Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet registrovao i petorku kadeta za Superligu

K

Karlo Veliki

pre 23 dana

Pada u oci da medju ovom petoricom nema Luke Ileša, verovatno zato sto je doveden iz Rumunije. On je medju njima ubedljivo najveci talenat. Pratim ga godinu dana i sticem utisak da skoro da nije napredovao.. Sa njim i ostalima radi trener Simanic, koji mora da je u nekom srodstvu sa Obradovicem, cim stalno vice na igrace, svadja se sa sudijama, zvoca... Drugim recima nepedagoski tip.
S

Stari Pjer

pre 22 dana

Ja sam grobar, i dajem ti polus za komentar..
k

katkad

pre 23 dana

Tako je, nasa deca treba da igraju
j

jan

pre 23 dana

O cemu vi pricate vise?Registrovao i to je to. Partizanu petorka u KLS protiv Mege,Psnter,LeDej,Kaboklo,Smit i veseli Trifunovic,pa dosta vise ljudi,mnogo je stvarno,pa neka ti ta deca igraju majstore KLS,plus Andjusic,Smajilagic,ubi vise sa tim strancima.Bio prvi ili treci,u cemu je razlika u KLS?
g

gost4

pre 23 dana

ja koliko vidim Mega ima vise stranaca u ekipi od Partizana
M

Mauro Tasoti

pre 23 dana

Ono kad Turski konjanici nekome kažu da je Turčin.Što se tiče ovih momčića ne vidim koja je svrha njihovog registrovanja.
a

arhitekt

pre 22 dana

Niko ovde nije Turčin. Nisu to ni navijači Zvezde ni navijači Partizana. I mi i vi ste ponosni Srbi i probaj to jednom da shvatiš. Prestani da se ponašaš infantilno osim ako nemaš 7-8 godina. Kakvi crni Turci. Rivalstvo je skroz OK ali mržnja NE.
H

Haha

pre 23 dana

Pa ovima bolje da ispadnu od Mege nego da ih Zvezda izmetla opet.
Š

Šestoglu

pre 23 dana

Sad počne metlar da ih šamara
K

Komsija iza cacka

pre 23 dana

Turcin ima da ih pometla da nece znati kako se zovu. Jadna deca sa pašom
n

nisu

pre 23 dana

u pitanju momci rodjeni 2007. godine vec su u pitanju momci koji nece nikad videti prvog tima dok je turcin trener
т

турчин

pre 23 dana

ти чукундеда....
B

Bojan767

pre 23 dana

Sve tatini sinovi.Zato i nema igraca za prvi tim.
Z

Zeleznik

pre 23 dana

Nema većih bednika od vas "velikih srbendi" sa severne šipke. Za šaku evra bi popljuvali a sutra i napadali svoj narod. Čuj "turčin". Eee jadni vi. Hvala Bogu pa navijam za Partizan.
E

Eskalator

pre 23 dana

Ček jel nije kukao da je mnogo teško biti Srbin u Istanbulu. Logički sledi da je Turčin dok mu je tamo bilo lepo i dok su ga voleli. Inače za mene je najviše Turčin zbog one davne konferencije za štampu nakon debakla reprezentacije. Tako da ne mo' se ljutite.