(©Starsport)
(©Starsport)

Može i ovako: Zvezdini igrači ispratili Partizanove do tunela, za gospodske manire nagrađeni aplauzom

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.06.23. | 01:07

Lep gest crveno-belih u četvrtoj utakmici finalne serije ABA lige…

Nekada je košarka važila za gospodski sport, u svakom smislu. Godinama unazad večiti derbi u igri pod obručima to nije, a stigla je potvrda i tokom većeg dela finalne serije ABA lige. Ipak, na kraju tunela ima svetla.

Crvena zvezda je u četvrtoj utakmici finalne serije dobila Partizan Mozzart Bet, izjednačila je i – igraće se majstorica. Ponovo Beogradska Arena, za kraj maratona. Ali, pre svega toga gospodski gest košarkaša crveno-belih.

Izabrane vesti

Kada je utakmica završena, krenuli su crno-beli ka tunelu, a crveno-beli uz njih. Bolje sprečiti, nego lečiti. Ispratili su ih do izlaska sa parketa, omogućili tako da niko od nepromišljenih posegne za tvrdim predmetom i pošalje ga ka terenu u pravcu gostujućih igrača.

Za gospodske manire izabranici Duška Ivanovića su nagrađeni aplauzom. Ružnih scena u finalu ABA lige bilo je previše, došao je trenutak i za one lepe. Zaista može i drukčije od onoga na šta smo navikli da gledamo. Potrebno je samo malo dobre volje.


Proslavili su nakon toga košarkaši Crvene zvezde pobedu sa navijačima na terenu, zaleteo se Ben Bentil ka tribinama i izazvao erupciju u dvorani “Aleksandar Nikolić”. Ali, ono pravo tek sledi – majstorica 22. juna u najvećoj dvorani na Balkanu.

@mozzartsport

Košarkaši Crvene zvezde pomogli igračima Partizana da napuste teren na kraju utakmice 👏🏻 #mozzart #beograd #srbija #crvenazvezda #partizan #derbi #vecitiderbi #kkcz #kkpartizan

♬ original sound - mozzartsport





tagovi

KK Crvena zvezdaKK PartizanABAABA liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara