Komentari na vest

Može i ovako: Zvezdini igrači ispratili Partizanove do tunela, za gospodske manire nagrađeni aplauzom

5

56789

pre 11 meseci

STO TAKO NISU STALI KAD SU NAS GADJALI
G

Goss

pre 11 meseci

Klasični foliranti i provokatori
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Dostase pisalo,dajte da mokrimo u kese.
a

all grobar

pre 11 meseci

lep gest igraca CZ, ali kad se vec apostrofira ovaj gest zasto neko nije napisao clanak: Na prve 2 utakmice niko nije gadjao igrace CZ ili normalno zagrevanje igraca CZ ili igraci CZ normalno napustili Arenu. Medijska cenzura, sve ono sto je lose bilo u Pioniru se stavlja pod tepih, ne prica se o coVicevOm izbacivanju zandarmerije, o nasrtajima navijaca.. vec se sva krivica svaljuje na 4 "tudja navijaca" i jednom jadniku kome jos bridi guza. Ili ono sto je najsmesnije, 6000 od 7000 ljudi te gadja, pljuje, vredja i pokazuje ti srednji prst, a tebe cudi sto im je jedan igrac pokazao isti. Medijska cenzura je pocela i na ovom portalu, svaki nas peti komentar ti objave, al zato ono sto i ne treba objaviti (razni prostakluci) ne cenzurisu.
S

Sofronije III

pre 11 meseci

Ljudu ti pokazuju srednji prst, pa i ti njima pokažeš. Ko je prošle godine Panteru pokazao srednji prst? Ko se pred Lesorom hvatao za međunožje? Ko je Madaru pokazao srednji prst? Zašto Naneli skače na gledaoca? Koga ti pravdaš? I jedni i drugi su DEBELO (pre)plaćeni sportisti i moraju se ponašati sportski. Pokušavaš da opravdaš jedne i za sve da okriviš druge. Sećaš li se stolice u glavu Jovića? Ne? A toposvski udar gomilu bačenih predmeta, pa čak i dildo prošle godine? Ne? I za kraj, neandertalci su i oni koji bacaju predmete na teren i oni koji vređaju žene i decu. Kromanjonci su oni koji pravdaju neandertalce, a najgori su oni koji pokazuju srednji prst publici ili protivnicima. I to sam ti razjasnio.
@

@sofra

pre 11 meseci

A gde ti vidis da ja pravdam ponasanje Nanelija, Lesora, Madara... Ja te pitam dal su se igraci CZ normalno zagrejali na obe utakmice? Jel pisao neko saopstenja iz Partizana pred pocetak serije i podizao tenziju dok jos lopta nije ni podbacena? Jel je istina da navijaci CZ ne uzimaju majke i sestre u usta ili si mozda i to zaboravio kao sto si zaboravio mokracu, al se secas dilda i topovskog udara? Ovde vise nije bitno ko je prvi poceo, bitno je ko ce ovo da zavrsi i prestane se sa ovim glupostima. A ja ti kazem da kad bi sutra zlo od predsednika tvog kluba otislo, tenzije bi bile mnogo manje.
D

Dedadakaze

pre 11 meseci

A gde je danas saopstenje? Odlazak u policiju da se prijavi Panter za TIRULIRUTIRULIRU....
D

Dedadakaze

pre 11 meseci

Komsinice,dobro mi dosla....
t

trenercina

pre 11 meseci

Nijanse odlucuju.Ekipe su veoma izjednacene.Domaci teren i sve vezano za njega donosi ogromnu prednost.Sudije su uglavnom pod uticajem atmosfere i donose domacinske odluke.Nesvidja mi se sto je napravljena ovakva prica da je smak sveta ko izgubi petu.Kada se igra na kos vise Partizan je bolji kad se zategne odbrana i na mali rezultat onda Zvezda pobedjuje.Nadam se samo da ce se serija uspesno privesti kraju i da peta nece biti prekinuta i ako mi mirise na svasta!

Damir Bazdarevic

pre 11 meseci

sad mora tako, znaju gde dolaze i sta ih ceka.
S

Sofronije III

pre 11 meseci

Gde dolaze? Ja sam mislio u hram gde vrli navijači pevaju dečje pesmice, a igrače protivničke ekipe dočekuju cvećem? Ili im kao nekad slede stolice u glavu, topovski udari i dildoi?
P

Popsi

pre 11 meseci

Svaka čast.
V

Vamos

pre 11 meseci

Igraci i jednog i drugog kluba su vrlo korektni u odnosima ove sezone (osim sitnih peckanja - što je i normalno)... Navijaci treba na njih da se ugledaju. Svaka cast i jednima i drugima!
G

Gost13

pre 11 meseci

Brate ne znam šta si ti gledao, ali ako je tebi korektno ponašanje pokušaj povrede na svaki potez, pevanje pogrdnih pesama sa navijačima, slikanje sa transparentima koji vređaju istog zog protivnika onda okej, igrači oba kluba su korektni.
t

tre

pre 11 meseci

madar,LEDEJ,Naneli…srama imas li?A ne…ti si Partizanovac
a

a da su izgubili da li bi ih ispratili?

pre 11 meseci

samo pitam
S

Sofronije III

pre 11 meseci

Ne bi pokazivali srednji prst kao Madar i Panter, ne i se hvatali za međunožje kao Lesor niti se "zagrevali" kao Ledej. Reci mi jednog igrača Zvezde koji je ikad tako nešto uradio. Čoveče, PRE utakmice pola vaših igrača nije prišlo da se pozdravi.
@

@sofra

pre 11 meseci

Sto Vildoza nije hteo na kraju da se pozdravi sa Avramom, nit ga covek napado, pruzio mu ruku... Sto Vildoza na 30sec do kraja okrenut publici ide rukama nagore i potpiruje vec postojeci incident.
S

Strasan

pre 11 meseci

gest,niste ni svesni toga koliko su ih ponizili sto su ih ovako ispraznili. Pa lakše bi im bilo da su ih stolicama gadjali a ne ovako kao devojčice da ih prate.
p

pakao vas ceka

pre 11 meseci

foliranje,znaju gde dolaze,pada budu fini
@

@pakao

pre 11 meseci

Evo tresemo se svi zajedno, prica se da si ozbiljan tastatura ratnik... 🤡🤡🤡
D

Dajvak

pre 11 meseci

Da li bi se desilo isto da su poraženi? Manite me lažnog moralisanja. Ono kad vodiš u meču pa protivniku pružaš ruku da ustane ili ovako nešto kad dobiješ tekmu.......Kakav si u porazu - to je jedino što se broji. Ne mislim samo na njih, mislim na bilo koga.
L

Ludilo mozga

pre 11 meseci

Setili se tek na kraju četvrte da se igra i peta pa ajde da budemo pošteni... VAMA POSTENIMA!!!
S

Sofronije III

pre 11 meseci

A vi mislili metla, pa se pre početka četvrte pola vaših nije ni potdravilo sa ovima koji ih sad prate da umiru izađu. Slažem se, stvarno ludilo mozga,

Srpski samuraj

pre 11 meseci

I mi VAMA POŠTENIMA DESET PUTA VIŠE UVEK!
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Ne mogu više da zadržim bol, ne pomažu tablete uz sav alkohol, i plačem Željko moj plačem pred strancima, još ukus tuge peče na mojim nepcima. Idemoooo veseloooo veseloooo🥳🥳🥳🥳🥳🥳
p

perhano

pre 11 meseci

Jel ovo tvoje pisanje krindž ili transfer blama, ili oboje.
@

@perhan

pre 11 meseci

Krindz?! Dete, knjigu u sake!
U

U HR

pre 11 meseci

Su vraćeni na fabričko podešavanje.
b

brxysd

pre 11 meseci

NISMO ISTI. I posle toga dolaze ona dvojica i provociraju Petruseva sa ti nu ni nu. Samo mi nije jasno ko im je usadio toliku mrznju prema Zvezdi iako su stranci. Eto dokaza odakle krece mrznja...
G

Gargamel89

pre 11 meseci

A dobra je fora :) Kako da ga ne sprdaš,ko još voli drukare ..
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Ko? Veliki mag.
S

Sofronije III

pre 11 meseci

@Gargamel89, u pravu si drukare niko ne voli. Pretpostavljam da si tu mislio na one koji drukaju Evroligi a ne na Petruševa koji je MORAO da ode u policiju jer su ga pozvali da da izjavu. Ti bi, verovatno to odbio, zar ne?
s

sapienti sat

pre 11 meseci

Ima li hale gde kosarkasi Partizana nisu pravili incidente? Od Madrida do Pionira. I stalno drugi krivi a oni nevini.
l

lol12

pre 11 meseci

A oni ce vama da uzvrate namernim klizecim startovima i udarcima u medjunozje,provokacijama tokom davanja izjava,udaranjem nakon zavrsetka utakmice,nepozdravljanjem pred pocetak utakmice,pokazivanjem srednjeg prsta,imitiranjem seksualnih aktivnosti...
G

Gost031

pre 11 meseci

Što bi rekao Petar Božovic pa ti vidi opet pa mu pričuvaj kuću...