Nenad Stefanović (©MN Press)
Nenad Stefanović (©MN Press)

Nenad Stefanović: Meč sa Partizanom putokaz kako treba da igramo

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.04.23. | 14:30

Panteri žele pobedu u Podgorici

Košarkaši FMP poslednje gostovanje uoči plej-ofa imaju u Podgorici u ponedeljak od 18 časova, kada gostuje Studentskom Centru.

Ekipa Andreja Žakelja nalazi se u velikoj borbi za poziciju u doigravanju i motiva ima na pretek. Panteri su poziciju u doigravanju odavno obezbedili, ali usled brojnih promena u igračkom kadru došao je pad forme iz kojeg sada trener Nenada Stefanovića pokušava da izvuče FMP.

Izabrane vesti

Utisak u utakmici protiv favorizovanog Partizan Mozzart Beta bio je dobar i to je temelj za takmičarske obaveze koje dolaze. Trener Stefanović je u najavi susreta sa Studentskim Centrom govorio o teškom gostovanju i motivima koje ekipa ima.

"Igramo protiv ekipe koja ponovo ima veoma dobru sezonu. Imaju miks starijih i mladih igrača, retko gube kod kuće i uvek su na potrebnom energetskom nivou bez obzira na protivnika. Naša želja je da dobru igru sa Partizanom prenesemo i u naredne susrete da bismo pokazali da ta utakmica nije bila slučajnost", rekao je Stefanović.

Mladi prvotimac FMP Nikola Manojlović je takođe izneo svoja očekivanja:

"Sledi nam utakmica protiv Studentskog Centra koji je imao nešto teži raspored u poslednjih mesec dana. U pitanju je odlična ekipa koja iza sebe ima odlične igre. Na nama je da uđemo fokusirani u meč, a želja je da odigramo što bolje naredne dve utakmice koje su uvertira za plej-of", poručio je Manojlović.

Televizijski prenos utakmice u sportskom centru Morača obezbeđuje Arenasport.



tagovi

Nenad StefanovićFMP ŽeleznikABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara