Komentari na vest

Panter i Ledej - Partizanov temelj bez pukotina

D

Dex15

pre 5 meseci

A za njih vam je dao pare ko?
R

Realno istina

pre 5 meseci

Glupost. Samo vi njih dizite u nebesa.
O

Opp

pre 5 meseci

Dve odvratne osobe,a pogotovo smrdljivko Ledej koji seje mrznju gde god se pojavi i koliko je samo igraca povredio i koliko se njih izvuklo da ih teze ne povredi i zavrsi im karijere. Nikad nikom nisam zeleo neko zlo ili neku povredu ali njemu od srca zelim neki prelom noge,prednje ukrstene....neko lagano zavrsavanje karijere!
I

Iq

pre 5 meseci

Rece lik koji se drao yabusele kad dante primi loptu
K

Kraljević Marko

pre 5 meseci

Ledej je sramota za košarku. Tako prljavog igrača nije bilo na ovim prostorima.
O

Oto

pre 5 meseci

A Le Branko nista a?
m

matoriekspert

pre 5 meseci

Rekoše likovi koji Branka Lazića, kasapina iz Ljubovije, smatraju sportistom pa još i košarkašem?
E

Ee

pre 5 meseci

Porediti Branka i ovog Ledeja ne ide,ovaj drugi nema koga nije hteo da povredi po Evropi i koga nije sve povredio i to sve namerno,jos to kriveljenje,stezanje,provokacije,trcanje po dvorani,te face,provokacije sa navijacima,jedno recju,odvratan!
V

Vinetu

pre 5 meseci

Ledej je najprljaviji igrač koga sam gledao kod nas u ligi. Svaku utakmicu pravi faulove za zatvor. Samo sudijski kriterijum ga spasava. Panter fenomenalan igrac i profesionalac, jednu ružnu reč ne mogu da kažem za njega.
Z

Zcva

pre 5 meseci

Mislis temelj Ofy basketa?
X

Xyz

pre 5 meseci

Samo se ceka koga ce Ledej ozbiljno da povredi. Covek je sramota
b

brine

pre 5 meseci

Grobari od vas ništa ne uzimam nebojte se
b

bravo

pre 5 meseci

Spiritusu cestitka na osvojenoj tituli🗞️
b

brine

pre 5 meseci

Grobari koliko imate sreće ni u wc ne bi bili gladni
e

e veruj

pre 5 meseci

Brine te...necemo ti otimati.
s

spiritus movens

pre 5 meseci

Ledej je sramota za ovu plemenitu igru.
L

Lakic

pre 5 meseci

A branko lebron lazic nije 😂
d

dodeljujem

pre 5 meseci

Iznajmljenima titulu glupih komentara.
P

PFC

pre 5 meseci

Partizan bio šampion Evrope u košarci, ima još 3 evropska trofeja. Ima najtrofejnijeg i najcenjenijeg trenera evropske košarke svih vremena. Pošibali se prošle god. sa najvećim klubom Evrope Realom iz Madrida za polufinale u 5 utakmica. Imali najveći broj navijača u Evroligi prošle god. Najbolji igrači reprezentacije svih vremena u košarci igrali u Partizanu Kićanović, Dalipagić, Đorđević, Divac, Danilović... Jedan koji nije igrao u Partizanu a navija za njega Bodiroga. Toliko toga lepog kroz istoriju. A zvezdaši pljuckaju i kokodaču, plaču i vređaju. Ajde gledajte u svoje dvorište, pokušajte da postanete neki istorijsko bitan klub, pustite vi Partizan.
A

Ahha

pre 5 meseci

Prvi Evro trofej u bivsoj Jugi donela je Zvezda (1974) imala je najvise titula u bivsoj Jugi i to ubedljivo. 30 godina ste cekali prvu titulu,vise od 55 godina ste bili iza Zvezde po broju trofeja i titula. I da ima i Zvezda legende i to od pocetka kosarke na ovim prostorima,a ne od 80-ih....Aleksandar Nikolic,Ranko Zeravica,Nebojsa Popovic,Bora Stankovic,Moka Slavnic,Vladimir Cvetkovic,Aleksandar Trifunovic,Zoran Radovic,Duci Simonovic,Nebojsa Ilic,Igor Rakocevic,Milan Gurovic,Sale Obradovic,Kari Pesic....znaci od pocetka kosarke na ovim prostorima do dana danasnjeg!
P

