Vasilije Micić (©Star Sport)
Vasilije Micić (©Star Sport)

Meksiko poslednji test Srbije pred start olimpijskih kvalifikacija

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.06.21. | 10:03

Posle toga ekipa ulazi u "balon"

Sprema se polako teren za okupljanje potencijalnih kandidata za dres reprezentacije Srbije uoči olimpijskih kvalifikacija u Beogradu (29. jun - 4. jul), a dok se ekipa ne bude našla na starom mestu kompletira se lista kontrolnih susreta gde će selektor Igor Kokoškov moći da isproba sve varijante i igrače.

22.00: (1,55) Real Madrid (14,5) Valensija (2,70)

Izabrane vesti

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, posle već dogovorenog gostovanja na Akropolis kupu u Atini od 18. do 20. juna, poslednji test Srbije biće susret s Meksikom 23. juna. Podsetimo, Meksiko će biti jedan od rivala Orlova i u Atini zajedno sa selekcijama Grčke i Portorika, pošto je naknadno upao na mesto Novog Zelanda jer su u toj zemlji odlučili da ne učestvuju ni na kakvim sportskim događajima zbog pandemije virusa korona.

Kako se može čuti, posle duela s Meksikom 23. juna, plan reprezentacije Srbije je da uđe u obavezan "balon" nekoliko dana pre početka kvalifikacionog turnira, kada će se raditi potrebni PCR testovi uz ostale obaveze kako bi se ispoštovale zdravstvene mere.

Prema dosadašnjim najavama, Nemanja Bjelica je odlučio da bude sa reprezentacijom u kvalifikacijama iako nema NBA ugovor, Boban Marjanović je najavio dolazak posle završenih obaveza u Dalasu, dok je situacija s Markom Gudurićem kompleksna zbog upale tetive.



tagovi

košarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara