Komentari na vest

Moćna Mega pokorila Ljubljanu! Sada čeka Zvezdu

J

Jtd

pre 13 dana

Cakovicu(komentator) smanji dozivljaj covece, kvalitet prenosa se ne meri brojem izgovorenih reci, besmislenih :-)
l

laktasi top 12

pre 14 dana

Mega ce da zapne svim silama protiv Zvezde u polufinalu dok je prava igokea pustula onu fuzionisanu da pobedi lagano u laktasima sto je bilo za ocekivati!
S

Svi na Teren

pre 14 dana

MORAMO SE DOBRO SPREMITI,MEGA IGRA ODLICNO,NE SME BITI OPUSTANJA,TOPIC,TOMPKINS I SMART MORAJU NA TEREN,SVI IGRACI DA IGRAJU I POMOGNU!
n

nema vama pomoci

pre 14 dana

"da li smeju pobediti zvezdu" "mega ce zaboravi da igra" klasicne mantra grobarske komentare, znaci ako zvezds pobedi to je namesteno, pustili nas, da li vas je toliki strah od zvezde mukice male? da ste vec krenuli sa kukumavcenjem?
Y

Yes sir

pre 14 dana

Koliko je tačno puta Mega do sada pobedila Zvezdu. Eto, toliko je to izrež...., mislim neizvesno. Zvezda na Jadranu svake sezone ulazi s 4 pobede unapred upisane. Dva kluba jednog gazde i lični menađer s druge strane. Ima li sporta ili uopšte neke sfere u životu gde ovi ne idu na kvarno ili ne traže za sebe nepoštenu prednost? Doduše, UDBA im je osnivač, šta se i ja čudim.
t

todos

pre 14 dana

za razliku od tebe, drugog blizanca, kluba koji je nastao iz velikog praska…

biancorosso

pre 14 dana

I vi ulazite u sezonu za početak sa dve sigurne pobede protiv vaše filijale Igokee 2, a posle vam pomažu budućnost, cibona i split jer ste najrođeniji. Tamo ste osnovani, bio vam je predsednik ustaša, kroz istoriju glavni igrači su oni, dočekujete ih sa aplauzima i cvećem, glasate za svaku odluku koji oni predlože, navijate za njih protiv srpskih klubova.... što bi rekli mi Zvezdaši ušlo u krv i doviđenja.
M

Maser

pre 14 dana

Rece simpatizer FMP 2 koji imaju 50 vezanih pobeda protiv originalnog FMP hahaha...pritom, Igokea je pobedila u regularnog delu sezone, a kad bi originalni FMP smeo da pobedi novokomponovani FMP 2 izbili bi neredi na ulicama postenih navijaca vasih haha
Y

Yes sir

pre 13 dana

Pošto mi niko nije odgovorio na pitanje koliko puta je tačno Mega dobila Zvezdu, evo ja ću odgovoriti: nijednom, 0 puta, kad god je trebalo. A Partizan je dobio i Borac, Mega, Split, ali dobrto, mi nismo toliko jaki kao crveno beli Harlem Globtrotersi.
P

Preža

pre 14 dana

Opa grobari sada navijaju za Megu? A do juče drvlje i kamenje na Miška?Bolje se molite da ih Zvezda dobije, jer su u mnogo boljoj formi od svih abaligaša trenutno.
А

АКИ

pre 14 dana

Браво Мега.Ђуришић и Миљеновић сјајни.Јовић 19 год сјајна сезона.Ковачевић џокер као и много пута.Полако враћају и Милијашевића на прави пут.Вечерас је шансу добио и Мушицки 2005 год. Ту је и Богољуб Марковић 2005 год.Из меча у меч све су млађи а побјеђују.
R

Rodman93

pre 14 dana

Vidjećete kako će u polufinalu da "zaborave" da igraju košarku i budu pregaženi kao plitak potok.
A

Alex20

pre 14 dana

Ma da bre..
I

Ivan FCRS

pre 14 dana

Koju vezu ste to pronasli izmedju zvezde i mege? Misko je u proslosti samo pokazivao da mrzi zvezdu i da favorizuje partizan.

Toto-ko-tunjo

pre 14 dana

Izdrži, hrabra kukuvijo. 💪
A

Aha...

pre 14 dana

Čeka je da dogovori transfere,ništa drugo...Pa nije to Partizan pa da zapnu i pokušaju da pobede...
I

Ivan FCRS

pre 14 dana

Bukvalno pobedili zvezdu proslu utakmicu, igrali na noz kao i uvek. Sve suprotno od ovog spina koji si napisao.

Toto-ko-tunjo

pre 14 dana

Svi i sve protiv vas... Pa to je tako tužno. 🥺
N

NNL

pre 14 dana

Iako navijam za Zvezdu volio bih da Mega osvoji samo zato sto ima domace igrace + Ilyasoglu. Jelavica i Maloveca ni ne racunam u strance.
S

Svašta

pre 14 dana

Bukvalno pola ekipe stranci...
P

Pale, RS

pre 14 dana

Baš komentarišem sa drugarom kako ove godine nije ni jednom pomenut, jer su u prvom planu Đurišić i Plavšić sada. Ali dečko baš ima šmek za košarku. I mali Hrvat Jelavić bi mogao biti opak košarkaš.
G

Ghost5

pre 14 dana

Pa ni ti ga ne pomenu, a zalis se?
H

Handball Fan

pre 14 dana

Da li ovo znači da bi Mega mogla nastupati u EuroCupu? Ili je Olimpija siguran učesnik bez obzira na plasman u Aba ligi?
B

BokiUSA

pre 14 dana

Iskreno bili su ubedljivo poslednji u grupi EK. Mogli bi da olade ove sezone da vidimo kako bi se snasla Mega. Mada mislim zbog Mira u kuci da su Buducnost I Cedevita u EK....
t

tuneki

pre 14 dana

Vrhunska mlada ekipa Sledece godine bice opet sjajnim mladih bekova Milijasevic,Petrovic,Musicki
a

aba

pre 14 dana

Bravo Mega! Mega iznad svega!!!
t

tuneki

pre 14 dana

na koju foru Miljenovic nije pozivan za reprezentaciju a pozivan Uskokovic rezerva Borca
j

jjjjjjjjj

pre 14 dana

nadam se da ce ako i Zveezda pobedi suta obe polufinalne serije pomeriti nedelju dana
Z

Znik

pre 14 dana

Da smeju pobedili bi i Zvezdu u 1/2, ali stize direktiva da bude sklanjalica da se slucajno ne umori mezimica.
P

Pixy

pre 14 dana

Kuknjava počela i pre nego što je polufinale početo.
m

miiloss

pre 14 dana

Miljenovic odlicno napreduje...uz Topica buducnost na pleju zagarantovana.Jos ako Drezgic ostvari potencijal to ce biti sjajno.Videcemo Milijasevica od sledece sezone,krajem ove dobija sve vecu sansu,al od sledece se ocekuje da pokaze pun potencijal.
Z

Zeusus

pre 14 dana

Hoće li smeti da se bore u polufinalu ili sledi klasika stil
H

Haxer

pre 14 dana

Izuzetno talentovana ekipa. Svaka cast za njih i trenera Baraca. Samo steta za njih sto barem jos jednu sezonu ne ostaju svi na okupu..