PFC

pre 5 meseci

@Ahha Znao sam da će se neko javiti eto ti si. Je l' tebi jasno da Crvena zvezda nije veća u košarci od Partizana kako god da okreneš? Igrači koje si nabrojao sem Slavnića nikada nisu bili na nivou igrača koje sam ja nabrojao odnosno najbolji igrači svih vremena reprezentacije. Sjajno zamenjujete teze i izjednačavate vaše titule od 1945-1955 u vremenu kada sportske hale nisu postojale, kada su rezultati utakmica bili 20-15 itd. sa jakim kasnijim Jugoslovenskim ligama. A da ne govorim da su Evropski trofeji još veći i jači nego oni domaći. To je valjda jasno.
A

Ahha

pre 5 meseci

Jeste,postali ste trofejniji posle one cuvene dominacije Vujosevica ali dominacije gepekovanjem,upadanjem u svlacionice,otimanje i batinjanjem kad ste sami sebe nazvali "institucijom". I znao sam da ces da spomenes te titule,sljaku,kamenje...od negde je moralo da se pocne,sto tad vi niste uzimali titule i pravili rezultate nego ste cekali 30 godina i krov na halama verovatno. Idi reci i objasni ljudima iz Reala,CSKA,Milana... da se ne racunaju EL titule u 50-im i 60-im jer hale nisu imale krov ili su prokisnjavale,kosarka je pocela da se igra od kad ste vi poceli da je pratite od 80-ih.
a

all grobar

pre 5 meseci

@aha Momak kolko ti ne znas o kosarci, to se vidi po nabrajanju kosarkaskih legendi Huardfakjua ili malenog kluba iz predgradja. Prvo Pesic nikad nije igrao u CZ vec u Partizanu 4 godine, drugo trecina tih igraca Stankovic (jeste jedan od osnivaca CZ ali vise sezona je igrao u Partizanu), Aca Nikolic, Zeravica, ... su igrali i kod nas. Trece, te legende Rakocevic (samo jednom je bio u prvoj petorci kad je Slavnic bio selektor i tad nas Nigerija izbacila u grupi), Obradovic, Gurovic, Trifunovic, Radovic nikada u nijednoj nasoj reprezentaciji nisu bili ni clanovi prve petorke, a kamoli nosioci igre. Mislim da Trifa sem prijateljskih nije igrao na prvenstvima, 99% sam siguran. Mesta nosioca zadnjih 50god su rezervisana za igrace Partizana, sem Moke i Moskve 1980. Potvrda svega je i ovo SP u Manili gde su Bogdan, Milutinov i Avram bili glavni, iako ste nas unistavali zadnjih 10 i vise god. Partizan je ime u Evropi, vi ste jedno veliko nista.

@Ahha |

pre 5 meseci

Najtrofejniji klub bili u bivsoj Jugoslaviji i Cibona i Bosna i Split imaju mnogo manje domacih titula od vas to je tacno ali to je samo zbog tih sljaka titula. Kosarkaska pravila su bila neverovatna u to vreme a ligu cinilo od 3 do 6 klubova. Ali posle toga za 60 godina uzeli ste 4,5 titula sve do Covica i spustanja nase lige na amaterski nivo u kome osim Partizana ne mozete imati drugu konkurenciju e tada ste najjaci. Vi na kontu te prednosti na sljaci koju ste stekli smatrate sebe vecim klubom i sto mislite da ste uzeli prvi Evropski trofej ali niste prvi je uzela Lokomotiva iz Zagreba Kup R.K. 1972. godine.
A

Ahha

pre 5 meseci

Da se dogovorite vas dvojica koje kad igrao i gde,a ovde sam naveo legende Zvezde,a ne koje na kom prvenstvu igrao i koliko to samo vi kompleksasi iz partizana brojite minute igracima u reprezentaciji,a sto tice igraca koji su igrali i za jedne i za druge postoji film "Bicemo Prvaci Sveta" gde je lepo objasnjeno koje doveo kosarku na ove prostore i koliko ste igraca oteli od Zvezde preko vojske. I to dar se igralo na sljaci,betonu,travi to nije bitno,isto je bilo svim ekipama i kao sto sam rekao od negde je moralo da se krene i dogovori se dar je Jugosplastika,Bosna ili Split dar su te ekipe trofejnije ili nisu,posto svi znamo da nisu ali vama smeta ta sljaka vi ste poceli da pratite kosarku od 80-ih do tad vam nije bila zanimljiva.
l

los

pre 5 meseci

Kakav klub takvi i temelji, ledej..🤢
j

josilo

pre 5 meseci

Snaga neograničenog budzeta
e

evo atine

pre 5 meseci

opet o budzetu...alo covece mozes li u toj siromasnoj glavi ista novo smisliti?
O

Ognjeeeen

pre 5 meseci

Zverine.Ali samo polako, nadajmo se da je ovaj mec prekretnica:)
n

nego sts

pre 5 meseci

To je taj budzet od 30 miliona evra
K

Kiki Golub

pre 5 meseci

Jbt. pa ima da crknete od muke....
m

merllin_pfc

pre 5 meseci

Kmee Kmee Kmee 🥱
j

josilo

pre 5 meseci

Snaga neograničenog budzeta
s

sucut

pre 5 meseci

Igokea2 ne sme da stane
l

like from Zeleznik

pre 5 meseci

jbt kako si samo napisao. Bravo
Z

Znači

pre 5 meseci

Vanserijski vrhunski igrači tačno je, ali tu je i Džejms Naneli koji je povukao mnogo puta kada je bilo najteže. Istina sada i aju i za godinu boljeg Smajli ja, Frenk najjačeg ofanzivno jačeg od Lesor. Bruno je klasa zasebne u oba pravca, a još će biti bolji. Dozijer odličan na svoj način, i mnogo već do osi, a i više će i odbrana i napad. Ostali presvihPonitka avramović moraju bolje, i samim tim mnogo jaka i moćna ekipa se nazire. Zna se najbolji trener, pa kada sve se to kalupi, bit će tim koji će mnoge da samelje bukvalno. Idemo momci
h

haha

pre 5 meseci

Zna se najveci budzet u istoriji kosarke na ovim prostorima, pa ne mora najbolji trener sa drugim budzetom da zauzima sedmo mesto u ABA.
S

Srbija 1991

pre 5 meseci

Bas je dobar temelj bio prosle godine u Madridu nema sta. hahaha
R

Realno samo

pre 5 meseci

Zato je u finalu ABA lige itekako bio dobar. A i kroz celu EL, ejj 20 pobeda smo imali, placi jos malo

Bojan Urosevic

pre 5 meseci

Vas FMP osvojio jel tako a da zaboravio sam rekordna TOP 13 pozicija.
B

Beograd44

pre 5 meseci

U drugoj ispao glup a u petoj utakmici još gluplji
А

Алекса977

pre 5 meseci

Све је већа победа све што има више коментара Човићвог ФМП-а који су протраћили 3 годишња државна буџета за Ф17
E

Ee

pre 5 meseci

Zamisli Zvezda igra veceras sa Efesom,a nijedan tekst ceo dan,a o instalaciju 10 tekstova od jutros,te panter ovo,te ledej ono,zeljko ovako,andjusic onako....kakva propaganda,kako vas samo nije sramota MOCARTE?!?!?!
R

Realno samo

pre 5 meseci

Cek, pa zar vi nemate vaseg sponzora? Zasto tamo ne visite?
M

Mna

pre 5 meseci

Sta da pišu kada gubite lagano.!!!
b

bolsuzebes

pre 5 meseci

Morate prvo neku i da pobedite da bi se pisalo i pricalo o vama...
G

Gazi Zelimire

pre 5 meseci

Sa njima + Zelimir = osvajamo EL i ABA ligu !

Zvezda ispred svih!

pre 5 meseci

Gospodo iz Mozzart-a, lepo ste ovde napisali da sistem donosi rezultate, a da malo pisete o sistemu o kom je Nemanja Vidić pricao u nedavnom intervjuu. Pisete o Ledeju i Panteru, a ni reci o Dzajicu i Terzicu i cinjenicama o njima koje je izneo Vidic. Naravno da ste slusali intervju ali ne smete o tome da pisete...
n

nesrećnico

pre 5 meseci

Ajde pali
b

boze boze

pre 5 meseci

Ahahahahahah ti si mi navijac zvezde...
A

Aqa

pre 5 meseci

Hoće li večeras pevati mars u tunel!!! mars u tunel!!!!
A

Antropolog

pre 5 meseci

Ledej nas bratko. Ponasanje kao pravi🐒iz dzungle.
t

to jesu

pre 5 meseci

najskuplji u istoriji Srpske kosarke
X

X

pre 5 meseci

koliko su dali srbi sinoc
в

всс

pre 5 meseci

Целих 16.
d

drAgan2

pre 5 meseci

dovoljno!!! 😉
m

milaneze

pre 5 meseci

Nije Partizan kriv sto vas Tobi, Sabaz, Gedraitis i Simonovic ne znaju gde su!?(Jago, Bolomboj i Hanga su nesto i pokazali) Imate vise igraca sa stranim pasosem od Partizana i opet kmecite nesto? Kod nas svi stranci koji su i placeniji od domacih moraju da budu logicno bolji i nosioci igre, sta je tu sporno? Znaci da vi ne radite nesto dobro ali bitno je da spinujete po portalima!
h

haha

pre 5 meseci

Budzet nam je pet miliona manji pa ne mozemo da priustimo takve strance.
n

niko9

pre 5 meseci

Kakva agresivna propaganda partizana
6

67

pre 5 meseci

Panter košta sa porezom oko 3m
b

boro prikaza

pre 5 meseci

i?

Mix

pre 5 meseci

Pa sta i Nejpril kosta bar 2 sa porezom da ne pominjem vase fudbalere.
7

7

pre 5 meseci

Jes ih žoc namirisao i iz Milana f4 ekipe ih doveo u 7 tim Aba lige
3

3 33

pre 5 meseci

ne bi me cudilo da je ova tkanina sto je obavijena ledeju na levoj i panteru na desnoj nozi neki sektaski ritual
b

buljko

pre 5 meseci

Ma da,kako ne....a što ne prenosite reakcije iz cele košarkaške Evrope na sinoćnje sudjenje...nije se samo javio gazda Panatinaikosa,već i mnogi košarkaški portali su preneli snimke sramotne kradje u Beogradu
в

всс

pre 5 meseci

Па није их Остоја платио да о томе пишу, зато. Али на нашим порталима… Рекао би човек да су се у најмању руку пласирали на Ф4 а не да имају негативан скор!
Г

Групни

pre 5 meseci

"из целе кошаркашке Европе ..." оно када не пренесу како сви кошаркашки заљубљеници Европе хвале атмосферу који праве Гробари у Арени ... а не, није, то, то вам не одговара ....
Г

Групни

pre 5 meseci

ово сам чекао ! ЗЕК ЛЕДЕЈ је тренутно ПОЛА тима Партизана, и скок и дистанца и контра и тројка и одбрана и снага и енергија ! Зеку наклон до пода, Пантер мора више !!!
с

стварно...

pre 5 meseci

...свака част Обрадовићу на визији. Ко би рекао да су најбољи стрелац Ф4 ЕЛ и најбољи скакач Ф4 добри играчи? То може само велики тренер да скаутира. И не само њих, ко би рекао да је Аврамовић, најбољи стрелац Шпаније, добар стрелац? Заиста је важно имати визију.
g

gas

pre 5 meseci

знамо да ти је тешко, ал издржии
r

realista007

pre 5 meseci

Stvarno je glupo porediti viziju Zeljka Obradovica i Nebojse Covica! Jel ti Zeljko kriv sto ovaj tvoj vizionar ne zna da odabere igrace?!

@стварно... |

pre 5 meseci

Ko bi rekao Aleksa najbolji ali drugi strelac tima koji je ispao iz lige.
p

poručnik

pre 5 meseci

obriši suze mala moja...
U

Ujka Zitko

pre 5 meseci

U mislima mojim ti si svaki dan,Partizane samo tebi primadam!!!!🖤🖤🖤🖤
U

Ujka Zitko

pre 5 meseci

Parni valjak melje nema stajanja!!!!🖤🖤🖤🖤
V

Vazurica

pre 5 meseci

Bez pukotina izgubise sa obojicom od Miskove Mege.
Г

Групни

pre 5 meseci

баш највећи овосезонски успех !
M

Missed

pre 5 meseci

Panter promašuje suteve za plasman na F4, kao u Madridu