Dejan Radonjić (MN press)
Dejan Radonjić (MN press)

Radonjić smenjen, Poceko nije zainteresovan

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.02.23. | 21:00

Crnogorski stručnjak će dobiti zaradu za ovu i 50 odsto od naredne godine iz ugovora

Poraz u polufinalu kupa Grčke od Olimpijakosa, bio je poslednji za Dejana Radonjića na klupi Panatinaikosa.

Grčki mediji prenose da je večeras postignut dogovor o prekidu saradnje između atinskog kluba i crnogorskog stručnjaka. Poznati agent Miško Ražnatović je posredovao u pregovorima i došlo se do konačnog rešenja, Panatinaikos će Radonjiću isplatiti sve plate za ovu sezonu plus 50 odsto od onoga što bi mu pripalo u narednoj sezoni po slovu ugovora. 

Izabrane vesti

Radonjić je prošlog leta došao na klupu slavnog kluba nakon odlaska iz Crvene zvezde i potpisao dvogodišnji ugovor. Ipak, rezultati nisu bili na nivou očekivanih. PAO je tek 16. na tabeli Evrolige sa osam pobeda i 16 poraza, u prvenstvu ima dva poraza (Olimpijakos i Aris), a u nacionalnom kupu ga je večiti rival zaustavio u polufinalu.

Panatinaikos sada traži novog trenera, a izgleda da mu se prva želja neće ostvariti. Gazda kluba Dimitrios Janakopulos je umesto Radonjića želeo da dovede italijanskog selektora Đanmarka Poceka, ali najnovije vesti sa Apenina glase da on nije zainteresovan za selidbu na klupu Zelenih u ovom momentu.

On je večeras proučio da želi da nastavi sa radom na klupi Azura i da se sa njima plasira na Mundobasket. Pitanje Radonjićevog naslednika u Atini ostaje otvoreno...


tagovi

Dejan Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara