Komentari na vest

Rastu Zvezdine šanse: Barsa neće ponuditi novi ugovor Kaliniću

B

Bezeuforije

pre 2 meseca

Zvezdas sam,ali Kalinic je u krizi poodavno. Ne znas da li ce dati 5 kosa ili 14,prosek mu minoran nek 7,8 valjdail. A nije da ne sutira. Usporice nam ionako sporu igru. Bice kao u sahu. Petrusev i Dobric dacse vrate i neka 4 stranca normalna pored jaga,bolomboja i rokasa jos da dodju.Luvavu,Nebo, Brajant,tako neki.
N

Naxel

pre 2 meseca

Zelimo Rokasa i Kalinu sledece godine u istom timu
T

TAKOO JEEE

pre 2 meseca

Gledam grobari pljuju celu sezonu Pantera njihovog kapitena...A prosle sezone se ljube i zvalave posle svake pobede...Pevaju pesme i grle se a sad ga jure motkom kao da je on jedini krivac za losu sezonu...A otisli im glavni igeaci gde je sistem totalno pao...E eto mu sad, nijd svestan koliko su navijaci u Srbiji nezahvslni, ali i karma ih sustigla posebno njega ..Raduju se vise Zvezdinom porazu nego svojoj pobedi...On je zaboravio da je igrao i u Crvenoj zvezdi...
m

marguez93

pre 2 meseca

nema od toga nista druge su price tu u pitanju mnogo ozbiljnije tako da od vracanja nema nista
R

Raja ČA

pre 2 meseca

Kalina,polazi kući bre!!!
K

Kup u Nisu

pre 2 meseca

Zvezda mora po svaku cenu da za sl.sezonu vrati sto vise nasih najboljih igraca iz EL i iz NBA u klub,Kalina,Nikola Jovic,Guduric,Petrusev...itd jer ti nasi igraci nista skuplji nisu od kojekakvih crnaca(poput Nejpira) koje placamo dobro a ne osecaju klub u opste vec im samo pare vazne,Panter je najbolji primer za to!
5

5555555

pre 2 meseca

Ako je budala nek se vrati. Bolje u Barsu za manju platu, nego kod ovog "ekonomista", pa da mu opet kasni 4-5.....plata.
B

Bogoljub Gagic

pre 2 meseca

Pa druze citas li sta pise,da mu Barselona nece ponuditi novi ugovor.
@

@Bogoljub Gagic

pre 2 meseca

99% nije pročitalo tekst.
5

5555555

pre 2 meseca

Bogolube@@ Citam druze, citam. Ali ovo je vest Spanske novine. Pre nekoliko dana na Barsin sajt bila vest, da se razmislja o produzetku njegovog ugovora, ali sa manjom platom. Znaci samo se razmisja o tome, tako da nista nije zvanicno. Inace za tvoju informaciju,radim u Barselonu vec 12 godina I znam mnogo vise od tebe, tako da ne pisem reda radi. Sportski pozdrav.
I

Ivan9876

pre 2 meseca

Posalji nam radnu dozvolu da budemo sigurni da radis 12 godina u Barseloni, ako ne posaljes onda si dzaba pisao
5

5555555

pre 2 meseca

Ivan9876@ Imam EU pasos buraz tako da mi ne treba radna dozvola,ako razumes. A I ustvari ko si ti da tebi nesto dokazujem. Ali ako ti je toliko toga stalo daj mi mail pa da ti posaljem kopiju pasosa, slike iz grada, neke znamenitosti....... moje radno mesto, moj stan, svakako iznajmljeni,smetke moje banke. Siromah ti.
U

Umetnikk

pre 2 meseca

Ni ja ti ne verujem da radiš u Barselonu. Prvo dokaži ovde svima da stvarno radiš u Barselonu pa onda komentariši. Sram te bilo!
5

5555555

pre 2 meseca

Umetnice@ Nije nista cudno da neko radi u Barselonu. Nisam rekao da sam se popeo na Mesec, ili na Mars. A ti gledaj svoj stafelaj,perodrske I svoje boje. I opustise malo ako imas cime i zasto.
T

Top Gun

pre 2 meseca

Da ne znam ko je i šta je Kalinić čitajući komentare stekao bih utisak da je Kukoč.
F

Familija

pre 2 meseca

Kalina ajde vreme je čekamo te majstore
D

Domaci igraci

pre 2 meseca

KALINIC...JOVIC IZ NBA...GUDURIC...ITD TO SU PRAVA POJACANJA ZA ZVEZDU!
c

cule87

pre 2 meseca

Kao grobar voleo bih da se Kalina vrati u Zvezdu, to bi i nas nateralo da se ozbiljno pojačamo i organizujemo, naravno uz uslov da i naredne godine oba kluba igraju EL! Da se mi nekako ratosiljamo ovog nesrećnog kapitena, da ga nekome zavalimo kao damage control... Pa da zidamo ispočetka!
@

@cule

pre 2 meseca

...tesko. ima ugovor i za sledecu sezonu, a te pare, male su sanse da ih jos negde dobije.
c

cule87

pre 2 meseca

ma znam, ali se nadam... priča se da ga zato i forsiraju toliko da bi uspeli da ga uvale!
A

Aca LJotic 89

pre 2 meseca

Bilo bi sjajno da igraju zajedno Milos Teodosic i Nikola Kalinic poznaju se odlicno igrali su zajedno u reprezentaciji bilo bi dobro da igraju zajedno i u Crvenoj Zvezdi.
M

MileBre

pre 2 meseca

Realno,problem moze da napravi KK DUBAI, kada krenu da potpisuju sve redom, pogotovo te igrace bez ugovora ..
P

Pfc

pre 2 meseca

Kao grobar nadam se da ce igrati u parizu, sjajan igrač uz Micica, Bogdana, i naravno najboljeg igrača sveta Jokica da ćemo napraviti neki značajan rezultat.
k

kaliningrad8

pre 2 meseca

Pa Kalinic je ozbiljan napadac samo da mu daju tu ulogu... Nego pored Wilija, Veselog, Laprovitole,Parkera ne stigne ni da vidi kos.
K

Kalinić ozbiljan

pre 2 meseca

Napadač?! Sedi 1!
e

eInfo

pre 2 meseca

Dolazi, 95%. Samo detalji su u pitanju da se ozvaniči.
d

dzonal

pre 2 meseca

Jes ti onaj što je rekao da Beron dolazi 100% provereno pre 3 meseca?
F

Figaro

pre 2 meseca

Pa nije valjda toliko lud da igra evrokup
R

RealNo1

pre 2 meseca

Не долази у Партизан, него у Звезду
X

Xezlgzwx

pre 2 meseca

Ako osvojimo ABA i dodjemo barem do 14 pobeda, znaci da ovi igraci barem nesto znaju. I onda su nam samo 3 pojacanja dovoljna za sl sezonu, nasa je realnost borba za plej in i borba za 4 trofeja u domacim i regionalnim okvirima. Ono sto nam treba za sledecu sezonu su Kalinic, kombo bek (da bude i najplaceniji i najbolji u ekipi, ono sto je Napier trebao da bude) i neka zivotinja na petici, ali da zna i napred. Budemo li imali para za ulaganje to bi mogli da budu Evans i Nebo, jer obojici isticu ugovori. Ocekujem da se ne produze ugovori Smartu, Gillespiu i Tobeyu. To bi onda ovako izgledalo - Teodosic, Topic, Yago, Evans, Nedovic, Hanga, Lazic, Giedraitis, Lazarevic, Kalinic, Davidovac, Thompkins, Ilic, Bolomboy, Mitrovic, Nebo, Simonovic. S ovim timom mozemo na 5 frontova.
D

DrvoMama

pre 2 meseca

Hahaha Topic nba Gilespi rumunija Rokas spanija
/

/////

pre 2 meseca

Barselona zeli da nastavi saradnju sa Kalinicem ali moze da mu ponudi novi ugovor sa manjom platom nego sto trenutno ima jer su finansijski optereceni. Nikola je jedan od glavnih igraca Barselone ove sezone to ko prati meceve zna a ova tri igraca sto ste nabrojali nisu ni do kolena Nikoli.
R

Realan 2

pre 2 meseca

Kolike su sanse ,,zvezde,, ako ne bude igrala evroligu?
T

TP-1

pre 2 meseca

Nikakve. Sledi EK mnogo godina unapred...Partizan ce odigrati sledecu jos sezonu u EL pa sledi isto sto i Zvezdi EK.
.

.....

pre 2 meseca

Igraće Evroligu.
D

Deno

pre 2 meseca

Igrače i Partizan i Zvezda evroligu resi će država to .Platiti će.
r

rsczz

pre 2 meseca

Zvezda i Partizan su postale marketinski ispative EL zato ce i uskoro dobiti stalne licence, ligi nedostaje taj rivalitet medju ekipama sto ove dvije ekipe donose i gledanost je u stalnom porastu.