Foto: KSS
Foto: KSS

Nema odustajanja za Marinine košarkašice, protiv Crnogorki za plasman na Olimpijske igre

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.06.23. | 09:35

Duel između Srbije i Crne Gore na programu je od 14.45

Košarkašice Srbije igraju protiv Crne Gore meč za plasman od petog do osmog mesta. Duel počinje u 14.45. U prvom meču sastaju se Nemačka i Češka.

Nakon ubedljivog poraza od Belgije naše košarkašice nastavljaju takmičenje na Evropskom prvenstvu. Slede dueli za plasman od petog do osmog mesta. Ujedno ovo su i kvalifikacioni mečevi za Olimpijske igre.

Izabrane vesti

"Dale smo sve što smo imale da pružimo otpor, ali takav dan je bio. Ja bih se zahvalila devojkama na borbenosti i da ne odustaju, imamo za šta još da se borimo. Za to što nas čeka naredne godine, stvarno vredi ostaviti poslednji atom snage. Navijam za nas. Ko god da bude, navijam za moj tim, da pobedi i da izbori Olimpijske igre, jer zaslužujemo da odemo u Pariz", rekla je Saša Čađo.

Košarkašice Srbije su ovim porazom smenjene sa trona, jer je naša selekcija bila branilac titule na šampionatu. Jedno je sigurno dobićemo nove Evropske prvakinje.

Srbija je izgubila od Belgije 93:53 u duelu u kome je rivalu sve polazilo za rukom i u sjajnom ritmu je nadigrao našu selekciju. S druge strane Srbija je pokušala sve, ali nije uradila ništa.

Crnogorke su poražene od Francuske, još ubedljivije, rezultatom 89:46. Tako da obe ekipe izuzetno poljuljane ulaze u ovaj duel.

Ipak Srbija će morati da pokuša da pove redove, ostavi ovaj bolan poraz iza sebe, kako bi se dokopala Olimpijskih igara, koje se održavaju naredne godine u Parizu.

Duel između Srbije i Crne Gore na programu je od 14.45.



tagovi

ženska košarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara