Komentari na vest

Put ka Mundobasketu: Osam utakmica, prilika za osvetu Italijanima, dva rivala iz grupe i novi plejmejker Zvezde

B

BicuSlobodan

pre 9 meseci

Čemu ove utakmice se Portorikom i Kinom sa kojima igramo u grupi? To može da bude kontraproduktivno.
o

opet isto

pre 10 meseci

Pišete o košarci a odbojkašice čekamo kod skupštine.Nepravda!
H

Horog o table na asistenciju

pre 10 meseci

Treba forsirati asistencije tipa lucidne, i horog šuteve, kao i o table šuteve, i bićemo s mnogo manjim teškoćama u postizanju poena, što nam je najveći problem ovog tima - nema izrazitog strelca.
D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Ma jasno, i ono što je juče Pešić govorio je u pravu da je košarka postala sredstvo za ostvarenje cilja, a ne cilj sam, a i mislim da su podjele vještačke i da i Delije i Grobari ne smiju nasjedati na to jer nema vajde. I ovi momci se puno vole i poštuju, pa svi znamo koliko su Nedović i Bogdan dobri. Politika nam uništi sport i navijači se moraju otrijezniti i ako ništa, prestati sa mrzilačkom retorikom, a ona navijačka je poželjna i zdrava. Lijep pozdrav svim ljubiteljima košarke, idemo do medalje.
p

porfirije

pre 9 meseci

Ti li si?
D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Imamo par stvarno dobrih igrača i daj Bože zdravlja samo da se dobro pripreme i uigraju. Bogdan, Gudura, Milutinov, Nedović, Petrušev, N.Jović su vrhunski evropski igrači, šta god ko rekao.
B

Beogradski Partizan

pre 10 meseci

Naravno da jesu i nebitne su klupske boje ovo je reprezentacija podbadam i ja pomalo ali sve u granicama normale ziveliiiiii