Komentari na vest

Sferopulos: Odbranom smo stigli do trofeja! Teodosić srcem odigrao

T

Tomy

pre 3 meseca

Sferopulos i Teo su dobili ovu utakmicu, bez dileme. Videlo se u ključnim momentima kako trener ubacuje Lazića i Lazarevića da odigraju agresivno na loptu i igrača, da ometu i izmore najbolje partizanove igrače kada se lomi utakmica. Zato i ne čudi umor i promašaji partizanovih igrača na kraju utakmice kada nisu imali snage i koncentracije za završne šuteve. Žoc je igrao sa uskim rosterom i Sferopulos je to prepoznao i svojim širokim i agresivnim rosterom nametnuo potrošnju snage, a opet čuvajući Nedovića, Gedreaitisa i Tea za kraj. Majstorski!

Mr 007

pre 3 meseca

Kad LeBranko zabije 2 trojke,znaju grobari da je kraj.🤣 Svaka mu cast,igra deceniju dobru odbranu,a vremenom je cak i sut popravio. Teo magija,uz Jokica i Bogdanovica najbolji nas igrac najmanje u zadnjih 15 godina. Uz Spanulisa najbolji plej u Evropi,objektivno bolji od Rodrigeza iako je i ovaj odlican.
O

Ogiogi

pre 3 meseca

Zasto ne i trej tomkins,da zaigra da vidimo stanje...ako se vrati u staru formu za sledecu sezonu smo dobili ekstra kvalitet
t

tomkins

pre 3 meseca

Ukoliko nekad vam ne bude dan, setite se da @treythompkins ima podjednako trofeja u crveno-belom dresu, kao ¿elimir za 3 godine u crnom.
S

Samo

pre 3 meseca

Da nam Grk potraje što duže. Trener i ljudina! Samo u svoj lonac! Komšije nas ne zanimaju!
G

Gost014

pre 3 meseca

Колико вести о Обрадовићу и то на врху портала рекло би се да су они узели куп, а не Звезда
M

Mirko bez slavka

pre 3 meseca

E to je istina.puno jacom odbeanom uz vise kontakta a opet imas 9 bacanja vise od druge ekipe.to nije pokazatelj dobre odbrane nego kome se sta pustalo da igra.
m

mirkic moj

pre 3 meseca

u redu je da places bice ti lakse
S

Stela

pre 3 meseca

Da li si normalan
O

Ojsa

pre 3 meseca

Ove sezone uzima triplu krunu.a sledece sezone da selektira ekipu,ostace iz ove ekipe sigurno Neda,Teo,Jago,Bolomboj,Gedraitis,Mitrovic,Lazic.mozda Topic i Hanga,u klub ulaze pravi zvezdasi kao Guduric i Rakocevic i bice jos neko ime tu i Covic da ostavi prave ljude da selektiraju ekipu.
O

Ojsa

pre 3 meseca

Gurovic*
P

Psi ho

pre 3 meseca

Jednostavno Lazic je kapiten, srbin koji oseca klub i bitnost ovakvih meceva. Panter ne moze da ima tu energiju koliko god da je igracki bolji od Branka.
n

neshha

pre 3 meseca

Jedan je Laza KAPITEN!!!
V

Vinegar

pre 3 meseca

Prvi put su nasi igraci donekle bili noramlni u odbrani. Uz Nedovica koji nista ne brani i sumanutog Davidovca koji pravi greske, ostali su pametno radili. Pustali su prodore i nisu pravili 2+1, nisu preterivali u udvajanju, doduse nekad su kaznjeni trojkom. Sve u svemu pametno odigrano, ali nas je Panter spasao nekoliko puta.
S

Suvlaki

pre 3 meseca

Jedan veliki gospodin, pre svega. Uz Bolomboja, najprijatnije iznenadjenje ove sezone. Potpisao bih odmah da ostavimo brata jos 3 sezone, doselektiramo ekipu, i istrpimo sve neupitne uspone i padove. Treba nam kontinuitet i poverenje, a ovaj covek to zasluzuje.

Fear The Beard

pre 3 meseca

Dobar je Sferopulos,daj da ga vezemo na 3-4 godine,da imamo kontinuitet te vrste.Ipak,nije mi jasno,zasto ostavljamo suterske ekipe na sutu,stalno....
M

Mikula

pre 3 meseca

Sveropulos da ostane obavezno za sledeću sezonu, odličan trener. Vadi nemoguće iz nakaradno sastavljene ekipe, plus je tim urnisan povredama.
I

Immobile

pre 3 meseca

Trenerčina, ovako taktički razbiti Obradovića 3 puta... Odbrana od pika za disertaciju. Čovek igra sa rekovalescentima i igračima koji nisu na nivou ambicija kluba. Kapa dole. Tantalove muke.
R

Realno...

pre 3 meseca

Dobar si ti trener, realno!