Komentari na vest

Obradović: Poraz zbog naših loših odluka; Ataman: Nismo igrali sjajno, ali smo pokazali karakter

I

I sa Panterom

pre 3 meseca

rezultat ne bi bio mnogo bolji. Ni on nije u dobroj formi i sumnjam da bi napravio razliku. U prve tri četvrtine je utakmica bila u egalu zato jer je Panatanaikos igrao veoma loše, a istovremeno su sudije pomogle Partizanu svojim odlukama. Igra Partizana je na standardnom nivou koji pružaju ove sezone. Jedino je ovog puta izostao fantastičan procenat šuta za dva i tri poena.
1

13579

pre 3 meseca

Pa gospodo draga PAO nije ekipa, pogotovu u Atini, da se bilo koji klub vadi! Partizan je dobro odigrao 3/4 ali nisu vise mogli! Teren u Atini nije za vadjenje! Mada, neznam tacno ali u Partizanu se nesto dogadja, takvog sam misljenja! Zeljko ko Zeljko, nikad nije kriv, mada je ove godine promasio s pojacanjima! Sem Douzera, sve su promasaji, pa cak i ovaj Kaboklo, koji je jos "zelen" za EL! U Bg ga ponesu navijaci, da 10-12 poena, ali izgubi mnogo lopti, spor je u odbrani a o licnim necu da pricam, on za 5.minuta napravi 3-4 licne! Zbog toga kazem da je jos sirov za ovo takmicenje! Ne svidja mi se ovolika netrpeljivost izmedju Srpskih klubova! Ostoja se oglasio povodom transparenta! Sto se nije oglasio posle vredjanja Mirotica, Madara, pojedinih Zvezdinih igraca i uprave i obratno! Tad se ne oglasava niko, a cim nas zaboli odmah se izlazi saopstenjem! Zeljko koji nikad kako on kaze ne cuje sta navijaci pevaju i kako ne cuje uvrede, kako je cuo u Zagrebu skandiranje Cigani, cigani, i onda se okrenuo ka navijacima i rekao" Mi smo grobari, nismo mi Cigani", a ovamo prica kako je dosao u Srpsku kosarku i ne podrzava vredjanja! Nikad veca netrpeljivost i mrznja izmedju vecitih nije bila, a to se niko nije zapitao, ko seje i odakle i sa koje strane je to krenulo!
a

asi

pre 3 meseca

bolje Zeljko pazi sta pricas malo, ovo oko Pantera nije naivno ni malo
G

Gostza

pre 3 meseca

Zeljko tezi pronalasku i dovodjenju igraca koji su i Skoti Pipen i Majkl Dzordan istovremeno. I to je u redu, ali ne moze to uvek da se nadje. Jare i pare istovremeno nema. Mozes nekad da se odlucis i da ubacis dobrog napadaca na ustrb odbrane, pogotovu ako vidis da se ziceri mase. A masili su se, po mom misljenju iz straha i nedostatka samopouzdanja. Strah naravno od klupe. Zoc sigurno svom Partizanu zeli najbolje, ali ajd malo manje da zeli i da rastereti igrace. A ni ekipa mu nije stalna, vec stalno novi igraci, moralo bi to sa vise rasterecenosti, jer ofanzivni potencijalPartizan ima.
R

RADA-NOVINARKA

pre 3 meseca

Željko,smem li da vas pitam:"Hoćete li se isplakati u svlačionici"?
T

Ted

pre 3 meseca

Ledeju se ne igra ali on je brat grobar, nosi ranac na klupu, baš je lud itd itd...
B

Brine

pre 3 meseca

Mozzatre izbaci kvotu 1000 da će žoc dobiti tehničku BILO KAD U EL
P

Pst

pre 3 meseca

Za ovaj poraz je direktno kriv Bodiroga. Bez Slovenaca to nije dobro. Posto su pokazali nivo pogotovo Boltauzer i Nedovic mi cemo traziti izuzece za sve meceve Zvezde u finalu ABA lige.
P

PeP

pre 3 meseca

Šta očekivati kada igraš bez dva bitna,ako ne i najbolja igrača Pantera i BOLTAUZERA(JAVORA).
T

To bese

pre 3 meseca

Onaj boltauzer sto je baskoniji namestio 14 ofanzivnih skokova? Pa da onda je jasno zasto je partizan izgubio...brzo na lecenje bato
E

Ejjj

pre 3 meseca

ni 30 miliomera evra ne pomaze
J

Jelenko P

pre 3 meseca

BITNO je da UVIJEK znas sta je uzrok poraza ali da NISI SPOSOBAN da to korigujes i sprijecis brukanje.Ali ne sekiraj se, za Zeljka Pantica i Vladu Cujica ti nisi nikada kriv.
I

Ideasi

pre 3 meseca

jesu ovo porazi nasi ili vasi...sta vas toliko Obradovic plasi...idite na vesti o naturenom vam klubu.
a

au

pre 3 meseca

tvojom suludom odbranom koja se zove livada radite nam sta zelite svi te magu trenerski dobijaju na tvojim glupim iskakanjima centara i nasih bekova koji u reketu cuvaju lesora mogu samo da ga ugrizu za pertlu jadan si vise igraci su demoralisani zbog te odbrane zato ne mogu ni da igraju bolje napad 120 da daju 150 ce primiti ti ili si lud ili stvarno los ne znam sta ti se desava tebi na dusu svi nasi porazi sa ovinm timom panatu si mogao 10 ralike da dobijes lagano
a

au paneglu

pre 3 meseca

Al se nalupeta...idi preskaci lastis.
N

Niko123

pre 3 meseca

Nazad u školu, i baci tu knjizicu koju si dobio!
@

@au

pre 3 meseca

...sta se nalupetao covek? hoces da kazes da su ovo ocekivani rezultati za ovog trenera koji ima ovaj roster na okupu 3 godine. onda imas mnogo nisko misljenje o zeljku. braniti po svaku cenu nije dokaz ljubavi, sigurno ne prema klubu. veliki deo navijaca je stavio trenera iznad kluba i na kraju ce to kostati klub.
B

Brzo brze najbrze

pre 3 meseca

Sve kao tu smo ali nikako da prelomimo cini se da su igrali koliko im je bilo dovoljno i na kraju stegli odbranu uz pogubljene andjusica ledeja pa i kabokla koji je napravio vezane greske.Bar je Kaminski odigrao i odma ispao u odbrani naravno nije se vratio vise.

Искрено речено

pre 3 meseca

ено Лесора још се качи на кошу😁😁
S

Stavi jedan

pre 3 meseca

gore,a drugi dole i menjaj dok ne smislis nesto...
c

crvenoglu

pre 3 meseca

Najbolji trener u celoj galaksiji a peglaju ga svi zivi od Studenata pa do Panate,imaju ukupno do sad skoro 20 poraza🤣
K

Kehh

pre 3 meseca

Samo ti cestitaj care moj
F

Frankestajn se raspada

pre 3 meseca

Pitanje za zeljkoglu?Prevarantu zasto sad niste okrenuli i mnogo manju razliku?Ne bi ni onda da zidovi nisu uzeli pare na poluvremenu.Necete nas praviti budalama.Cekamo vas u Aba!!!
K

Ko-kosarka

pre 3 meseca

Aba - to i jeste vas nivo komsije!!!
I

Izgubili u derbiju

pre 3 meseca

Realno dobro su prosli ovi iz laktasa u Atini,pukli su 10+ razlike,to je super za njih u odnosu na onu katastrofu u derbiju gde je bilo 20+ za Zvezdu!
6

616161

pre 3 meseca

Koliko je ovaj covek smesan hahaaahahah uvek neko drugi kriv 3 recenice kad izgubi i cao a kad pobedi vau to su monolozi po sat ipo vremena, sa ovakvim igracima covek ne zna gde bije hhahaha
5

56789

pre 3 meseca

VJEROVAO SAM U ANDJUSICA DA MOZE VECERAS DA ZAMJENI PANTERA! TOLIKO ME RAZOCARAO DA GA NE ZELIM VISE VIDIT NA KLUPI A KAMOLI NA TERENU, GNJAVI LOPTU GNJAVI GNJAVI I ONDA SEKUN DO ISTEKA DAJE DRUGOM IGRACU. MA UZAS
a

all grobar i ostali

pre 3 meseca

ajde evo iskreno da mi odgovorite, na stranu sada sve jel glupo da kada god izgubite Zeljko nikad ne preuzme odgovornost nego je neko ili nesto drugo krivo? znaci sva prepucavanja na stranu sada
R

Reci ti meni

pre 3 meseca

Jeli glupo to sto ti i tvoji sledbenici pokusavate...ZELJKO OBRADOVIC JE ZA NAS GROBARE KOSARKASKA IKONA...za vas ne mora biti i tacka.
@

@Reci ti meni

pre 3 meseca

vi kao da ste omadjijani, mozes li odgovoriti na prosto pitanje, ne pokusavam apsolutno nista osim da mi das odgovor na pitanje
a

arroyo

pre 3 meseca

ne vredi to, grobarski hivemind ne prihvata da je Sveti Želimir nešto pogrešio. Posle se ljute kad im čovek kaže da su sekta
M

Mali jsd

pre 3 meseca

Ekipi iz Zagorja“kojoj niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “novca za za 17 preskupih milionera svaki od njih ima oko 1.5 do 3 miliona evra platu, Dok narod nema sta da jede, pare se razdeljuju sa raznim namestenim sponzorima, Ostoja im deli sendvice I deli besplatne sezonske da bi u duhu stranke napunili arenu. Imaju najskuplji tim u istoriji Ex yu
К

Колерман

pre 3 meseca

Ал је теби добро.
P

Pinta da salute

pre 3 meseca

Ali potpuno si u pravu.Ja isto to tako vidim.Nikad skuplji tim i igraci pojedinacno niko nije imao na ovim prostorima a rezultati mimo zone plej ina.Veliki trener obradoglu.
G

Grobar 62

pre 3 meseca

Blago tebi
M

Mile led

pre 3 meseca

Tako je milioneri iz Laktasa, sve nam je usnica omogucio neograniceni budzet pa ne moramo vise da brinemo kao prosle godine Hvala zna se kome na tome,dabogda vladao jos 100 godina u srecu i veselju i zdravlje ga posluzilo!
R

Rebel

pre 3 meseca

nesto definitivno ne stima… Panter covek odsustvuje pola sezone i kada igra u minusu je… Od pojacanja samo Douzer nesto igra, ako se on povredi posto samo jos on fali mi mozemo odmah da se pakujemo…Ledej brat potpisao ugovor i bas ga briga
V

View

pre 3 meseca

sram bilo ovog Lesora!!!
a

all grobar

pre 3 meseca

koliko poena su dali domaci igraci?
O

Ogi Srbija

pre 3 meseca

zar niste pricali kako je Trifunovic vrhunski i da ste jako oslabljeni kada on nije igrao?
a

asi

pre 3 meseca

imteresantno kada pobedi drzi konferenciju preko pola sata… sada opet neko drugi kriv
M

Miodrag_60+

pre 3 meseca

Malo je falilo... Mada nisam sve čuo... Pošto "mutiram" ove crveno bele komentatore na sport klubu...
M

Mirt

pre 3 meseca

Zapamtite glavni problem je postala svlacionica, uvuklo se opasno nezadovoljstvo a zbog čega uskoro ćete saznati!
z

zbog cega

pre 3 meseca

nemoj da nas drzis u neizvesnosti..
A

Aloo

pre 3 meseca

Hoces li nekad normalno da odrzis konferenciju kad izgubis ili izlazis pred novinare da se bahatis?! A kad pobedis onda si pun sebe i svadjas se sa novinarima,a manjina u crnom te podrzava da razvlacis novinare,nulo (0) od coveka!

Kalčopolista®

pre 3 meseca

Tebi je izgleda kosarka poprilicno unistila detinjstvo!
@

@Kacopolista

pre 3 meseca

kako brate moj kada 10 godina titulu videli niste? pa nije detinjstvo godinu dana….
S

SVE ZA PARTIZAN

pre 3 meseca

Obradović mora da ode!
D

Dileje Sever

pre 3 meseca

Aha.
b

bebs

pre 3 meseca

neka ga
d

drvo 889

pre 3 meseca

Moramo da promenimo trenera, da odu Kaminski i Ledej, da vratimo Eksuma,Lesora,Tomasa,Pejdza,Mozlija, i osvajamo Evroligu i Aba ligu.
N

No.1

pre 3 meseca

Andjušić i Kaminski isključivo za Aba.
M

Maxx373

pre 3 meseca

Bogme i Trifunovic
L

Ledeno

pre 3 meseca

Ma ko to nama izgubio. Da imate malo realnosti shvatili bi ste da samo sre tri utakmice normalno dobili i da nece fener i panata kao prosle godine da pustaju zocka.
R

Rebel

pre 3 meseca

Samo kad ste vi sinoc casno izgubili.
d

djolesekula

pre 3 meseca

turska posla!
a

atamane

pre 3 meseca

svaka cast, mozes se spremati za 1/4 finale i ubedjen sam f4 evrolige, mi cemo prvo imati f4 u play inn mecevima.... bice vraski tesko.
0

015

pre 3 meseca

Standardno Zeljko nikad nisam kriv Obradovic nastavlja po starom.
Z

Zadar -16

pre 3 meseca

Nakon onog peglanja od strane Zvezde u derbiju sa -20 evo sad ih i PAO bukvalno rutinirao sa pola gasa ko na treningu!
B

BgBgd

pre 3 meseca

Nema Boltauzera, nema preokreta
B

Bob.f

pre 3 meseca

Budi realan i kazi ..Zbog mene i moje greske sto sam uvodio Andjusica u igru!!!