Crno-beli sa peharom ABA lige (©Starsport)
Crno-beli sa peharom ABA lige (©Starsport)

Partizan Mozzart Bet bez dozvole za nastup u KLS

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.07.23. | 08:28

Pored njih, potvrde nisu dobili ni kraljevačka Sloga, Novi Pazar, užička Sloboda i Radnički iz Kragujevca

Pre dve sezone odustali su zbog nemilih scena tokom finalne serije ABA lige sa Crvenom zvezdom, prošle zbog sopstvenog administrativnog propusta, a učešće Partizan Mozzart Beta u borbi za srpsku titulu neizvesno je i za ovu narednu takmičarsku godinu. Jer kako piše Sportski žurnal Komisija za izdavanje dozvola KLS za sezonu 2023/2024 nije usvojila zahteve crno-belih, užičke Slobode, kraljevačke Sloge, Novog Pazara i Radničkog iz Kragujevca.

Kod Slobode, Sloge, Pazaraca i Radničkog razlog su zaostala dugovanja prema igračima ili blokirani računi. Kod Partizan Mozzart Beta je drugačiji.

Izabrane vesti

Žurnal piše da crno-beli nisu dobili dozvolu pošto prošle sezone nisu učestvovali u Superligi, te zato što nisu dostavili dokaze da su izmirili dugovanja prema KSS i RKS.

Dozvole za učešće u KLS tako su dobili Borac, Vojvodina, Dinamik Vršac, Crvena zvezda, Zdravlje, FMP, Mega, Zlatibor, Džoker, Metala, Mladost, OKK Beograd, Spartak, Tamiš i Čačak 94.

Naravno, i klubovi koji su na prvom koraku odbijeni mogu da podnesu žalbe, što će verovatno i učiniti, pa će se o ovome opet raspravljati.



tagovi

Partizan Mozzart BetKLSkls

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara