Komentari na vest

Sjajni Lesor pogurao Monako u polufinale Evrokupa: Budućnosti građenje koša došlo glave (VIDEO)

m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

partizan ,jugoplastika i ko jos sa balkana ima evropski trofej ?? neki cak i ne postoje a pricaju o basketu
M

Malo (h)istorije

pre oko 3 godine

Cibona? I to više od tog Partizana... Bosna? Jugoplastika tri kupa Evropskih šampiona spram Partizanovog jednog... A ako pričamo o evropskim trofejima isti ima i Zvezda (Saporta cup) inače prvi klub sa prostora SFRJ da je doneo evropski trofej.
G

Gostimir

pre oko 3 godine

taj tvoj isti partizanigokea prvu domaću titulu uzeo posle 30god od osnivanja kluba,a godinu pre toga Zvezda osvojila prvi evropski trofej
o

oo

pre oko 3 godine

Eto vam “veliki” trener milojević, koliko ste ga hvalili posle prve utakmice sa Monakom gde su franzuci izgubili samo svojim greškama i imali su dobijenu utakmicu. Trener čist prosek i samo što dalje od Partizana.
S

Saso bre

pre oko 3 godine

ti li si ?????????????
K

KOTOR DOBROTA

pre oko 3 godine

Ovo je odlicno cak,idemo se spremiti totalno za aba finale,napred plavi!
J

Japi

pre oko 3 godine

Bravo Lesore kralju, jos je hteo i da ih bije, psuje na srpskom, legenda.
M

Messijesta

pre oko 3 godine

Bravo Lesor delijo nas nek si olupao ko kantu najodvratniji klub na prostoru bivše SFRJ
G

Gost566

pre oko 3 godine

Pazi te psovanje lesora na kraju utakmice.
У

Уф

pre oko 3 godine

Лесоре,све ти је опроштено :)
Л

Лука Митровић - капитен

pre oko 3 godine

Свака част екипи Будућности, једина екипа која је ове сезоне осветлала образ региону у Европи. Сад ће имати пуно времена и потпуно свежи напасти завршницу Аба. Убедљиво највећи фаворит за освајање, мада не отписујте Олимпију.
G

Gostcoooica

pre oko 3 godine

Dogovorili da odloze sa Marnarom da bi se vise spremili ali je Matijas naplatio racun... I jos je hteo da im izvuce usi jer su poznati kao veliki sportsmeni... A jedva su cekali evrologasa kojem je to bila cetvrta utakmica za sedam dana... Pa razvalice vas Radonja, jadovi...
p

pustaj publiku na parket

pre oko 3 godine

pa bolje da su odlozili nego da sednu u avion pa izadju jel nije sigurna situacija... gde ces vece lazi, srama i stida od toga
R

Repac Plandište

pre oko 3 godine

Najaci utisak mi je cinjenica da je Bokan jaci i od Todorica. Ovakvo sudjenje da je imala Zvezda u Evroligi verovatno bi bila među osam. Sa ovim su se složili i krizni stab i kineski stručnjaci a brat Si je konstantovao da je Futura uz ovaj Bokanov rad prvi favorit ABA lige.
I

Ivke88

pre oko 3 godine

Nema Jovcica, Javora, Sretena Radovica I ostalih Bokanovih plaćenika i odmah problem. Lamonika ne svira faul kada prodje pored igrača. Izmišljaju koronu, u dogovoru s Mornarom, ali to su milogorci. Kradu sve srpske klubove u ABA ligi ove sezone, i navijači Zvezde i Partizana umesto da se udruže protiv milogoraca, mi se prepucavamo medjusobno.

Aha

pre oko 3 godine

Sta sam rekao posle druge utakmice,Monako prolazi dalje,nisu ih shvatili ozb prvu utakmicu i tu su jedva pobedili jer je Lesor promasio za pobedu. U drugoj utakmici pobedili ih u gostima sa 10 razlike i sad ih lagano dobili za prolazak,a Buducnost osvojila Evrokup kao igokeapartizan prosle sezone hahaha.Nek se spreme sad za surenje od strane Radonje i Zvezde,vratice im Radonja duplo za one prozivke sa tribina.
b

bruka

pre oko 3 godine

jedina razlika je sto Parizan prosle sezone dominanto prosao i prvi i drugi deo takmicenja, i imao prednost fomaceg terena do kraja, i jos nisu navlacili na Partizan ko danas na Milogorce. I opet, cemu ovakav komentar pa zasto prozivas Partizan na vesti koja nema veze sa Srbijom, ne sa Partizanom

VeljaCZV

pre oko 3 godine

Izađi mala !!!
A

A ponadali se

pre oko 3 godine

"Najperspektivniji" trener je svojoj karijeri ničega dodao još jedno ništa