Ekipa Partizan Mozzart Beta (©KK Partizan)
Ekipa Partizan Mozzart Beta (©KK Partizan)

Očekujete pobedu Partizana? Uz Mozzart možete da zaradite najviše

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.03.24. | 11:29

Najveća kvota na svetu na slavlje crno-belih protiv Baskonije

Aktuelna fudbalska ponuda nije tako velika kao što smo navikli, ali tu je košarka da popravi situaciju.

Bukmejkeri Mozzarta su izdvojili jednu - ali vrednu - promo kvotu iz Evrolige. Konkretno, u pitanju je jedinica na Partizan Mozzart Bet protiv Baskonije u okviru najkvalitetnijeg evropskog nadmetanja.

Izabrane vesti

Još pet rundi preostalo je do kraja ligaškog dela Evrolige i borba za doigravanje dostiže vrhunac. Partizan Mozzart Bet je posustao poslednjih sedmica, ali ima povoljan raspored u finalnim kolima i realnu mogućnost da se nađe među 10 najboljih i preko plej-ina nastavi trku za Fajnal for. Crno-beli su trenutno na 10. poziciji sa 13 pobeda i 16 poraza, koliko imaju Valensija na 11. i Bajern na 12. mestu. Izabranici trenera Željka Obradovića su 8. marta izgubili od Olimpije iz Milana sa 85:83, a potom i od Barselone sa 94:76 pre pet dana. Nedavni neuspesi su pogoršali poziciju srpskog tima, jer su Baskonija i Makabi, najbliži konkurenti, odmakli na skor 16-13. Partizan Mozzart Bet se konsolidovao u ABA ligi i za vikend porazio FMP sa 88:57.

S druge strane, Baskoniji u Evroligi ide mnogo bolje. Četa Duška Ivanovića je sa 16 trijumfa na osmom mestu na tabeli i na dve je pobede udaljena od direktnog plasmana u četvrtfinale. Nedavni mečevi Baskonije u Evroligi bili su uspešni. Tim iz Vitorije je savladao nemačku Albu sa 88:71 i milansku Olimpiju sa 88:73.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara