takav stav prema svima i svemu, bez bilo kakvog pokrića. Sami su Mađari izjavljivali da su se čudili našem nadmenom stavu pre susreta sa njima. Piksi koji izađe i mrtav ladan kaže pa neće valjda Bugarska da me saplete, a ti protiv njih jedva živu glavu izvukao u nadoknadi vremena. Terza sa njegovim izjava kako je Zvezda ovo ili ono. Takvo arogantno samopouzdanje je obično odlika slabog intelekta .
N

Noco

pre 6 meseci

Poterali ste najboljeg trenera u Evropi, posle Željka...
P

Provalija

pre 6 meseci

Barsa je u ozbiljnom padu. Videlo se i na prošloj utakmici protiv Zvezde. Pobedili su samo zbog zvezdine loše igre u završnici i pomoći sudija u odlučujućim momentima. A ovo večeras ne treba ni komentarisati.
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Dule nagrdio Barsu.