Komentari na vest

Na tapetu Duška Ivanovića sve sami evroligaši: Stradala i Valensija

A

ABCD...

pre 5 meseci

Ma daj kakav Dusko Ivanovic. Pa on samo u Baskoniji moze da napravi nesto. U Zvezdi je bas los bio. Izgubio titulu,imao ama bas na svakoj utakmici rupe prazne minute po celu cetvrtinu. Sta se samo javljate kad pobedi? Namerno palite masu. Samo lud covek moze da pomisli da njegov otkaz nije bio dobro resenje. Mozda u Baskoniji ima veci filing,neka ga tamo.
Б

Басконија је

pre 5 meseci

за звезду озбиљан клуб...
s

smesno je ovo

pre 5 meseci

Zasto samo javljate kada pobedi?
K

KIMI 85

pre 5 meseci

Niste ovoliko pisali o njemu ni pre Zvezde, ni dok je bio u Zvezdi. Znali ste da kopate intervjue gde ga neki igraci pljuju zbog rezima treninga. Mislim sa ste samo preneli Teletovicevu pohvalu. Otkako je otisao iz Zvezde, svaki drugi dan tekst o njemu, kao da je u rangu sa Obradovicem po trofejima. Dusko je dobar trener, ima trofeje iza sebe, ali budite malo realni. Nigde posle Baskonije nista ostvario nije. Gazio ga je Radonja i protiv Baskonije i protiv Pao-a. Sto ne pridajete recimo malo paznje Petru Bozicu koji radi dobar posao? Nema vise hvalopseva o Alimpijevicu? Ni rec o Vladi Jovanovicu. Ali tekstovi se redjaju o Ivanovicu kao na traci, jer je oteran iz Zvezde. I naravno da nije zasluzio da ode, ali to se desi kad se neko petlja u trenerov posao. Drugo, Baskonija ima licencu i nema potrebe da se cima u prvenstvu, igraju rastereceno kao i Real i Barsa. A trece, i oni su danas porazeni pa nema tekstova o tome. Ipak malo manje tog dizanja u nebesa, duga je sezona..
6

6262626

pre 5 meseci

Verovatno nece uzeti spansko orvenatvo, a ni euroligu(cuda se desavaju), ali ce izvuci maximum iz ekipe sto je ustvari glavni cilj za jednig trenera... Poz od grobara
Đ

Đukin fan

pre 5 meseci

Lane u talasu isto uradio sa Zvezdom e potom krenuo nizbrdo i ostalo je epilog koji je uobičajen!!!Mozda s Baskoniom uradi više ma da s rosterom koji ima nije realno
1

1980

pre 5 meseci

Napišite da ga je izbušio TEO! A izdao GAZDA!
G

GostNezvani

pre 5 meseci

Tako je to kad trener vodi tim, a ne predsednik kluba sa bratijom.
:

:3

pre 5 meseci

Uzmi Duško evrotitulu
J

Jack Sparrow

pre 5 meseci

Odlican,vrhunski trener, proslu sezonu nam je spasao iskljucivo on. Lose smo poceli sezonu, bilo je nekih losih odluka ispustenih meceva, ali to ne umanjuje njegovu klasu. Ovako je verovatno bolje i za njega i za Zvezdu.
n

nece uraditi

pre 5 meseci

nista sa baskonijom.jer je to prodecna ekipa..gde moze da uspostavi svoje principe..da je los trener ne bi toliko trajao..da je vrhunski nije..