Komentari na vest

Nikola tripl-dabl Jokić! Ovome kao da nema kraja (VIDEO)

g

gost124

pre preko 1 godinu

Bogdanovicu vrati se u partizan da uzmemo el
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Ne postoji mec i protivnik protiv koga Jokic da je na 80% svojih mogućnosti nece zabeležiti triput dabl. Svaki meč bi ga imao da mu je stalo!!!Genije!!!
N

Nem

pre preko 1 godinu

Loš naslov, kao da mu slutite nešto loše. Dosta bolje to može i mora, s obzirom da novinari trebaju biti školovani ljudi. Sportski pozdrav

Mile Stručnjak

pre preko 1 godinu

S obzirom da ne stižem da pratim, osim ponekog teksta ovde. Šta se dešava sa mladim Nikolom Jovićem? Jel dobija uopšte neki minut i kako se snalazi? Na početku sezone je i bilo pisanja o njemu a u zadnje vreme slabo (verovatno i ne dobija šansu...)
b

bonamassa666

pre preko 1 godinu

Samo bi Bogdan mogao igrati sa nama. Djorjevic i Danilovic
N

Nadam se

pre preko 1 godinu

Da je ta izhava izvucena iz konteksta...inace...
N

N1204

pre preko 1 godinu

Koji je ovo CAR!!!Znaci MVP lige koji uzme 8 suteva na utakmici,razigrava druge,boli ga....za licni ucinak i opet dodje do tripl dabla.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

А наш Фићко одигра три добре текме у ЕЛ и истрипује се да је бољи од Јокаре
G

Gost 1234

pre preko 1 godinu

Zasto ste tako nepismeni?
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Pismenost je precenjena.
G

Giggs

pre preko 1 godinu

Ubedjen sam da Jokic jos nikada nije igrao sa 100 posto i da moze jos mnogo bolje, iako od ovoga niko nije mogao bolje. On da prima svaku loptu na niskom postu, umesto na vrhu kapice, on bi ubacivao 80 poena. Jer ko ce njega da brani dole.
J

Jokara

pre preko 1 godinu

Pa zar misliš da on ne bi stalno dole igrao da mu je to garancija 80 poena? Pa on daje toliko poena zato što igra raznovrsno i zato je i toliko opasan. I još nešto on ne može ni igrati dole fizički stalno jako bi se potrošio gurajuci sa jakim ljudima dole. Covjek igra bas kao sto i treba, uživanje je gledati ga.
s

smf

pre preko 1 godinu

Ja bi bas hteo to da vidim od njega. Jedan mec gde ce da bude ultra sebican i da uzme (kao ovi ostali all star igraci sto rade svaki mec) jedno 40 suta u samo jednoj utakmici i da odigra oko 40 min. Znam da on nije takav igrac i da to ne voli, ali ako budu prvi na zapadu, zadnjih 10ak kola bi mogao da uzme ovako da se sprda u jednoj utakmici.