Komentari na vest

Rajakovićevi Reptorsi se uplašili pobede u Denveru: Jokić trojkom komandovao juriš

A

Astoria

pre oko 2 meseca

Vrlo zanimljiv meč. Sa velikim preokretom. Odgledao sam ga sa uživanjem. Na poluvremenu su gubili na najvećom razlikom na domaćem terenu u poslednjih par godina, sa Detroitom je bilo slično, ne pamtim koje godine. Toronto je igrao nestvarno, iako imaju tanak tim, sa možda 2 ekstra igrača. Mozzart-ov naslov je adekvatan, uplašili su se pobede. Rajaković odlično postavio taktiku. Ali teško je (nemoguće) održavati isti ritam ceo meč, plus imati onakve % šuta. Hvalili su ga NBA komentatori. Jokić je u 3/4 postigao čak 17p, ako se ne varam. Imao i 6 ukradenih lopti.
Y

Yt08

pre oko 2 meseca

U jednom trenutku je bilo minus 22. Neverovatan je bio Jokic,ali i Marej je imao sjajne poteze i poene, nekako svi cekaju eksploziju MPJ ali opet ne mogu svi da dominiraju. Svi su ocekivali losiju sezonu ne sto je bila prethodna ,pogotovo zbog odlska Brusa Brauna,ali ovo mi deluje bolje.
L

Lacio1900

pre oko 2 meseca

Debeli je genije, kakva šteta da takav čovek da podršku vladajućoj stranci.
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Nije dao. Dao je zalizani. Jokić bi trebalo da ga odje.e.
A

Astoria

pre oko 2 meseca

Ni ja to nikada neću razumeti. Od tada ga totalno drugačije doživljavam. Razumem da svako ima pravo da podržava koga hoće, demokratija je to i pravo na slobodan izbor, ali šta će tvoje ime i prezime na političkoj listi. Koji mu je bio interes da uradi tako nešto...? Da nije nateran, uslovljen nečim? I ne pije mi vodu da je to uradio zbog "zalizanog", kao što je neko naveo, morao bi onda biti žešći beskičmenjak, a ne deluje mi tako.
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Da li je Rajaković pretio? Da li mu je neko oduzeo pobedu?
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Neverovatno je da nijedan portal nije objavio vest da je Jokić po broju poena prestigao Divca i Stojakovića.Još je neverovatnije kako je sezona brzo prošla,još 17 kola do kraja regularnog dela.Čini mi se da je Denver prošle sezone imao 53-29,trenutno ima 45-20,verovatno će ova biti bolja od prethodne,mislim da će juriti prvo mesto zbog domaćeg terena.u zadnjih 10 kola imaju 9 pobeda i nesrećni poraz od Finiksa.Jokić će imati bolju sezonu nego prethodne godine,po datim poenima,asistencijama,skokovima,ukradenim loptama,blokovima,jedino što će imati malo manji procenat šuta,verovatno oko 58-60 posto,prošle imao 63 posto.Jednostavno uživancija ga je gledati...
d

d.o.o.

pre oko 2 meseca

vec pola godine traje potreba da u naslovu kad god pomenete reptorse naglasite da su rajakovicevi hahahaha