Nema šanse da navijači Partizana puste Jabuselea da uđe u Beograd

Vreme čitanja: 3min | pet. 28.04.23. | 09:45

Malkolm Dilejni poručio igraču Reala da mu je i bolje što će biti suspendovan...

Puno neizvesnosti biće narednih dana nakon svega što se sinoć izdogađalo na parketu Vizink centra u Madridu. Navijače Partizana svakako najviše interesuje stanje povrede Dantea Egzuma, odnosno kakve su šanse da stane na noge i zaigra u trećoj utakmici; oni neutralni košarkaški zaljubljenici pitaju se verovatno ko će biti na raspolaganju dvojici trenera za beogradski okršaj (ili okršaje) - jer nema sumnje da će brojni akteri masovne tuče biti suspendovani - a doskorašnji šuter milanske Olimpije Malkolm Dilejni pokušao je da izađe s određenim prognozama.

On je na društvenim mrežama još noćas napisao kako ga ne bi iznenadilo da Real pokuša da izdejstvuje da se treća utakmica igra bez prisustva navijača i dodao da on lično nikada ne bi, da je mestu odgovornih ljudi iz beogradskog kluba, tako nešto dozvolio.

Izabrane vesti

Kada mu je jedan od pratilaca zatražio objašnjenje (zašto bi navijači Partizana bili kažnjeni zbog svega) napisao je:

"Da, bilo bi glupo, ali jasno sam rekao da je to ono što bi u Realu voleli da se dogodi, ne i da će se zaista dogoditi".

To međutim nije bilo sve od Dilejnija. Izneo je Amerikanac svoje mišljenje o još nekim detaljima...

"Ljulj je sve započeo i šta je očekivao, da igrači Partizana ne urade ništa? Znam kako je sve izgledalo a da nisam ni video", dodao je Amerikanac.

Kevina Pantera uzeo je u zaštitu...

"Panter se branio, nikada nije bio agresor i zapravo se kretao unazad, sklanjao se, dok su mu ostali igrači prilazili. Što se mene tiče, da se ovako nešto desilo, sigurno se ne bih našao na zemlji i držao za lice. Bio bih van liste suspendovanih, to van garantujem 100 odsto".

Dilejni je imao zanimljivo izlaganje vezano za čoveka koji je trenutno najomraženiji među navijačima Partizana - Geršona Jabuselea.

"Nema šanse da ga navijači Partizana puste da sleti u Beograd. On neće igrati treću utakmicu. Bolje mu je da se nada da će biti suspendovan".

Podsetimo, Evroliga bi tokom današnjeg dana trebalo da izrekne kazne svim vinovnicima velikog madridskog incidenta.



tagovi

EvroligaMalkolm Dilejni

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara