Komentari na vest

Pokuševski se povredio, pukla kost nadlaktice

R

Reggie Miller

pre 11 meseci

Nikola Topić MORA da bude na spisku putnika za SP kao 12ti igrač!!! Bolje on nego neki izraubovani koji neće ni ulaziti.
P

Portoriki

pre 11 meseci

Micic, Avramovic, Nedovic, Bogdanovic, Guduric, Dobric, Davidovac, Kalinic, Petrusev, Mitrovic, Jokic, Milutinov. Ovo je nas najjaci tim trenutno. S obzirom na povrede Lucica i Pokusevskog u ekipu je upao Dobric, poslednje kvalitetno krilo, tako da se nadam da nece biti povreda medju krilima. Sto se bekoba tice mislim da je Aleksa daleko korisniji od Jovica, Jaramaz je imao ne bas sjajnu sezonu i jedino Marinkovic ostaje kao ozbiljna opcija ako dodje do povreda medju bekovima. Na centru smo najsigurniji, osim nezamenljivog Jokica napisao sam i 3 vrhunska igraca, Petrusev i Mitrovic su u strasnoj formi ove sezone. Ali ako i dodje do nekih povreda imamo i Ristica i Smailagica kao rezerve, iako nisu ni oni imali neke minutaze ali su igrali korektno tokom cele sezone.

Milos Bozic

pre 11 meseci

Slazem se uglavnom...Mozda nekako mesto za Marinkovica i mislim da bi trebao Smajli da dobije sansu umesto Mitrovica...naravno,ako zadovolji na pripremama i ako je fizicki spreman,jer mi deluje da jedva odigra 15 minuta za Partizan..
P

Portoriki

pre 11 meseci

Mislim da Marinkovic jedino moze da zameni Gudurica i da to ko ce od njih dvojice biti pozivan u buducnosti zavisi najvise od forme jer nije velika razlika u kvalitetu ali Gudura ima malo veci kredit zbog duzeg staza sto se dobrih igara tice, on je vec 5,6 godina na sceni dok je Marinkovic dobre partije poceo pruzati pre 2 godine. Razlika medju njima je kao izmedju Lucica i Davidovca recimo u korist Lucica. Ali slazem se da ne bismo bili nista losiji ni sa Vanjom u ekipi. S druge strane, Mitrovic je igrao peticu cele sezone i to jako jako dobro, na vrhuncu je karijere i sto se tice forme i godina i ove je sezone sigurno igrao i puno ozbiljnijih utakmica cak i od Milutinova tako da je po meni on obavezan. Smailagicu je konkurencija Petrusev, oni su isto godiste, slicnog kvaliteta, malo drugacijih uloga ali obojica su na 4/5. Petrusev zasluzuje poziv pre Alena najvise zbog toga sto je u kljucnim momentima Zeljko gurao Lessorta i LeDaya preko 30 min a Smajliju dao manju ulogu dok je Petrusev jedan od 3 konstantno dobra igraca od pocetka sezone za Zvezdu (Nedovic, Petrusev, Mitrovic, jer je Kampaco kasno prikljucen a Vildoza je imao i jako losa izdanja), a to je jasno vidljivo i u statistici. Ristic mora da nadje neki evroligaski tim, makar to bila i Gran Canaria ili Turk Telekom, da pokaze na kom je nivou, a Jaramazu bi bilo dobro da se vrati u Partizan.

Milos Bozic

pre 11 meseci

Smajlija sam vise mislio umesto Mitrovica jer je mladji i nista drugo...tesko da ce Mitrovic igrati pre Milutinova i Jokica,pa je zato bolje da se neko,ko moze u buducnosti da doprinese i napreduje,oproba i oseti tu atmosferu..takodje mislim da je Guduric mnogo iskusniji i dovoljno kvalitetniji od Vanje i da je to presudno..dobro si rekao,Vanja dobro igra tek sezonu ili dve...Jaramaz je u padu i deluje da je dostigao max vec..nazalost.
p

popče

pre 11 meseci

Šta je radio pa je uspeo tu kost da slomi?
b

bratunga

pre 11 meseci

Evo nama opet Kuridze